ForretningIndustri

Hvordan til at åbne et værksted til produktion af dumplings? Teknologi, udstyr

Dumplings forretning i vores land anses for at være meget omkostningseffektiv. Afbetale værksted til produktion af sådanne produkter på bare et år. Efter alle, dumplings og dumplings - varerne er faktisk meget populær og markedet mere end efterspørgslen. Men sådan gavnlig virksomhed vil naturligvis kun, hvis den korrekte organisation.

Hvordan man åbner en butik: de vigtigste etaper

Produktion af kød dumplings som en virksomhed normalt begynder med udvælgelsen af egnede lokaler. Det skal opfylde visse krav, og opdeles i flere zoner. Et af værelserne bliver nødt til at installere sig selv rette udstyr til produktion af ravioli. bør gives den anden til opbevaring af ingredienser og færdige produkter. Det er også ønskeligt, at i en lejet eller købt lokaler der var et sted for skiftende personale og regnskab (eller teknolog kontor).

Derefter kan du gå videre til valg af udstyr. Udstyret værksted til produktion af ravioli er normalt standard. Nuancer i valget af udstyr afhænger stort set kun af egenskaberne af produktionen: manuel eller automatisk støbning. I sidstnævnte tilfælde er det bedst at købe en færdig integreret linje.

Når udstyret er købt og installeret, kan du gå videre til:

 • registrering af virksomheder,

 • rekruttering ,

 • Formulering,

 • Reklamekampagne.

Også har at blive inviteret til værkstedet til produktion af ravioli og SES medarbejdere til at få tilladelse til denne aktivitet. Selvfølgelig skal man være opmærksom, og spørgsmålet om, hvor råvarerne vil blive leveret, samt at finde markeder.

Hvor kan jeg få kød og andre produkter

Råvarer til fremstilling af dumplings og dumplings typisk køber:

 • fra russiske landmænd;

 • fra de største leverandører af importerede produkter.

I det første tilfælde, kød, kartofler, ost, og så videre. E. Normalt billigere. Men russiske landmænd for de flestes vedkommende ikke er i stand til at levere de produkter. Og især i fjerntliggende områder. Derfor vil at finde disse leverandører har i umiddelbar nærhed af landsbyen, hvor det er meningen at åbne en butik. Og dette, desværre, er ikke altid muligt.

Importerede råmaterialer dyrere i hjemmet. Men på listen over tjenester omfatter sine leverandører, herunder levering til destinationen. Selvfølgelig, for et gebyr. Hertil kommer, så du ikke har nogen problemer, bør sådanne selskaber kontrollere certifikater kvalitetskravene for de leverede produkter.

Hvad kunne være markederne

Selvfølgelig til den iværksætter, der beslutter at åbne en ravioli butik, og kan arrangere din spisestue eller endda salgsstedet. Dette vil imidlertid kræve yderligere omkostninger. Derfor begynder forretningsmænd normalt sælger produkterne gennem små butikker og store detailkæder. Således kan det blive solgt som en "maskine" og dumplings manuel støbning, produktion af som ofte viser sig at være endnu mere rentable (de var lækre).

En anden udførelsesform naturligvis anses for at være meget mere at foretrække. Gennem et stort netværk kan sælges langt flere dumplings og dumplings. Men de kendte handelsvirksomheder for deres gennemførelse af tjenester ofte tage bonusser med en hastighed på 20-25%. Derfor før han indgår en kontrakt med et stort netværk, vil iværksætteren have, at sammenligne de potentielle tab og gevinster. Nogle gange sker det, at fordelene ved øget salg ikke dækker udgifterne til udbetaling af bonusser.

