ForretningLandbrug

Når jeg sætter bier fra zimovnika? Udstilling Datoer bier fra zimovnika fjeder

Honning - et unikt produkt, en rig variation af vitaminer, mineraler og sporstoffer. Omkostninger til at gå til markedet for at sikre, at kvaliteten af at skulle betale en stor sum penge. Folk, der bor i private hjem eller partier er i hytterne, giver det mening at tænke over deres egen bigård. Vær dog opmærksom på, at man har brug for i løbet af året for at pleje bierne. Kun på denne måde vil være i stand til ikke kun at nyde det velsmagende og nyttige honning, men også gøre gode penge.

Foråret arbejder på en bigård

Mange inkarnerede biavlere anbefale begyndt at engagere sig i bigården er på tærsklen til de første varme dage. På dette tidspunkt, yngel opdræt begynder i bikolonier. Det vil sige, der er ressourcer til at producere en god mængde af honning. Fra hvordan man opfører sig biavler afhænger succesen af, hvordan bigården. Livmoderen kan begynde at lægge æg så tidligt som de første kolde dage, før den første forbiflyvning. Derfor anbefales det at erhverve kolonier i slutningen af februar eller begyndelsen af marts. I dette tilfælde, fremme værd at undersøge, da der er en udstilling af bier i foråret.

Hver biavler skal være opmærksom på, at udseendet af yngel i bikolonier fører til en lang række ændringer. For det første ser det ud på de temperaturer inde i bikuben. Til fremtidige bier føler sig trygge, bør tage sig om temperaturen inde i reden i nærheden af 33-35 grader Celsius. Køre disse betingelser bierne kan selvstændigt. Det tager kun lidt hjælp fra en biavler. Det faktum, at insekterne er tvunget til at spise flere gange mere honning for at opretholde den rette atmosfære i reden. Dette fører til dannelse af store mængder afføring i bistader, som kan hindre bevægelsen af bier. Opgaven med biavleren - så ofte som muligt for at rydde op i rummet for insekter, så de fuldt ud kan dyrke deres afkom. I dette tilfælde zimovnika en udstilling af bier ske uden problemer.

Valget af placering for en bigård

Det er nødvendigt at tænke på forhånd om, hvor vil være staderne med bier. Den bedste løsning er en frugt eller en blomsterhave. Til insekter kunne til det maksimale udbytte, bør de slår sig væk fra travle steder. Distrahere bier omkringstående eller kæledyr. Og fordi bigården bør ikke placeres i nærheden af en motorvej eller andre travle områder. Derfor, når put bier fra zimovnika Tiden er kommet, er det nødvendigt at udarbejde en optimal plads til overflyvning insekter. Det er også værd at tænke over, hvor de vil være i stand til at tage de råvarer, for fremtiden af honning. Den bigården bør være tæt på de tidlige forår bestikke kilder.

Særdeles uønsket udstilling af overvintrende bier omkring brede floder eller store søer. Det faktum, at insekter kan flyve ind langt nok til bytte. Men for at komme hjem med nektar kan ikke gøre alle tilfredse. Mange bi og dø i vandet. Bigård at være rentable, til at planlægge sine omkostninger i en afstand af 500 meter mindst fra reservoiret.

Smalle samme strømme eller små damme kan være, tværtimod, anvendelige til bistader. I nærheden af sådanne steder er normalt en god vegetation. Bier kan bringe en masse nektar til bigården. Tja, hvis vandet er i et lukket område. På de områder, er det ofte en stærk vind, der blæser insekterne. En gang i vandet, kan bierne ikke længere komme ud af det.

Udstilling af bier i foråret bør ikke udføres efter vinteren tæt på møller eller fabrikker, der fremstiller eller forarbejdning af sødhed. Behagelig duft altid tiltrækker insekter. Men dette er kun et bedrag for bierne. Mange af dem kom ind et lukket rum virksomheder dø. Som et resultat, vil produktion af høj kvalitet honning blive reduceret betydeligt.

Iscenesættelse en bigård nær de mennesker og kvæggårde

Bier - insekter, der kun bekymrer sig om mad til deres familier, og ingen forsøger ikke at gøre skade. De kan dog betragtes som fjender af folket og dyr til deres bistader. Derfor bør bierne i foråret udstilling ikke finde sted i nærheden af dagligvarer og tøj markeder. Det er ikke hensigtsmæssigt at gøre det i umiddelbar nærhed af de græsgange. Der er en mulighed for, at mennesker og dyr vil lide af insektbid. Som et resultat, bigården nødt til at lukke klager overhovedet.

