TravelingRejsetips

Slotspladsen - det smukkeste sted i Sankt Petersborg

Majestic Slotsplads gennem århundreder er det vigtigste sted for luksuriøse by ved Neva-floden, med et besøg på hvilke rejsende rådes til at begynde en uforglemmelig bekendtskab med de arkitektoniske mesterværker af den nordlige hovedstad. Hun husker stadig mange af de vigtigste for den russiske stat historiske begivenheder, der finder sted på dette sted møder og demonstrationer, samt behandling af forskellige kejsere til folket. Derfor, for turister, der besøger grundlagt Petrom Sankt Petersborg, Slotspladsen er et perfekt sted for uafhængig gå.

Historie: Slotspladsen optrådt på kortet over byen på Neva-floden ved årsskiftet XVIII-XIX århundrede, og dens historie går tilbage til det dekret underskrevet i 1778 af kejserinde Katarina den Store. Hun besluttede at ophøje det frie område støder op til Vinterpaladset, og tiltrukket af at arbejde på en usædvanlig projekt af enestående arkitekt YM Felten, så - italienske arkitekt KI Rossi. Felten hvis spores en bue fra den kongelige residens, hvorved nye majestætiske bygninger blev senere bygget, og Rossi koncentreret om dannelsen af den arkitektoniske ensemble. I en kort tid på kanten af pladsen blev rejst generalstaben og Guards Corps, og i midten så kom Alexander Column.

De, der ønsker at forstå den omskiftelige russisk historie Palace St. Petersborg-området vil hjælpe eleverne med at forstå de mange stykker i lærebøger. Især vi husker de tragiske begivenheder, der fandt sted januar 22, 1905, der indgår i den nationale historie som "Bloody Sunday". Her de vigtigste begivenheder i 1917, og væggen langs det område af gamle bygninger bygget før revolutionen har stadig huske den scene stormen på Vinterpaladset af bolsjevikkerne.

Den arkitektoniske ensemble: enhver turist Slotsplads og dets arkitektoniske udseende vil blive husket takke være en fantastisk Alexander Column, opført ved siden af Vinterpaladset som en sejr monument. Denne kolonne er forbundet med sejr russiske tropper over Napoleon, og hendes projekt, ironisk nok, han udviklede etnisk fransk - arkitekten Auguste Manferran. Alexander Column er på dette sted siden 1834, da de var fuldt afsluttet arbejdet med sin skabelse, og turisterne stadig beundre monumentet i henhold til de 47 meter høje, toppet med tallet for en engel.

Slotspladsen tiltrækker kendere af præ-revolutionære arkitektur og kunst takket være de bevarede gamle bygninger, der spores en bred vifte af arkitektoniske stilarter. Blandt dem er bygget i 1762 som det vigtigste bopæl den russiske zarer Vinterpaladset, foran hvilke funktioner barok spores. Nu er en tidligere kongebolig bygget til kejserinde Elisabeth, er en unik samling af Hermitage Museum. Derfor, før Vinterpaladset masser af turister kan ses på ethvert tidspunkt af året, der ønsker at se de sjældne museumsgenstande.

I den sydlige del af pladsen er hvid-gule bygning af generalstaben, der minder om den bue, hvis centrum pryder Triumfbuen, kronet af en massiv Quadriga. Den består af en bue forbundet via to separate huse, og gennem frit rum Afgrænsningsramme område giver det en monumental og festlig udseende. Konstruktion af en hovedkvarter, arkitekt Rossi perfekt løst bymæssige problemer, klart skitserer det bueformede grænse af rummet, givet mere Felten.

Som endnu et mesterværk af arkitektur kan skelnes Guards bygning, bygget i stil med sene klassicisme. På grund af arkitekturen neutrale fire-etagers bygning passer perfekt mellem den barokke Vinterpaladset, og klassisk stil hovedkvarter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.