FormationUngdomsuddannelse og skoler

DMZ - det er ligesom?

Hvilket indebærer en demilitariseret zone? Dette koncept er den særlige status for visse områder, som ikke er militær. De behøver ikke foretage kampmanøvrer, er der ingen militære installationer. Denne status af området er sikret ved internationale aftaler eller andre midler, herunder indenlandske, handlinger.

Historien om

Hvad er en demilitariseret zone? Dette koncept har en bred betydning. For første gang optrådte udtrykket i litteraturen af folkeretten karakter efter afslutningen af Første Verdenskrig. Senere begyndte det at gælde for de områder, der tidligere faldt ind under begrebet.

Udtrykket "Demilitarisering" selv blev introduceret i 1919 på fredskonferencen i Paris. Så er det sat op til nem udpegning af regimet, som blev brugt i Rheinland-området. Det er på denne område, i overensstemmelse med internationale aftaler, Tyskland ikke havde ret til at placere deres tropper eller befæstninger.

betydningen af

DMZ - dette begreb i vestlige litteratur har to forskellige betydninger. Den første af disse er tilbagetrækningen af tropper, militære organisationer og institutioner med et område. Den anden betydning - befrielse fra den militære forvaltning eller kontrol, og etableringen af civil regering.

Interpretations Big encyklopædiske ordbog Larousse at omfatte demilitariseres sikkerhedsforanstaltning etableret af internationale traktater eller aftaler, der indeholder bestemmelser om forbud mod et bestemt område af en hvilken som helst militær aktivitet.

Vedtagelsen af retsakter

Indgåelsen af kontrakter eller aftaler, er manglen på tropper i et bestemt område, der af vedkommende stater. I dette tilfælde en demilitariserede zone - det er ikke altid det område, hvor fuldstændig forbudt i alle mulige militære aktiviteter. Sommetider internationale aftaler blot begrænse antallet af militære befæstninger og tropper.

L. Oppenheim beskriver også begrebet udtrykket "afmilitarisering". Ifølge hans forklaringer, dette begreb betyder aftalen mellem to eller flere stater, som forpligter regeringerne i disse lande til at opretholde tropper inden for et bestemt område og skabe forsvar der. Det vigtigste formål med sådanne kontrakter er normalt at forhindre militære konflikter.

Border demilitariserede zone

I international praksis, er der en lang række aftaler, hvis emne er oprettelsen af et særligt område langs statsgrænsen. Border demilitariserede zone adskiller de væbnede styrker i nabolandene, undgå kollisioner og forhindre krig.

Et eksempel på et sådant område kan tjene som en neutral zone bredde af femogtyve kilometer, og som blev dannet i 1905 mellem Norge og Sverige i det område af begge tilstande.

andre muligheder

Andre variationer er mulige. I nogle tilfælde er den demilitariserede zone, der er etableret kun på den ene side af grænsen. I dette område, det fjerner truslen om angreb på nabolandet. Et eksempel på dette kan tjene som Rhinen demilitariserede zone. Det blev etableret i 1919. Årsagen til tilbagetrækningen af tropper fra denne område var Versaillestraktaten. Zone dækker Tysklands område, som ligger på den venstre bred af Rhinen, og bandet bredde på halvtreds kilometer på højre bred. I dette område blev det forbudt at placere tyske tropper, bygge befæstninger og udføre manøvrer.

1936/07/03, Tyskland sendte tropper ind i den demilitariserede Rheinland, opgive den ensidige gennemførelse af traktaten i Versailles. General von Blomberg, til at udføre denne operation, Hitler tildelt titlen Marshal.

Fuld demilitarisering

Den FN-pagten , er der en artikel, der ikke blot forbyder truslen om magtanvendelse, men også dens anvendelse. Det er for sin overholdelse og gennemført demilitarisering af visse områder. En sådan zone kunne dække hele øen, som er af stor strategisk betydning. Hvis international aftale ikke overtrædes, at der i disse områder magtanvendelse eller trussel simpelthen udelukket.

Efter Anden Verdenskrig, udtrykket "demilitarisering" noget udvidet. Han begyndte at gælde for hele landet. Hvad betyder det demilitariserede zone i dette tilfælde? Dette udtryk omfatter den fuldstændige ødelæggelse af det militær-industrielle kompleks i ethvert land under visse internationale instrumenter. Således Yalta og Potsdam afgørelser fra de tre stormagter - USA, USSR og Storbritannien - erklærede demilitarisering af Tyskland. Disse dokumenter omfattede afskaffelse af de militære organisationer og institutioner i alle tropper og våben, ammunition og specialiserede midler på tysk område.

USA i 1946 produceret sit eget udkast til aftale om demilitarisering af Tyskland. Dette dokument var i strid med de grundlæggende bestemmelser i aftalen Potsdam. På trods af den sovjetiske side, forslag til ændring af projektet, USA og forstyrret samtalerne har sikret, at Tyskland blev en del af den aggressive nordatlantiske blok. I dette tilfælde Amerika åbenlyst gået i gang med en genoplivning af tysk militarisme.

