Nyheder og SamfundPolitik

Nuklear krig: hvordan menneskeheden vil omkomme

Efter eksplosionen af en atombombe i de japanske byer Hiroshima og Nagasaki, truslen om atomkrig var meget reel. Forskere har undersøgt i detaljer de mulige virkninger af mere kraftfulde eksplosioner: hvordan vil sprede stråling, hvad er den biologiske ødelæggelse, klimaeffekter.

Nuklear krig - som det sker

Nuklear eksplosion - det er en kæmpe størrelse kugle af ild, der helt forbrændinger eller chars objekter animere og livløse natur, selv på en stor afstand fra epicentret. En tredjedel af eksplosionen energi frigives i form af en lyspuls, som er tusinder af gange større end lysstyrken af solen. Fra dette lys alle brændbare materialer såsom papir og klæde. Folk dannede tredje grads forbrændinger.

Primære brande ikke formår at antænde - de delvist slukker en kraftig luftstrøm. Men på grund af flyvende gnister og brændende vragrester, kortslutninger, indenlandske gaseksplosioner brændende olie dannet lange og omfattende sekundære brande.

En flerhed af individuelle brand sammen i fatal brand tornado, som er i stand til at ødelægge eventuelle storby. En sådan ildstorm ødelagt Hamburg og Dresden under Anden Verdenskrig.

I midten af tornado er intens varme, som følge af store masser af luft, som stiger op på overfladen dannes orkaner, som understøtter element brand nye portioner af oxygen. Røg, støv og sod ascend til stratosfæren, og en sky dannes, hvilket næsten totalt tilslører sollys. Derfor den dødelige nukleare vinter begynder.

Atomkrig fører til en langsigtet nukleare vinter

På grund af det enorme udvalg af brande ske i atmosfæren enorme mængder af aerosoler, som vil medføre "nukleare nat". Det anslås, at selv små lokale atomkrig og bomberne i London og New York vil føre til en fuldstændig mangel på sollys over nordlige halvkugle i et par uger.

For første gang på de ødelæggende virkninger af massive brande, der provokerer yderligere kaskade af irreversible ændringer i klimaet og biosfæren, siger Paul Kruttsen, en fremtrædende tysk videnskabsmand.

Det faktum, at atomkrig uundgåeligt ville føre til nuklear vinter, var endnu ikke kendt i midten af det forrige århundrede. Forsøg med nukleare eksplosioner blev udført enkelt og isoleres. Og selv "blød" nuklear konflikt involverer eksplosioner i mange byer. Endvidere blev forsøg udført på en sådan måde, at store brande provokeret var ikke. Og først for nylig, i samarbejde specialister biologer, matematikere, klimaforskere, fysikere formået at fastsætte et generelt billede af konsekvenserne af en nuklear konflikt sammen. Verdenssamfundet har undersøgt i detaljer, hvad der kunne blive verdens efter en atomkrig.

Hvis anvendes konflikten kun 1% af den producerede på tidspunktet for atomvåben, vil effekten være lig med 8200 "Nagasaki og Hiroshima."

Selv i dette tilfælde en atomkrig ville medføre de klimatiske virkninger af en nuklear vinter. På grund af det faktum, at solens stråler ikke kan komme til jorden, vil der komme en lang luftkøling. Alt de vilde dyr, der ikke er pobignet i brande, vil blive dømt til at fryse.

Mellem land og hav have væsentlige temperatur kontraster, som store vandområder har en betydelig termisk inerti, så luften vil der køles langsommere. Ændringer i atmosfæren undertrykke vandets kredsløb, og på kontinentet nedsænket i frigid nat, og absolut kulde, vil alvorlige tørkeperioder begynde.

Hvis atomkrig opstod i sommeren på den nordlige halvkugle, i to uger temperaturen faldt til under nul, og sollyset ville være forsvundet helt. Samtidig på den nordlige halvkugle, ville al vegetation tabt helt, og på den sydlige halvkugle - delvist. Tropisk og subtropisk ville være døde næsten øjeblikkeligt, fordi floraen kan der eksistere inden for et meget snævert temperaturområde og en vis lysforhold.

Mangel på fødevarer vil føre til udryddelsen af dyr. I fugle, vil der være en lille chance for at overleve. kun krybdyr kan forblive.

Døde skove, som dannes i store områder bliver materiale til nye brande og nedbrydning af døde planter og dyr vil forårsage emissioner til atmosfæren enorme mængder af kuldioxid. Således, fordelt globalt indhold og metabolisme carbon. Forsvinden af vegetationen vil forårsage global jorderosion.

Der vil være næsten fuldstændig ødelæggelse af økosystemet, som nu findes på planeten. Perish alle landbrugsprodukter planter og dyr, men kan bevares frø. Den kraftige stigning af ioniserende stråling vil medføre alvorlig strålesyge og føre til døden af planter, pattedyr og fugle.

Luftemissioner af oxider af nitrogen og svovl vil medføre katastrofal syreregn.

En af nogen af de nævnte faktorer ville have været nok til at bryde en flerhed af økosystemer. Den værste del er, at de er ude efter en atomkrig vil begynde at handle i fællesskab, energigivende og styrke hinandens indsats.

For at bestå det kritiske punkt, hvorefter vil begynde katastrofale klimaforandringer og biosfæren af Jorden, det er nok for en relativt lille nukleare eksplosioner - 100 MT. For en uoprettelig katastrofe vil forårsage ganske effektiv for kun 1% af den eksisterende atomvåben lager.

Selv de lande på hvis område de vil ikke eksplodere, vil ingen atombombe blive fuldstændig ødelagt.

En atomkrig i nogen af sin form er en reel trussel mod menneskehedens overlevelse og alt liv på planeten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.