BilerBiler

Ikke starte VAZ-2106: årsager og løsninger

Hver bil ejer som fører et klassiske biler fra "AvtoVAZ", er konstant konfronteret med nogle problemer. Det sker ofte, at virkelig nødt til at gå lige nu, men den bil vil ikke starte. VAZ-2106 er ingen undtagelse. En sådan adfærd Der findes flere typer af grunde. I dag ser vi på de største problemer, der kan opstå med "seks".

mulige fejl

Det første skridt er at afgøre, om maskinen funktionsfejl tidligt og arbejdede alle bogstaveligt talt bare knækkede eller motor stoppet med at vise tegn på liv efter at have forsøgt at reparere den. Hvis "seks" før og gik helt tilfreds med sin ejer, fejlen årsagen ligger i tændingen eller brændstofsystemet.

Kontroller strømforsyningen systemet

Den nemmeste og mest pålidelige måde - fjern luftfilterdækslet og hæld i omkring 10 ml karburatoren brændstof. Så har du brug for at prøve igen for at starte bilen. Hvis ikke starte VAZ-2106 eller motoren startes og straks holder op med at arbejde, så er du nødt til at tjekke brændstoftilførselssystemet til karburatoren. Til denne test, skal du skrue skruen på kraven, som trækker slangen. Sidste passer direkte til karburatoren - dens ende sænkes ned i flasken eller anden beholder. Bare et par tryk på levering af benzin til brændstofpumpen håndtaget kan kontrolleres, om brændstoffet føres direkte ind i karburatoren.

benzin pumpe

Før du udfører testen, skal du sørge for, at bilen er udstyret med et brændstoffilter. Kvaliteten af den indenlandske benzin er meget langt fra perfekt, så du skal ikke undvære disse elementer. Hvis hænderne ryster pumpe, skal brændstoffilteret flyttes tør for brændstof. Hvis det er tørt, så de eksperter og erfarne chauffører anbefales at kigge efter utætheder i støbeskeen. Denne fejl er sjældne, men det sker. Hvis i færd med at trykke på håndtaget ikke modstå, så krank en halv omgang af motorens krumtapaksel.

Karburator og brændstof

Hvis ikke starte VAZ-2106 , og hvor blandingen af brændstof tilføres til karburatoren eller forsyning er, men ikke nok mængde brændstof til start, mens årsagerne er som svækkelseslinjen eller benzonansosa. Hvis motoren ikke vil starte op efter løst problemet med brændstofforsyningen, anbefales det at kontrollere karburatoren. Under denne test nødvendigvis renset dyser og kanaler samt den accelererende pumpesprøjten.

tændingssystem

Hvis der efter dette ikke vil starte VAZ 2106 årsager til fejl kan være af tændingen enhed. For at kontrollere gnisten, fjerne spidsen broneprovoda den første cylinder. Derefter spidsen bakke til motorhuset omkring 7-8 mm. Derefter køre startmotoren og krumtapakslen twist. Hvis ingen gnist er nødvendigt at kontrollere, at alle de vigtige spændinger.

spolen

Hvis der efter disse manipulationer gnist ikke er der og vil ikke starte motoren VAZ 2106, derefter mest sandsynlige årsag er den høje spænding Tændspole motor. I dette tilfælde, afprøvning og spiralen, og tråd. En anden del af bilen ikke ønsker at afvikle på grund af sammenbrud i afdækningen af den distributør af tænding eller højspænding ledninger. Hvis der mangler den fungerende spole, så få ud af denne ubehagelige situation vil hjælpe hende isolation fra kropsvægten. Spolen tillades at hænge i luften for at forhindre enhver kontakt med nogen af dets komponenter.

timeren

Hvis ikke starte VAZ 2106, kan årsagerne skal findes i timeren, og mere præcist i løberen. Denne bil kan opføre sig på denne måde på grund af kontinuiteten af anti-interferens modstand - skal søges modstand direkte i løberen. Løse dette problem, kan du bare - kortslutte køreledningen normalt. Det er vigtigt at være sikker på at installere det i stedet for en modstand. Hvis der er nedbrud af skyderen, for at løse problemet, og kan også isoleres.

Må ikke starte bilen VAZ-2106 efter renovering

Ofte en af grundene - det er ikke sandt udsat fortænding. Det kan blive slået ned i timingen fase. I dette tilfælde kan motoren ikke starte overhovedet, eller virker kun sporadisk - motor handling kan være ledsaget af nysen.

At løse den første cylinder placeret i det øvre endepunkt på kompressionsslaget. Det er ikke nødvendigt i dette tilfælde at sætte det i overensstemmelse med etiketterne. Denne fire-enhed, og mærke det de samme to gange i løbet af cyklus. Der er en gammel men effektiv metode - vrid stearinlyset af den første cylinder og hullet lukket stykke stof. Derefter krank krumtapakslen. Det øjeblik, hvor røret af stof til at blive skubbet ud, bare nødt til at sætte.

Hvis fase gazoraspredleniya tabt, er den manglende elimineres ved at udstede alle tags til fabriksindstillinger.

VAZ-2106 starter ikke på en varm

Ofte er årsagen til dette ligger i karburatoren. Det sker, at motoren er varm nok, men nålen er i svømmerhuset holdes lav. Som et resultat, efter at motoren druknede ud, og nålen ikke holdes på et tilstrækkeligt niveau, brændstofpumpen pumper brændstoffet ind i karburatoren, som hældes. Hvis du forsøger at starte en bil, vil brændstoffet være for pereobogascheno gennem karburatoren. Som et resultat, opstår problemet ikke starte VAZ 2106. Denne årsag kan diagnosticeres ved lav motorhastighed. I dette tilfælde, efter nogen tid enheden begynder at fungere normalt.

resumé

Der er problemer med det sæsonbetonede arbejde motorer. For eksempel vil bilen ikke starte i sommeren på grund af en alt for fed blanding i vinteren - på grund af dårlig. At maskinen fungerer korrekt, og at ejeren ikke brød mit hoved spørgsmålet "hvorfor ikke starte VAZ 2106", er det nødvendigt konstant at overvåge den korrekte drift af karburatoren, og andre vigtige komponenter. Så den klassiske model for "AvtoVAZ" vil behage sin ejer stabil og fejlfri præstation.

Så fandt vi, uanset af hvilken grund, kan ikke starte bilen VAZ 2106. Som du kan se, kan alle de skader, elimineres ved hånden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.