Skabelse af atom zoner

I den moderne periode afmilitariseringen har erhvervet en særlig betydning. I forbindelse med fremkomsten af en ny type våben er det blevet presserende skabelse af atom-frie områder. Hvad er en demilitariseret zone under de nye betingelser? Den måler at forbyde brugen af forskellige former for atomvåben i de enkelte områder, hvor den internationale situation er anspændt. Etableringen af sådanne zoner for at undgå militær konflikt, hvis resultat kan være begyndelsen på en atomkrig. Hertil kommer, at skabelsen af Demilitariserede områder og forfølge forskellige mål. Især disse aftaler er vigtige skridt på vejen til et forbud mod alle atomvåben.

For eksempel, i 1957 en plan om at oprette en sådan zone er blevet fremsat af Polen. Denne tilstand har distribueret et notat, som indeholder et forbud mod produktion, oplagring og import til område af visse europæiske lande atomvåben. Denne liste inkluderet undtagen Polen, Tjekkoslovakiet, Østtyskland og Vesttyskland.
Fred initiativ, der støttes af regeringen i Sovjetunionen. Underskrive kontrakten aftalt at DDR og Tjekkoslovakiet. Forslaget om at etablere en atomvåbenfri zone er blevet støttet af de demokratiske kræfter i de vestlige stater, samt nogle eksperter på det militære område. Men på trods af dette, kontrakten blev ikke underskrevet. Det afviste de vestlige regeringer.

Til dato er der kun en aftale, som indeholder bestemmelser om en atomvåbenfri zone. Them er traktaten om Antarktis. Underskrivelsen af dokumentet fandt sted den 1959/12/01 Ifølge vilkårene i denne aftale, er forbudt i Antarktis til at gennemføre eventuelle foranstaltninger af militær karakter, at opleve alle former for våben og test selv ikke-militære. Lad området er ubeboet, men aftalt i 1959 er en god start, banede den rigtige vej.


Liste over demilitarisering zoner

På nuværende tidspunkt mellem de spanske territorier Ceuta og Melilla, samt det nordlige Marokko er det område, hvor der ikke er nogen militære anlæg og tropper er placeret. Afmilitarisering zone, som det er blevet sagt, er hele kontinent Antarktis. I Asien, også har sin egen DMZ. Sydkorea denne territorium siden 1953 er opdelt i Syd og Nord. Der er ingen tropper på grænsen til Thailand og Cambodja, samt i grænseområderne i Irak og Kuwait. Fuld demilitarisering zone placeret i den egyptiske Sinai-halvøen og Golanhøjderne.

Der er ingen væbnede styrker, og i nogle områder af Europa. Et eksempel er FN-området, som ligger på øen Cypern, samt bandet område på grænsen mellem Kosovo og Serbien. Siden 1920, under kontrol af den norske territorium demilitariseret Spitsbergen.

Tilbage i 1856 Paris-traktaten bekræftede fraværet af militære organisationer i Åland. Og det skete, da ensidige tilsagn på den del af Rusland. Denne status er blevet anerkendt i Finland og Sovjetunionen.

Der er en demilitariseret zone i Ukraine. Det er beliggende mellem staten og den Pridnestrovian moldoviske republik.


Relevansen af demilitarisering

I dag er det mest presserende problem i vor tid er problemet med sandsynligheden for militære konflikter, samt en militarisering af det økonomiske område.
Efter alt, med betydelige omkostninger til menneskeheden våbenkapløbet. Disse militære konflikter, der er opstået i perioden fra 1945 til 1990., kostet næsten ti millioner mennesker.

Global konfrontation, som svækket efter sammenbruddet af Sovjetunionen og opløsningen af Warszawa aftalerne erstattet lokale konflikter af en religiøs, etnisk og territorial natur. Samtidig, mange lande har atomvåben, er det yderst farligt for verdensfreden. Det er derfor ikke mistet sin relevans spørgsmålet om demilitarisering, hvilket er en bekvem løsning til eliminering af væbnede konflikter.

computer demilitarisering

Til dato er der stort set ingen virksomheder, der ikke har haft adgang til World Wide Web. Dette er en fælles teknologi, hvorigennem hurtigt kan søge efter den ønskede information, udveksling af data og dokumenter, der kan forbedre ydeevnen betydeligt.

Men der er en ulempe. Under World Wide Web brug er nødvendig for at beskytte den transmitterede information. Det er derfor nødvendigt netværk demilitariserede zone (DMZ) i enhver skala virksomheder. Sådan fungerer det er simpelt. Typisk brugere falder ind i internet-router hjælper. DMZ i dette tilfælde vil være en separat subnet, der ikke har nogen forbindelse til det lokale netværk eller på World Wide Web. Denne metode vil beskytte oplysningerne mod uautoriseret adgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.