Udvælgelse af udstyr

Hvad værelse er egnet til åbningen af en sådan procedure, som produktionen af ravioli, dumplings og så videre. E., Vi fundet. Det bør tilrettelægges mindst to grene - faktisk under selve produktionen og som pakhus. I tilfælde af, at dumplings vil klamre manuelt, skal du købe:

 • sifter mel,

 • mixer,

 • automatisk slibemaskine,

 • pladedanneren og Blande hakket (valgfrit)

 • køleskabe,

 • tabeller, bakker og så videre. d.

Komplekse transportører

ravioli produktionslinje omfatter alle de ovennævnte punkter, plus en ekstra apparat til støbning dumplings og dumplings, transportør og pakkemaskine. Omkostningerne ved sådanne transportører kan være afhængig af den konfiguration, ydeevne og mærker. Dybest set er det spænder fra 10-15 tusind. Dollars. Separat, kan et apparat til støbning dumplings købes for 2000 y. e.

At udstyre anlægget til produktion af ravioli, selvfølgelig, det bedste udstyr, der er udstedt af de europæiske producenter. Men på en langt billigere kinesiske linjer kan gøres meget høj kvalitet dumplings og dumplings. Nogle gange håbefulde iværksættere erhverve og brugt udstyr. Omkostningerne ved disse linier, selvfølgelig, er meget lavere (afhængigt af kapaciteten 15-700 thous. Rubles).

Æltning

Hvis arbejdsgiveren har besluttet ikke at købe færdiglavet linje og indsamle det selv fra en separat udstyr, denne maskine - den første ting, han har brug for at købe. Moderne æltemaskiner kan have forskellige resultater, design og pris. Selvfølgelig, til produktion af dumplings skal købe nok kraftfuld model designet til at ælte dej. Meget populær i den moderne hjemmemarked er for eksempel, enheder af denne type SIGMA mærker, MT-12 "Torgmash" og "Prima". Omkostningerne til sådant udstyr kan variere mellem 50-200 tusind. Rubler. Således bliver blanderen MT-12 designet til at producere 50 kg dej timen, koster omkring 60 tusind. P. Sådant udstyr kan være lige den perfekte løsning for dem, der har besluttet at åbne en mini-produktion af pelmeni. bør købe mere kraftfulde udstyr til en større virksomhed. For eksempel mixeren "Prima-40" for 130-400 tusind. Rubler.

automatisk kværn

Omkostningerne ved denne type udstyr afhænger også af ydeevne og brand. Prisen på kinesisk kødhakkemaskine twist af omkring 160 kg af hakket kød i timen, der spænder, for eksempel i området på 15-20 tusind. Rubler. Selvfølgelig skal købe kun udstyr af denne type, der er udstyret med en automatisk sikkerhedsanordning.

Indretningen til fremstilling af dumplings

Denne type udstyr kan også variere i ydelse og pris. Princippet om driften af disse maskiner er ganske enkel. I en speciel påfyldningstragttilført dej, som så begynder at bevæge sig i retning mod udløbet som en kontinuerlig "pølse". Under påvirkning af denne særlige pumpe rør er fyldt med fyld. Efterfulgt af "pølse" forme tromle ruller med udskæringer.

Indretningen til fremstilling af boller med 60 styk pr minut koster omkring 50 tusind. Rubles. Der er også dyrere udstyr af denne type, som producerer på 50-158 kg / h. Generelt er prisen på ravioli maskiner svinger omkring 50-150 tusind. Rubler.

Køleskabe til ravioli

For at fryse det færdige produkt, kan du bruge en hvilken som helst bred vifte af udstyr. Meget velegnet til dette formål køleskabe, kister, klædeskabe. Oftest i butikkerne til produktion af dumplings og dumplings hjælp den første mulighed. Afhængig af mængden af industrielle frysere kan koste i intervallet 40-80 tusind. Rubler.

business Registrering

Således maskine til fremstilling af ravioli, mixer, køleskab og andet udstyr købt. Nu er vi nødt til at gå videre til den egentlige registrering af virksomheden. Sculpt dumplings muligt ved registrering eller IP, eller som en LLC. Den første mulighed har den fordel, at ejeren af butikken ikke behøver at bære lidt eller ingen dokumentation. Individuelle iværksættere betaler skat under den forenklede ordning. Men virksomheden - i en vis plan version er stadig meget mere foretrukket. Disse virksomheder anses for at være mere solid, og derfor har deres ejere en mulighed for at indgå i seriøse og meget lukrative kontrakter om salg af produkter.

