TravelingRejsetips

Visum til Indonesien

Visum i Indonesien udstedt ved ankomsten i landet på havne, grænseovergangssteder og internationale lufthavne. For at få det stempel-visum, skal du have et pas med en gyldighedsperiode på mindst seks måneder efter ankomst, og med mindst én datoer visum sider og klistermærker. Du bør også være i besiddelse af billetterne til hjemrejsen. Hvis turist billetter på hånden der, skal han bevise, at han besad summen af tusind dollars i kontanter eller med kreditkort.

Visum til Indonesien udstedt med en gyldighed på tredive dage. Du skal betale et visum gebyr på 25 dollars. Du kan betale enten i dollars eller i rupees til kursen før du ansøge om et visum. Modtagelse af betaling præsenteres med et sæt dokumenter.

I tilfælde af transit af at flytte fra tredjelande til Indonesien visum er ikke påkrævet. Nok til at have stempler i mit pas ved indrejse og udrejse i landet eller et visum i disse lande. Hvis sådanne mærker vil ikke, så kan du blive nægtet indrejse til Indonesien.

Visum til Indonesien for russerne og andre udlændinge kan forlænges én gang for en anden tredive dage. For at gøre dette, er du nødt til at anvende til politistationen for udlændinge. Ansøgningen indsendes på opholdsstedet i Indonesien.

Hvis vi taler om, hvorvidt et visum til Indonesien for børn er nødvendig, for børn op til ni år, kan det åbnes uden at det er nødvendigt at betale visumgebyr. Men kun hvis barnet er inkluderet i forældrenes pas. Børn over ni år til at betale visumgebyr, og det gør ikke noget, de er lavet i forældrenes pas eller ej.

Visum til Indonesien til forretningsrejser udsendt følgende dokumenter:

 1. Pas, med gyldighed i mindst tre måneder efter afslutningen af rejse.
 2. Afsluttet spørgeskema.
 3. To farvefotografier 3 x 4 cm.
 4. Invitationer fra forretningsforbindelser eller bekræfte de bookede værelser på hotellet, eller flybillet.
 5. Henvisninger til konsulatet på den officielle brevpapir.
 6. Modtagelse af de betalte konsulære gebyrer i mængden af 50 $.

Også forpligtet til at have en sygeforsikring, men det er kun nødvendigt, når de passerer grænsen.

Visa Indonesien turist udstedes, når der er det næste sæt af dokumenter:

 1. Pas.
 2. Afsluttet spørgeskema.
 3. To farvefotos.
 4. En invitation fra den indonesiske rejsebureau.
 5. Henvisninger til konsulatet på den officielle brevpapir i selskabet.
 6. Turist pakke, der inkluderer en kontrakt med et rejsebureau i Indonesien og Fremmøde program.

Udenlandsk valuta kan importeres og eksporteres til det land, en ubegrænset mængde, men mængden af over elleve tusind dollars må nødvendigvis blive erklæret. Sørg også for at afgive en erklæring i båndoptagere, videokameraer, bærbare modtagere, musikafspillere, sportsudstyr og kikkert. Dette er nødvendigt for at sikre, at eksport af disse produkter fra landet undgå unødvendige problemer. Tilgængelige kamera passer ind i passet, fordi deres import er kun tilladt, hvis de er taget ud af landet.

Det er forbudt at eksportere fra Indonesien, sjældne fugle og dyr. Ikke eksporteres og træudskæringer fra Bali, samt emner og genstande af kunstnerisk eller historisk værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.