SundhedMedicin

Spleen: Funktion skjult og åbenlys

Uanset hvor langt trådte lægevidenskaben siden tidspunktet for Hippokrates, Paracelsus og Galen, og alligevel er der stadig et mysterium struktur i den menneskelige krop, at manden selv ikke har fattet indtil udgangen. Ikke alene giver visse sygdomme og behandlingsmetoder, men selv skæbnen for nogle organer er stadig ikke fuldt forstået. Det er til sådanne bekymringer milt - dets funktioner er defineret, men dybest set de er duplikeres af andre organer, og det er uklart, hvad dens eksklusivitet. Men det vigtigste mysterium - hvorfor fjernelse af milten er minimal effekt på den generelle tilstand i kroppen og forårsager ikke nogen væsentlige funktionelle ændringer. Virkelig, som i tilfældet med den mere berømte appendiks, natur tillod nogle overbærenhed?

Ikke alle ved , hvor milten. I almindelighed er det ikke overraskende - dette organ er lille i størrelse, vejer 150-200 gram og gemmer sig under ribbenene, nær venstre nyre og lige over maven. Hans fladtrykt oval form det ligner en øre. Opfører sig stille og roligt, kun lejlighedsvis kan minde os selv, for eksempel under intensiv træning (i sådanne tilfælde, sagde: "ekaet milt"). Dens funktion helt uklart, og hvis de andre indre organer fra tid til anden hører vi endda forebyggende undersøgelse af en læge, for ikke at nævne grundige undersøgelser, pant er "et tal på stilhed." Hun er i øvrigt ejer ganske sjælden sygdom, men sekundære læsioner forekommer hyppigere end de øvrige naboer i det menneskelige legeme.

indviklet anatomi af milten - selvom tilsyneladende ser det ikke som en komplekst organ, men er sammensat af flere forskellige typer af væv. Det syntes at være indeholdt i en kapsel af tæt væv, og inde er en pulp, der omtales som papirmasse, som er afgrænset af den røde og hvide. Rød pulp fyldt med blodceller, og hvid er det lymfoide væv. Og mellem dem er der den såkaldte marginale zone, hvori de defekte celler akkumuleres og opsamles makrofager er ansvarlige for antibakteriel beskyttelse.

Denne her er den mystiske indholdet af en mystisk milt. Det fungerer som det netop er defineret i en sådan struktur. Forsinker de cirkulerende blod antigener filtrerer bakterier, vira, bakterier og andet affald og producerer antistoffer og lymfocytter, intercedes at beskytte kroppen mod forskellige sygdomme. Den definerer også i blodbanen, "forældede" blodlegemer og "genbruger" dem. Tjener som milt og blod akkumulator ejendommelige frigivelse under akut blodtab og jern anvendes til at producere hæmoglobin.

Hvorfor er den menneskelige krop ikke lider i de tilfælde, hvor, af medicinske årsager, han fjernede milten? Funktionerne af sine take på lymfeknuder og ganske vist er meget gode til dem.

Så virkelig ret var de gamle læger, atleter, løbere fjerner milten, for ikke at "Ekala" og ikke forhindre dem at vinde laurbær? Moderne læger siger, at deres forgængere i dette tilfælde stadig er varm. Desuden er det yderst tvivlsomt, at fraværet af milten kan påvirke hastigheden, så også en person i at fjerne denne krop flere svækker immunsystemet. Alligevel er flere organer involveret i blod filtrering og bortskaffelse af kroppens mange fjender - jo bedre. Så tyet til i moderne tid kun at fjerne i tilfælde af skader, men i nogle specifikke sygdomme i blodet. Og der relaterer direkte til milt sygdom, det infarkt - en sjælden og smertefuld proces, hvor kroppen genvinder oftest på egen hånd. A sekundære sygdomme, der, som vi har nævnt, er underlagt en pant, behandlet med store sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.