Registrer ravioli produktion som en virksomhed kan være officielt og selvstændigt. Men i dette tilfælde, bliver nødt til at tilbringe en masse tid og nerver. De fleste nye iværksættere tendens til at operere lidt anderledes. De betror simpelthen dette arbejde til specialister. I dag er der mange virksomheder inden for registrering af nye virksomheder. De har også i øvrigt ofte har og outsourcing tjenester. Hvem besluttede at drage fordel af deres arbejdsgiver behøver ikke at tage på personale revisor.

Hvad personale nødt til at ansætte

Hvis dumplings formodes at forme i hånden, for et lille værksted, vil organisationen indbyde mindst to kokke og en frontlæsser. Også være sikker på at have til at ansætte en teknolog. Bedst af alt, hvis det er en person med erfaring. Overvåge kvaliteten af produkterne indgår i tjenesten for et specialist. For at finde sin niche i markedet begynder iværksætter i vor tid vil kun være muligt i tilfælde af, at hans dumplings og dumplings er ganske velsmagende. Faktisk mangel af sådanne produkter på hylderne, som du ved, er ikke observeret.

For større butikker vil også nødt til at ansætte en marketingmedarbejder og revisor. De første opgaver omfatter søger efter markeder og råvareindkøb. Bogholder engageret i afviklingen af regnskab og afgifter. Og, selvfølgelig, er iværksætteren forpligtet til at rekruttere technicals. Efter alt, i butikken til produktion af ravioli, samt andre fødevarer, bør altid være rene.

formulering

Det ser ravioli produktionsteknologi på omfanget af et lille værksted på følgende måde:

 • Fremstillede materialer. Optøet og skylles kød, sigtet mel og lignende. D.

 • Bland æg og serum test.

 • Vægten af tilsat salt (undertiden andre bestanddele, aromastoffer).

 • Kogte hakket kød og samtidig forberede dejen.

 • Produceret modellering dumplings.

 • Færdige produkter fryses i celler.

 • Ravioli pakket i polyethylen.

Om de samme og gjort dumplings. Opskrift planteproduktion af denne specialisering kan være anderledes. Så dumplings lavet af blandet hakket kød, oksekød, svinekød, kylling, lam. De vigtigste ting - ikke at tilføje udstopning sojabønner. Falske køber hurtigt se igennem - at købe dumplings under navnet på det selskab er simpelthen ikke længere.

Med hensyn til de dumplings, den mest populære traditionelt haft, selvfølgelig, denne type produkt med kartofler (kogt eller rå med tilføjelse af bacon) og ost. Temmelig god også købt dumplings med champignon fyld. Meget ofte shop for produktion af dumplings producerer khinkali, dumplings og kødboller, halvfabrikata.

Hvordan til at annoncere

Tegn forbrugernes opmærksomhed på sine produkter en række forskellige måder. Det kan fx være, lyd eller video reklame, annoncer i aviser og blade, smukke bukletiki. Mange iværksættere har også købt annoncering på sækkene. Dette produkt anvender et stort antal husmødre, og dermed dit brand er sikker på at blive bemærket.

Men uanset hvor smuk og dyre heller ikke var en reklame, for at vinde et godt ry blandt kunderne, selvfølgelig, kun muligt, hvis salget af høj kvalitet og lækre dumplings til en rimelig pris. Typisk en forbruger bemærker straks sådanne produkter, og opfordrer sine venner og slægtninge. Så hvad om din virksomhed alvorligt, og store overskud er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.