TravelingRejsetips

Underholdning komplekse "Tugan Avylym" i Kazan. Billeder og kundeanmeldelser

underholdning komplekse "Tugan Avylym" åbnede på et år med fejringen af det nye årtusinde af Kazan. Han blev straks tiltrukket af både beboere og besøgende til byen, og blev en af de førende turiststeder ved antallet af besøgende. Hvad der præcist "Tugan Avylym" har tiltrukket så meget opmærksomhed, der er beskrevet senere i denne artikel.

For turister

Der var en usædvanlig idé at oprette en tatarisk landsby i centrum af Kazan. Blandt de grønne natur ligger temmelig træhytter og huse. Alt er gjort til turister og gæster af komplekset kan se, hvad der udgør hverdagen for tatarer i oldtiden, samt at opleve kraften i gæstfrihed. Placer "Tugan Avylym" - Kazan. Adresse: st. Tufan Minnullina, 14/56.

Komplekset omfatter en restaurant, børneunderholdning gårdhave, masser af træhuse i stil med arkitekturen i Kazan, en pandekage, et museum og et center for folkemusik håndværk. Hver besøgende vil finde underholdning til deres smag.

Restaurant "Tugan Avylym" behandler retter af nationale Tatar køkken. Gæsterne kan nyde retter fra ovnen af den nuværende Tatar, nationale specialiteter, forskellige salater, supper og hovedretter, samt kager, som vil slå enhver plet i sin mangfoldighed. Produkter, der anvendes til madlavning - halal, er tilladt for muslimer.

Manuelle anmodninger

Som i enhver institution, i komplekset er der regler, der skal følges.

Der er en særlig prisliste, hvor der i tilfælde af beskadigelse af udstyret på legepladsen, er den besøgende er forpligtet til at betale erstatning.

Ansvaret for de personlige ejendele af besøgende vejledning ikke bærer derfor bedes overlade dem til sig selv. Lost varer fundet medarbejdere i centret er gemt en måned i institutionen.

Før du bruger de leverede tjenesteydelser, skal den besøgende betale deres fulde pris i henhold til den prisliste, som er designet til at "Tugan Avylym". Efter at få en bankcheck, som vil bekræfte betalingen.

På det område af spillet kompleks for børn personligt ansvarlige forældre. Personalet vil blive engageret i tilrettelæggelsen af fritids- og rekreative yngre gæster.

Besøgende over 14 år får lov til at besøge legepladsen uden at være ledsaget af deres forældre.

underholdning kompleks administration kan ikke tillade indgang til mennesker med sygdomme, der tydeligt kan ses på huden, såvel som en voksen i en tilstand af beruselse eller under påvirkning af narkotika. Det er også forbudt at komme med dyr og fugle.

Magnetkort og bonusser

Hver besøgende får en slags badge til spilleautomater, forlystelser og børns labyrint. Når en gæst får et magnetkort på kassereren, er enig han automatisk til sin forretningsorden brug. Card udløber aldrig, og du kan supplere med ethvert beløb. Men hvis midlerne ikke anvendes i fuld - de kommer ikke tilbage.

Kortet kan overføres til en tredjepart, men rublen, bonusser og billetter kan ikke sendes til et andet kort.

Hvis kunden mister sin "pass", han er ikke omfattet af restaurering.

"Tugan Avylym" ofte besidder alle former for begivenheder, hvorefter kortet kan komme opladning i form af bonusser. De kan bruges i weekender eller på helligdage og nogle spilleautomater. Denne information tilvejebringes af kassereren-operatør.

Yngre gæster

For den energiske og eventyrlystne børn, der ikke er vant til at sidde stille, giver en bred vifte af underholdning. De har alle samledes i børnenes underholdningscenter "Kamyr Batyr". Et barn uanset alder vil finde, end at lyse op din fritid: der er en høj tovværk kursus, fans af byen "Lego", børns cafe, spillemaskiner og laser tag.

"Kamyr Batyr" - et lille land, hvor man kan have det sjovt og ubekymret fejre enhver ferie. Meget stort udvalg af fritidsaktiviteter, konkurrencer, spil og lækre delikatesser. Det er fortsat kun at træffe et valg, og resten vil blive engageret af arrangørerne.

Børn kan passere den virkelige prøve, bryde stribe af reb forhindringer. Hvis et barn har mere end nok energi, parken for ham. Det hele starter med, at bærer specialudstyr. Takket være dens robuste forsikring, robust hjelm og opmærksom instruktør, vil gå rute være helt sikker. Denne tur er et barn vil huske for evigt.

Men der er nogle regler, der skal være i overensstemmelse med ledelsen. Besøgende på denne attraktion bør klart følge instruktionerne fra instruktøren af parken, samt med hensyn til andre rejsende. Der er også nogle begrænsninger: barnets vækst bør ikke overstige 140 cm, og vægten - 120 kg.

Desuden kan lidt rastløs blive engageret i danse, deltage mode teater og andre klubber, der har åbnet i underholdnings kompleks.

spændende aktiviteter

Kompleks "Tugan Avylym" udviklet interessante programmer for hele familien. Dads kan tilbringe tid i billardrum, bad eller bowling. For mødre organiserede madlavningskurser, konferencer med fagfolk i kunsthåndværk. Hele familien kan gå på en underholdende søgen, eller på et museum.

I souvenirbutikken kan man købe forskellige håndværk: keramik, læder mosaik, keramik med nationale ornamenter, broderi, traditionelle Tatar tøj og andre ting.

Hver besøgende har mulighed for at lære hemmelighederne ved at skabe smukke keramik. Det er nok til at besøge den kreds af keramik, hvor du kan vise din kreativitet og rige fantasi.

Det er også muligt at lave gaver til deres familie og venner med deres hænder fra vinstokken.

underholdning

Når vejret tillader det, kan du bruge teltet for tilrettelæggelsen af ungdom diskoteker, lyse school eksamen og andre spændende programmer for turister. Udøvende kunstnere, hvilket viser tatarisk kultur, og forskellige konkurrencer.

Pensionatet

"Tugan Avylym" ligger i den centrale del af Kazan, så derfra kan du hurtigt komme til den ønskede punkt i byen. Komplekset tilbyder overnatning i en 2-etagers hus, hvor den nationale Tatar interiør kombineret med træ miljøvenlige møbler. Det giver alt for din komfort og komfort gæster.

På stedet parkering er til rådighed, hvor du kan efterlade ikke eneste passager, men også godstransport. På tværs af pladsen er CCTV kameraer til sikkerhedsbeskyttelse overvågning rekreation. Så at intet kan forstyrre gæsterne.

gæst Kommentarer

Mange turister prøve en bred vifte af underholdning og få positiv rådes til at besøge "Tugan Avylym". Anmeldelser generelt kun positive, gæsterne nyde mad, men ikke alle er tilfredse med størrelsen af portioner.

Desuden er kunderne rådes til at være opmærksomme på det ledende personale.

Atmosfære, live musik, de nationale interiør og rimelige priser behageligt imponerede besøgende. Efter at have besøgt mindst en gang i underholdningscenter, vil du helt sikkert vil gå tilbage igen og igen for at fordybe sig i den unikke atmosfære og positive følelser. Det er altid muligt at føle, at du er velkommen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.