SundhedSygdomme og betingelser

Paracentese af trommehinden: effekter

Den første fase af akut otitis media behandles under anvendelse af konservative metoder, som sædvanligvis fører til fuldstændig genvinding. Men nogle gange, når ophobningen af betydelige mængder af pus er der risiko for perforering af trommehinden. En sådan tilstand manifesteret de stærkeste smerter, søvnløshed, tab af appetit, vokser tegn på forgiftning. I dette tilfælde er det nødvendigt at ty til metoden til paracentese. Essensen af et sådant indgreb er i forbindelse med trommehinden for at forbedre dræning af pus.

Indikationer for proceduren

Paracentese af trommehinden udføres i tilfælde af, at viste sig at være ineffektiv konservativ behandling. Presserende kirurgisk indgreb kan være nødvendigt, hvis følgende symptomer:

- ikke passerer dunkende ørepine;
- udbuling af trommehinden;
- høretab;
- forøgelse af antallet af pus;
- feber;
- kvalme.

Paracentese trommehinden udført indtrængende i nærvær af symptomer på de indre øre irritation eller hjernelæsioner, såsom opkastning, svimmelhed, hovedpine og skarpe al.

fremgangsmåden

Paracentese (myringotomi, tympanotomy) - er en lille kirurgisk procedure, der er nødvendig i tilfælde af, at konservative behandlinger ikke hjælpe. Under proceduren i trommehinden lave et lille snit mikroskalpelem eller speciel nål, der gør det muligt at få vist den akkumulerede ekssudat.

Genoprette integriteten af membranen sker uafhængigt. Samtidigt gennemføres sanitet mellemørets hulrum. Dette er nødvendigt for at fjerne patogener og at rense ud pus fra svært tilgængelige steder.

Hvordan er proceduren

Denne operation blev indført i medicinsk praksis, selv i det nittende århundrede og er stadig bruges til behandling af betændelse. Før proceduren nødt til at passere urin, blod, gennemgå koagulation.

Kirurgi udføres oftere i 3-4 dage efter udbrud af sygdommen. De vigtigste symptomer, som nødvendige paracentese, - feber, svær jagende smerte i øret, fremspring af trommehinden.

Manipulation udføres under anvendelse af nåle spyd, som indsnit den nedre del af membranen. Lægen gør punkteringen således at nålen føres gennem hele tykkelsen af membranen. Paracentese af trommehinden kan være ufuldstændige, da den betændelse, der fører til betydelig fortykkelse af hende. Hvis der er et behov, i punkturen indsat shunt, som letter afgivelsen af akkumuleret ekssudat.

anæstesi teknikker

Det centrale spørgsmål for dem, der anbefales af paracentese af trommehinden - ondt det? Faktisk er proceduren yderst smertefuldt, så læger bruger flere metoder til analgesi:

1. ledninger. Den analgetiske lægemiddel indgives via injektion ind i området bag øret, hvilket resulterer i nedsat følsomhed af nerveender.

2. applikator. Stoffet til analgesi påføres direkte på membranen.

3. Generelt. Paracentese af trommehinden hos børn udføres ved anvendelse af denne type af anæstesi, som et lille barn stadig vanskeligt at holde hovedet under proceduren.

rehabilitering

Efter paracentese af trommehinden er nødvendig for at overholde reglerne for hygiejne. Efter at proceduren er indsat i øregangen tør steril turunda at det er vigtigt regelmæssigt skifte til forhindre spredning af infektion. I første omgang, det gør 6-8 gange, og efter suppuration reduceret - 3-4 gange om dagen. For at fremskynde udskillelse af pus, efter operation er det ønskeligt at sove på siden af øret på patienten.

Såret og fonetiske hulrum behandles med antiseptiske midler. Når tyk pus anvendes vask med varm opløsning af rivanol, furatsilina, hydrogenperoxid, hvorefter øregangen tørres med en vatpind. Proceduren kan udføres en gang eller to gange om dagen. Til vask, bruge en gummi ballon. Trække auricle opad og bagud rettet vandstråle uden tryk på bagvæggen af øregangen.

For hurtigt at frigøre øret hulrum fra purulente ophobninger under anvendelse blæser. For at udføre denne procedure under anvendelse Politzer ballon eller et kateter, med purulente ophobninger af trommehulen skubbes ind i øregangen. Undertiden bruges Siegl tragt, hvorigennem pus suges gennem den ydre øregang.

Efter operationen, er patientens tilstand forbedret hurtigt svækket smerte, reduceret temperatur er nedsat hørelse. to eller tre uger er nødvendig for heling af øret. For at forhindre dannelsen af ar anbefales at bruge hydrocortison. Dette stof fremmer bedre heling af sår, der dannes på overfladen af arret vil være lille og vil ikke påvirke skarpheden af hørelsen.

Konsekvenser og udsigterne

Når gøres ordentligt, paracentese af trommehinden er ingen ubehagelige konsekvenser har ikke. Hvis proceduren blev udført med overtrædelser, kan have sådanne komplikationer:

  • del drain pus. I dette tilfælde kan sygdommen blive kronisk. For at slippe af med den resterende pus, anvende fysioterapi og aspiration;
  • sårinfektion som følge af anvendelsen af ikke-sterilt materiale under proceduren eller af forkert pleje til rehabiliteringen. Med denne komplikation får brug for brugen af bredspektrede antibiotika;
  • høretab på grund af dannelsen af store ar. Heldigvis er disse komplikationer er sjældne.

Med forbehold for lægens anbefalinger prognose for det meste gunstige. Bør ikke give op, hvis en løsning på dit problem læge anbefaler paracentese af trommehinden. Konsekvenserne af spontan ruptur af membraner er meget værre, da dette kan danne store ar. Og det bedste er ikke at forsinke behandlingen af mellemørebetændelse, var det ikke nødvendigt at slippe af med pus hjælp kirurgiske metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.