Hvis udstillingen af bier zimovnika foråret væk fra civilisationen ikke er muligt, bigården er nødvendigt for at hegnet fra en højt hegn (ikke mindre end to meter). Bier vil føle sig sikker, og vil ikke angribe forbipasserende. Hvis Barnyard og bigården bør placeres i samme område, bør du også installere hegnet. Det er ønskeligt, at bier og dyrene er på modsatte sider af et hus. I dette tilfælde, og kvæget, og insekter kan udvikle sig normalt og gavne mennesker.

Vind og fugt - fjender af bier

Udstilling af zimovnika bier bør udføres i et tørt område. I fugtige kolonier dårligt udviklede, næsten ikke gengive, og har en dårlig immunforsvar. Insekter får ofte syge og dør hurtigt. I dybe bjælker sæt bigården også uønsket. Her er de kolde strømme af luft, tågen afregner. Og det er det første tegn på fugtige områder. Mange bier intuitivt ugunstige atmosfære for sig selv og kan forlade bigården for evigt.

Hvis udstillingen dato for overvintringsområder bier er allerede fit, bør omhyggeligt vælge det sted, beskyttet mod vinden. Det har gentagne gange vist, at de blæsende områder bierne producere meget mindre honning. Desuden foråret udvikling af kolonier væsentligt reduceret. Produktiviteten i bigården dagligt kan falde, og gradvist blive til intet. For at beskytte bistaderne fra ugunstige vejrforhold, bør avlsbygninger skal bruges, samt træ stande. Derudover kan en domstol beskytte hegnet. Fremragende føler bierne i haver med mange træer eller i skovrydninger.

Vegetation i bigården

En gavnlig effekt på udviklingen af bistader har en pause imellem. På stedet ved bigården kan være lav, tæt vegetation. Perfekt buske med blomster og søde frugter. Alt for høje træer er ikke nødvendigt at plante. Hives bør ikke være i skyggen af uret. Bierne i stadet, som ikke opvarmes af solen, er meget dårligt udviklet i foråret. Bigården i solen for at indstille og bør ikke være. Høje temperaturer negativt påvirker arbejdet i insekter. De bliver træg og uproduktive.

Vegetation i bigården er ikke kun bidrager til at regulere temperaturen. Forskellige træer og buske fungere som referencepunkter for insekter. De nemt finde deres bistader efter forbiflyvning. Derfor, hvis timingen af udstillingen af bier zimovnika allerede passer, skal du finde det ideelle sted, beskyttet mod vinden og fugtig, med et minimum af lave planter.

Rummet mellem nældefeber

Ikke alene nødt til at vælge den placering for bigården, men også for at forberede det godt. Stram installation af bistader er yderst uønsket. I dette tilfælde vil insekterne blive guidet efter dårlig flyvning. Bier har brug for at finde dit hjem hurtigt. Forkert indstilling fører til indsamling af bistader med bier. Insekter af de svage familier deltage stærkere. Som et resultat bigården begynder at operere ujævnt. Svag familie dør hurtigt, og øger og kan ikke passe i en enkelt bistade.

Hvis staderne er placeret for tæt, er sandsynligheden stiger, at livmoderen falder i en andens hus. Typisk insekter dræbe medlemmer af andre familier. Som et resultat, falder bigården kuld, og nedsætter produktiviteten. Endvidere bevægelsen af almindelige bistader fører til spredningen af smitsomme sygdomme. Nødvendigt at foretage forebyggende sundhed, når alle bierne i bigården, hvis syg kun én familie. At gøre dette ikke er nødvendigt, hvis bistaderne er i betragtelig afstand fra hinanden (ikke mindre end en meter).

Sådan placeres staderne?

Til bigården avlsarbejde foregik så effektivt som muligt, nældefeber nødt til at indstille de korrekte skak rækker. Det er også hjemsted for bikolonier kan males i forskellige farver. På grund af dette insekt kan hurtigt komme til din destination. Yrs bistader skal rettes til den samme side. Udstilling af bier efter overvintrende derfor anses for at være den mest succesfulde. Insekter er den mest behagelige at vende tilbage til bikuben efter forbiflyvning.

