ForretningLandbrug

Landbrug i Fjernøsten. lokale faktorer

Faktorer, der påvirker specialiseringen af landbruget og dets belægning refererer jordkvalitet, mængden af aktive temperaturer, varigheden af den varme periode, alt solstråling, nedbør, og fugtighedsforhold. Hertil kommer, at registrerede frekvens af tilbagefald af ugunstige vejrforhold, herunder tørke, frost, vind og vand erosion, samt terrænet og tilgængeligheden af vandressourcer - nærhed af søer, floder og andre vandområder. I betragtning af alle disse faktorer, kan der argumenteres for, at landbruget i Fjernøsten, for eksempel, er fundamentalt forskellig fra sektor af økonomien i de centrale dele af landet.

Jo flere faktorer for at placere landbruget og dets specialisering afhængig af naturforholdene i anlægget. Og i de fleste husdyr afhængig af de klimatiske forhold er det græsning, som får og hesteavl, hvor for eksempel, har specialiseret sig i landbruget i udlandet Asien, samt rensdyravlen. I sådanne områder er på kvægnomader stærkt påvirket af faktorer som tilgængeligheden af græsgange, den kvalitative sammensætning af vegetationen, varigheden af perioden for anvendelse af græsgange.

Den anden gruppe placere landbruget faktorer er samfundsøkonomisk. Først og fremmest - dette er en befolkning, der kan sikre reproduktionen af arbejdskraften. For eksempel landbrug i Fjernøsten, for eksempel, har specialiseret sig i forskellige landbrugsproduktion i forskellige regioner, afhængigt af tilgængeligheden af de menneskelige ressourcer. Som vi ved, nogle af branchens af landbruget er mere arbejdskrævende end andre. For eksempel er produktionen af grøntsager og kartofler, roer og andre industrielle afgrøder kræver betydelige arbejdsomkostninger, og derfor kan udvikle kun i de områder, hvor det offentlige kan give den nødvendige arbejdskraft.

For samfundsøkonomiske faktorer placere landbruget er de økonomiske forhold i en bestemt region. Deres Bestemmer, om behandlingen virksomheder, kvaliteten af de køretøjer, tilgængeligheden af kommunikation. Landbrug i Fjernøsten er ingen undtagelse fra reglen, og hans speciale er bestemt af disse faktorer samt tilstedeværelsen af den relative nærhed af store byer og agglomererede områder, der danner omkring dem bestemt retning af specialisering af landbrugsproduktionen. Ud over dette betydelige økonomiske faktor er den eksisterende produktionskapacitet i landbruget i regionen, som omfatter det inddæmmede land, en række af landbrugsstrukturerne, etc., samt effektiviteten af transport af landbrugsprodukter til andre områder.

Andre faktorer, der bestemmer udviklingen og placering af de enkelte sektorer i landbruget, omfatter videnskabelige og tekniske udvikling. Fremskridt inden for videnskabelige og tekniske fremskridt gør det muligt at forbedre effektiviteten af landbrugsproduktionen, udvidelse af sin udbredelsesområde og så videre. De lande med udviklede markedsøkonomi have en indvirkning på de faktorer, placering og udvikling af landbrugsproduktionen på nationalt plan, ved at låne til virksomheder, opretholde produktpriser, etc.

Landbrug i Fjernøsten, samt andre områder af landet, der er kendetegnet ved høj værdi landbrug, med en høj grad af mekanisering og anvendelse af kemikalier, og i det seneste årti, indførelse af automatisering og mikroelektronik, samt resultaterne af planteavl og genetik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.