SundhedKosttilskud og vitaminer

Goji for vægttab: ansøgningen, effekten anmeldelser

Goji bær til vægttab - en anden hyped nyhed for dem, der ønsker at tabe sig og få en slank figur.

"Stamtavle" populære produkt

I virkeligheden er denne plante af natskyggefamilien kendt i lang tid. Du har måske hørt navne som "almindelig bukketorn" eller "Boxthorn Kina" samt "Bukketorn" (ikke den, der er ekstremt giftigt, og den anden af sine underarter). Ofte goji bær til vægttab er forvirret med berberis, men det er ikke sandt. Efter alt, navngivet planten, selvom kommer fra den samme familie, men meget forskellige fra hinanden i deres egenskaber. For eksempel, såvel som dyrkede havejordbær adskiller sig fra vilde jordbær. I denne artikel beskriver vi i detaljer, hvad Goji bær, da de bidrager til vægttab og hvordan man anvender dem korrekt. Overvej også de få kontraindikationer, som er tilgængelige for dette værktøj.

Tibetan goji bær til vægttab: en fremgangsmåde til anvendelse

Jeg må sige, at dette produkt er ikke billigt. De online butikker og på hylderne i helsekost supermarkeder lille pakke, en vægt på 200 gram, koster omkring 1.000 rubler. Men også for at bruge dem, bør være en hel del: anbefales normalt at spise 20 gram goji bær til vægttab, 2 gange om dagen. De kan også tilføjes, når brygning te - blot et par bær, presse saften fra dem, hvis du var i stand til at købe produktet frisk (selv om prisen på 1 kg kommer til 2500 rubler), eller tilføje dem til en bred vifte af desserter. Uanset hvad, de fordele, de bringer til kroppen perfekt i enhver form - i en tør, frisk, sammensat af retter og så videre. Dette værktøj til vægttab - goji bær - i sin sammensætning indeholder en stor mængde af vitaminer og mineraler. Lær mere om, hvad det er brugbare frugter af planter, se nedenfor.

Goji bær: pantry vitaminer og mineraler

Således er en plante hjemmehørende i Kina, og mere specifikt, fra dalene i Himalaya, i stort tal den indeholder følgende vitaminer og mineraler og andre værdifulde stoffer:

 • væsentlige alle vitaminer af gruppe B, og E, A, C - det bær goji 500 gange større end en appelsin;
 • 21 mineraler, herunder jod, zink, jern;
 • 18 aminosyrer, hvoraf mange er væsentlige (dvs. kan kroppen ikke syntetisere deres egne);
 • polysaccharider;
 • tanniner.

Dette demonstrerer brugen af bærrene?

goji bær til vægttab og vedligeholdelse vitamin-mineral balance i kroppen anbefales også at bruge i anæmi, diabetes, at forbedre funktionen af det centrale nervesystem. Desuden er frugter vist til gravide kvinder, personer med synsproblemer, samt patienter med hjertesvigt og lider af forhøjet eller omvendt, nedsat tryk. Det er - kun en del af de indikationer for brug af goji bær, enhver indbygger i Tibet sige, at denne lille røde bær - et spisekammer af sundhed og sikkerhed for aktivt liv til de meget gamle alder.

Goji bær: hvordan man bruger produktet til at tabe

Hvis du bruger de ovennævnte frugtplanter, du planlægger at reducere eller stabilisere vægten, så er du nødt til at spise bærrene på følgende måde: du har brug for at tabe to gange om dagen - morgen og aften - at spise 48 goji bær. Hvis du gør dette i gymnastiksalen, så er der virkelig føre en aktiv livsstil, kan dosis øges til 20 gram om dagen. Barnet er den samme for forebyggelse, herunder fedme, dosis, tværtimod, bør nedsættes med 3 gange. Som allerede nævnt, kan bærrene føjes til te - det mindsker ikke deres nyttige egenskaber, kan du også bruge goji ekstrakt. Det gør dog ikke gøre på egen hånd, men produktet er meget muligt at købe på apoteket. Strukturen omfatter selv bær, ethylalkohol, honning og destilleret vand. Produktet anvendes i overensstemmelse med de instruktioner, du har brug for, fordi forskellige producenter bær ekstrakt har en anden koncentration.