Hvis bigården er stor nok, kan staderne placeres i små grupper (2-4). Afstanden mellem dem, bør ikke være mindre end 0,5 meter. Alt for meget plads er heller ikke ønskeligt at forlade. Mellem bi huse kan vinden gåture. Afstanden mellem de enkelte grupper bistader kan være 5-10 meter. Der skal være lave bevoksning eller blomsterbede. Langs hele bigården kan bruge et par numre og installere nældefeber på begge sider. Når de sættes bier i vinteren bliver nødt til at gå, vil det være i stand til at få arbejdet gjort meget hurtigere. Desuden har sådanne et arrangement bistader i høj grad letter det daglige arbejde med at passe insekterne.

Sådan styrke bikuben?

For at fungere korrekt bigården, skal hives være korrekt og sikkert. Træhuse til bikolonier bør være forberedt i god tid før udstillingen af insekter zimovnika. Bistader placeret på pinde drives ned i jorden til en dybde på 30-40 cm. På jorden, og de kan sættes. Det er således nødvendigt at fremstille en særlig isolere foring. Det bør også sørge for, at når det regner i bikuben ikke lække vand.

Vægge og loft af staderne skal være grundigt varmet. Dette er især vigtigt, når de sættes bier fra zimovnika nødvendige i det tidlige forår. I rummet mellem plankerne pakket fint halm eller hø gammel. Derudover kan specialbutikker for biavlere købe til at isolere og vandtæt materiale. Det er fast på ydersiden af bikuben. Bunden af plads til bierne isolerede ved at sætte en kasse eller afføring. Under bikuben, kan du sætte lidt tørt græs. Det skal sikre, at bunden af huset for insekter ikke var klæg.

Når jeg sætter bier fra zimovnika?

Begynde at forberede terrænet for at indsætte bierne skal vare længe, før den første varme. I de steder, hvor der vil være kolonier, bør det omhyggeligt ryddet væk sneen. Dette er især vigtigt i områder, hvor vinteren meget regn falder og sneen bliver slukket i store driver. Til smeltning var hurtigere sne drysset med savsmuld eller aske. Enorme snedriver, der er nødvendige for scatter, ellers fugt i bigården, og ikke forlade indtil midten af foråret. Efter sneen på et websted er helt fjernet, er det nødvendigt at gøde jorden for fremtidige bistader. Kun på jorden udført progrevsheysya bier udstilling. Når sat bistader bliver nødt til at gå, skal du forberede sig på at varme pad eller hårde pinde sat i jorden.

Udstilling af bier bør udføres ved fuld ned is på floder, og i skyggen af temperaturen vender tilbage til inden for 11-13 grader Celsius. Under sådanne betingelser vil bierne i stand til effektivt at udføre den første fjeder cirkel. I nogle tilfælde kan hives sætte lidt tidligere. Hvis rummet om vinteren varmes op hurtigt, og det er domineret af fugtig atmosfære, bier placeret i den friske luft selv ved 8-9 grader Celsius.

Den første fjeder flyvning af bier

For at bi i stand til hurtigt at gennemføre den første flyvning, med nældefeber og fjern tag for isolerende pakning. Insekter ophidset skarpt lys og skarpe temperaturændringer, hurtigt forlader lokalet. På biavleren har et par timer til at kontrollere status for staderne og eliminere fejl. Det er nødvendigt at omhyggeligt kontrollere indstillingen celler. De bør være strengt lodret. Ellers vil det være dårligt at akkumulere honning.

Hvis temperaturen er for lav tilstand, kan de første flyve-bier placeres tilbage i Winterer. Denne metode gør det muligt at starte produktivt arbejde bigården for et par uger før tid, hvilket er traditionel for området. Når jeg sætter bier fra zimovnika optimalt? Gør det bedre i morgen, når solen er det mest slående. Pre værd at studere vejrudsigt. På en overskyet dag, insekterne er ikke altid klar til at forlade bikuben varm.

Nogle biavlere foretrækker at holde bier i vinteren til sommer steder. Pleje insekter bliver således meget mere kompliceret. Det er nødvendigt konstant at opretholde den passende temperaturområde til normal drift af bierne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.