Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvordan til at blive døbt i kirken, og når det er bedre at gøre det?

Kryds vigtigt for kristne. På korset blev Herren korsfæstet, korset - et symbol på frelsen. Ordet "døbt" i Kirken, har to betydninger. Dåb - nadveren, begynder livet i den ortodokse kirke. Døbt midler at blive døbt.

Hvem kom op med nadveren?

I Sovjettiden, troede man, at alle sakramenterne, kirkelige kanoner opfundet for at få penge fra de troende. Men en omhyggelig undersøgelse af Kirkens historie bekræfter, at hvert sakramente har som udgangspunkt de evangeliske begivenheder. Dåben har været kendt siden oldtiden som et symbol på renselse fra synd og en ny begyndelse. Selv Ioann Krestitel gjort denne ceremoni under sin prædiken, og for den israelske befolkning er ikke et nyt ritual. Således dåb - en af de ældste ritualer rensning, begyndelsen på et nyt liv.

Ritual, ritual og sakramente

Apropos de forskellige kristne traditioner, moderne journalister ofte forveksler disse begreber. Men for den troende, disse ord har fundamentalt forskellige betydninger. Rite - den traditionelle arbejdsgang, en skik, der observeres, men i princippet er ligegyldigt. Nadveren - tidspunktet for udsættelse for en person af Helligånden. Du behøver ikke altid principfast grundig sekvens af bønner og handlinger. Hvordan til at blive døbt i kirken, at mysteriet om der skete?

Som regel sker?

Typisk en voksen tager dåb viser, at tro på deres Gud, han er stærk, han er klar til at begynde den kristne liv. For at gøre dette, bør alle voksne kender det grundlæggende i den tro, at vide, hvordan at blive døbt i kirken, det vil sige, gør korsets tegn. Voksen godfather er ikke nødvendig. Dåb i den ortodokse kirke kan opnås over barnet, samt på voksne. Det antages, at for hans åndelige uddannelse mødes faddere. Derfor skal de være trofaste ortodokse mennesker. Hvordan til at blive døbt i kirken af barnet, og hvorfor er det nødvendigt?

Hvad giver dåben?

Kid efter dåben kan deltage i sakramenterne i den hellige ortodokse kirke, for at leve det kirkeliv. Derfor, hvis forældrene er troende af barnet, det bør absolut blive døbt. Men hvis forældrene selv ind i kirken ikke går, intet barn i troen kommer ikke til at opdrage barnet bør ikke blive døbt. I dette tilfælde er det meget bedre at blive døbt på egen hånd som voksne, end at blive døbt, men til at fungere som en ikke-troende. Hvis familien kun en bedstemor ved, hvordan at blive døbt i kirken, men forældre er ikke religiøs, er det nødvendigt at være meget opmærksom på valget af faddere.

korsets tegn

Ordet "dåb" har en anden betydning, det er en særlig gestus, hvor en person viser sig selv et symbol på korset. Alle kristne bliver døbt i kirken, og når de beder: katolikker, ortodokse og protestanter. Men hver pålydende kræver en anden folde arm anderledes overskygge korset. Og den ortodokse fold sammen tommelfingeren, indeks og langfinger og lillefingeren og der trykkes på ringen mod håndfladen. Hvordan til at blive døbt i kirken har brug for at vide, når du tager nadveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.