Goji bær: anmeldelser

Slankende dette produkt anvendes i frisk eller tørret form, såvel som i form af en sirup. Jeg spekulerer på, hvad de siger, dem, der allerede har oplevet det nye buzz værktøj for dig selv. Først positiv feedback:

 • tage produktet efter et par dage føler en bølge af styrke og energi;
 • indikatorer blodsukkeret vende tilbage til normal;
 • om vinteren bær bidrage til at overvinde den mangel sygdom, styrke immunsystemet og dermed beskytte sig mod forkølelse;
 • ifølge nogle, goji virkelig hjælpe til at tabe sig - denne måned vært det tørre produkt eller tinktur miste op til 7 kg overvægt;
 • infusion eller bær i tør form for at hjælpe vægttab efter graviditet: det er kendt, at nye mødre hormoner afviger lidt fra den har født, så at tabe det sædvanligvis vanskeligt;
 • Goji virkelig i stand til at normalisere blodtryk - en masse positiv feedback taler til fordel for de terapeutiske egenskaber af disse bær.

Anyway, et vitamin produkt er nyttigt til forebyggelse og ville ikke være galt i kosten af russerne, hvor det meste af året er der ikke nok frisk frugt og grøntsager.

Goji bær: Negative anmeldelser

Selv hvis produktet har en hel hær af beundrere, der er sikkert dem, der vil tale negativt om den ene eller anden af dens egenskaber. Så med goji bær, samt alle de værktøjer til vægttab og vitamintilskud, og de har negative anmeldelser, her er nogle af dem:

 • Mange harmes den produktets pris - 200 gram tørrede bær er ret dyrt - op til 1000 rubler per pakke;
 • Nogle venter på bær "overjordisk" smag, selv om de er ikke ualmindeligt, sur smag;
 • på grund af populariteten af bær er der en risiko for at løbe ind i en falsk, der er at købe under dække af konventionelle tørrede goji berberis (så vær forsigtig og få produktet kun i en betroet distributør);
 • nogle hævder, at frugten ikke giver den lovede vægttab effekt (selvfølgelig, det er kun et supplement til diæt og ikke dens komplet udskiftning).

Anyway, ingen klagede, at bærrene - en fuldstændig ubrugelig produkt og spild af penge. Mindre mangler har alle midler, uanset om det er for vægttab, foryngelse, healing og så videre.

Hvem bør ikke bruge goji bær?

Før du bruger et nyt produkt bør omhyggeligt læse listen over dens kontraindikationer. Så goji bær, de er:

 • spise store mængder frugt om dagen kan forårsage angst og søvnløshed;
 • Goji bær er uforenelige med visse lægemidler til behandling af diabetes og forhøjet blodtryk, så hvis du har disse sygdomme, før du anvender midler er bedst at rådføre sig med din læge;
 • brugen af frisk frugt til tider forårsager kvalme, diarré, opkastning. Sådanne reaktioner er meget sjældne, men er stadig muligt;
 • også du kan være en individuel intolerance af produktet;
 • bær er kontraindiceret i en tilstand af feber, eller når patienten er feber. I sygdomme i bær er det kun muligt, når varmen aftager.

Som det ses, goji, kontraindikationer for brug af, som er anført ovenfor, kan bruges til næsten alle. Hvis du er i tvivl, om du passer til produktet, skal du kontakte din læge.

Opskrift med goji bær

Vi nævnte, at der ud til brug i en tør og frisk, kan produktet sættes til sammensætningen af visse fødevarer, især desserter. Nedenfor er en interessant opskrift velsmagende og sunde godbidder tilføje bær. Så kan du lave mad sød suppe af svampe og bær. For ham, skal du bruge:

 • 25 gr. svampe "sølv ører" (kan findes på hylderne i supermarkeder med produkter fra Kina);
 • 10 gr. gojibær;
 • 75 gr. brunt sukker;
 • 25 gr.belogo sukker;
 • 2 pisket æggehvider.

For flere portioner simpelthen proportionalt øge vægten af ingredienserne. Så for at starte, sættetid svampene i en time i varmt vand, derefter fjerne de hårde dele. Vaskes grundigt gojibær. Efter en liter vand og lavere svampe bringe væsken til kogning, så reduceres til et minimum gas og "ulme" under låget omkring en time. Endelig, tilsæt bær, sukker - lad koge i 10 minutter, og på et meget sent tidspunkt, røre i de piskede æggehvider. Usædvanlige, nyttige og velsmagende ret er klar. Denne suppe - tibetansk goji er populære i denne region, så de opskrifter, som er til stede i sammensætningen af disse bær, der er mange forskellige.

Så fra denne artikel, du har lært om den velsmagende og sundt produkt. Forhåbentlig vil goji indgå i kosten, din og din familie, og bidrage til at bevare sundhed i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.