ModeTøj

2011 Mænds ridebukser

Knickers mandlige sommeren 2011 har taget en ledende position i garderobeskabe af fashionable og stilfulde mænd. Selvfølgelig, fordi de er praktisk og behageligt, og hvis du vælger den rigtige beskåret bukser, kan du opnå en unik stil, hvilket er vigtigt for den moderne mand. Stilfulde knickers kan konvertere dit billede til ukendelighed i dag stil a la en turist i din egen by, i morgen - elegant billede parret med en stilfuld jakke, i overmorgen - en sexet og vovet stil, mode macho, du vælger. Ridebukser - typiske tøj til varme sæson, og i 2011, disse bukser er særligt populære, for i dag i mode stil og komfort. I denne sæson er moderigtige knickers længde lige under knæet. Denne længde forsigtigt fremhæve figuren af en mand, og understreger sin unikke stil.

Hvad knickers mode?

I 2011 er det værd at være opmærksom på de lidt smallere mandlige knickers eller klassiske straight, lavet af hør eller bomuld tæt. Dette tøj ser elegant og stilfuldt desuden at udvælge de ovennævnte korte bukser tilbyde med flapper, hvis bredde kan variere op til tre centimeter. Reverserne dekoreret bukser, og hvis du forestille dig selv at bygge en revers, kan det endda forkorte og indsnævre dine bukser. Dette tøj tilbyder modedesignere Frankie Morello, Bottega Venet, Ermanno Scervino og D & G.

Meget fashionable denne sæson blev endnu mere elegant og glamourøse mænds bukser, understreger alle fordelene ved din figur. De er lyse, ikke som de andre, vil dette tøj at vælge kun de mest modige og tillidsfulde fyre.

Ud over at mode en bro i stil med "mandlige glamour" i 2011 gjorde opmærksom på de sportslige knickers. De er praktisk, ikke begrænser bevægelse, i sådanne tøj, du føler dig tryg. Dette giver dig mulighed for at dukke op i disse knickers næsten overalt: på en tur på stranden, fiskeri og endda en kyndig blanding med andre tøj i en trendy klub.

Stoffer og farver

Med hensyn til væv, bukser mandlige hovedsageligt fremstillet af naturlige fibre af gennemsnitlig tykkelse: fløjl, denim, stræk, strikket stof, og sommer og frie lette stoffer, såsom hør, bomuld, silke. Farverne på de mandlige klædeskab elementer er meget varieret: i 2011, er designere rådes til at være opmærksomme på broerne i neon lyse farver-syre spektrum, samt rød, blå, gul, grøn og turkis nuancer. Sådanne farver er repræsenteret i samlingerne Jil Sander, Frankie Morello, Dsquared2 og Louis Vuitton.

Lyse farver kan stadig fortrænge altid moderigtigt og faktiske ædle hvid farve. Hvide knickers mænd se stilfuld og perfekt kombineret med andre farver, du kan lide. Men i 2011, stylister anbefale at give fortrinsret til dyb mørk top.

Fra hvad de skal bære?

Mænd iført knickers er bedst kombineret med skjorter, T-shirts og sneakers. Endvidere kan skoene også være en anden, for eksempel, hyttesko, sandaler og sneakers. Jeans knickers - en separat samtale, fordi i næsten enhver kombination, de ser en vinder. Sådanne kombinationer kan være sneakers og sweatshirt og Laufer jakke eller skjorte og flip flops.

Som tilbehør designere foreslå at vælge bælter og remme til at vælge den rigtige farve og stil løsning bælte, vil du opnå et unikt billede. Hertil kommer, at 2011 broer har mange funktionelle lommer, som ofte ikke bare et rum telefon, nøgler eller penge, og kan blive en vidunderlig tilbehør. Lommer kan være forsiden, bagsiden, siderne, og deres antal er ikke begrænset.

Derfor kan mænd blive anbefalet at købe fotomodel knickers og føle sig trygge, komfortable, stilfuld og afslappet.

Ved forskellige lejligheder til at erhverve et godt forskellige versioner af bukser, ændre T-shirts og skjorter og bo smart og moderigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.