Nyheder og SamfundPolitik

Mikhail Lesin: biografi, familie, kærlighed liv, dødsårsagen

Der er mennesker, som altid er i syne, men der er meget forskellige. Deres eksistens, få mistænkte, og især offentlige personer, er de ikke. Men deres indvirkning på livet for andre mennesker er enorm. Det er sådan "grå kardinal" henviser Mikhail Lesin, hvis dødsårsag er stadig i tvivl blandt mange. Denne mand efterlod en betydelig avance i Ruslands historie.

barndom Cardinal

Lesin Mihail Yurevich blev født den ellevte juli 1958 hovedstaden i Sovjetunionen. Hans far var en bygherre på det militære område, og sønnen voksede kæphøj, aktiv, rastløs dreng. Skolen har gentagne gange reprimande til slagsmål. Der er rapporter om, at det er af denne grund, selv bortvist fra pionererne, og så ikke accepteret i Komsomol. Yard ung fyr ved navn Yassin Boatswain.

ungdom

Mikhail Lesin gymnasiet og dimitterede i 1975, og straks bliver en elev han ikke lykkes. Derfor Man indkaldt til hæren i 1976. At give Homeland gæld han havde en chance som Marine.

Vender hjem i 1978, en ung mand stadig beslutte at forfølge de videregående uddannelser. Valget faldt på Moskvas Civil Engineering Institute opkaldt efter Kuibyshev. Studerende gået hurtigt. Michael førte et aktivt socialt liv, og der var endda medlem af instituttets KVN hold. ingeniøruddannelse modtog han i fireogfirsindstyvende år.

Søgningen selv

Det første indlæg Yassin blev forbundet med systemet af Ministeriet for industriel bygningskonstruktion af Sovjetunionen. Labour aktivitet fandt sted i Moskva, samt i den mongolske hovedstad Ulan Bator.

Efter fem år i branchen, Mikhail Lesin, biografi, der begyndte som en ingeniør familie, brat ændret kurs. Efterfølger til hans far gør ham mislykkedes.

Unionen var i fuld omstrukturering sving. Gorbatjov har tilladt almindelige borgere til at åbne private kooperativer og virksomheder udøver kommerciel virksomhed. Som paddehatte efter regn i Sovjetunionen var der private iværksættere. Og Lesin har ikke stået til side. I 1987 aktive og kreative unge mennesker involveret i tilrettelæggelsen af kommercielle koncerter, skaber sammen med kolleger studio "panoptikon", hvor der ifølge nogle data, udføre admin funktioner. Han opholdt sig et år i dette område.

Start TV æra

I 1988 tredive Mikhail Lesin fundet, hvad blev hans liv - tv. Og han havde ikke engang at starte fra bunden. Yassin udnævnt straks vicedirektør for tv-produktion i foreningen "spil-maskiner". Her er det meget nyttigt kaveenovsky erfaring - måtte organisere kommercielle programmer KVN.

Senere Lesin ledes tv-transmitteret "Jolly Fellows", og senere (i 1990-m) - ungdom forening kreativ produktion "Radio- og tv" ( "RTV"). Under hans kommando var organiseret og gennemført forskellige tv-konkurrencer. Et år senere, "RTV" forvandlet til et reklamebureau med et stort navn "Video International".

Fra 1993 til 1996 Mikhail Lesin arbejdede i tv-selskab "TV-Avisen", ranking det først som leder af den kommercielle afdeling, så vicedirektør og derefter CEO.

I den 94. Mikhail officielt brudt båndene til Video International, opgive grundlægger status. Men i virkeligheden er det fortsat samarbejde med agenturet. Det Lesin krediteret med forfatterskab af scenarierne er velkendte for alle reklamer udråber banken "Imperial".

politik

Fyldt sin hånd på kommerciel reklame, Lesin forsøger sig i politisk reklame. Startende for ham var parlamentsvalget og femoghalvfems år, hvor han skabte propagandavideoer for bevægelsen "Vores hjem - Rusland".

Og i 1996, en novice perepalo PR folk noget mere alvorligt - det er fuldt forberedt Borisa Eltsina valgkampen, at køre for en anden præsidentperiode. Og som en del af dette projekt, Lesin Mihail Yurevich kom op med en masse "chips", der er blevet klassikere. For eksempel er det hører til den berømte opfordring til "hjertets stemme." En anden Lesin rådgivet Jeltsin daglig kontakt til russerne på tv. Og i filmen "Gem og Protect" og "I Believe, kærlighed, håb" er den del af hans arbejde.

Under valgkampen Lesin arbejdede tæt sammen med Mihailom Chubaysom og kandidaten datter - Tatyana Dyachenko. Efter en vellykket afslutning af løbet for præsident Jeltsin udtrykte taknemmelighed over for den talentfulde assistent, og senere gjorde ham chef for kontoret for præsidenten for Den Russiske Føderation for Public Relations. Så Mikhail Lesin, hvis biografi ville være en meget enkel og almindelig, kom til Kreml.

RTR

Siden 1997 og 1999 Lesin var den første næstformand i VGTRK (alrussiske TV og Radio Broadcasting Company). I en forholdsvis kort periode lykkedes det ham at samle i ét "knytnæve" praktisk taget alle de statslige medier. Under taget var Rostelevidenie RTR kanal "Kultur", "Radio Rusland" og "Mayak", RIA "News" og "Unified industrielt-teknologiske kompleks", skabt Mihailom Yurevichem.

Mikhail Lesin - minister for Presse

Og i 1999, gik Lesin endnu videre - han blev betroet med Den Russiske Føderation Ministeriet for Presse, Broadcasting og medierne. Startede sin virksomhed i stolen, han havde, da han var premierminister Sergei Stepashin, har arbejdet i regeringen i Putin og Kasjanov.

Men ikke kun den direkte kontrol med medierne sfære var engageret i dette indlæg, Mikhail Lesin. Ministeren var aktivt involveret i præsidentvalget race i 1999 og parlamentsvalget den 2000. Analytikere kalder ham en nøglefigur i disse to kampagner har gjort en masse for at komme til magten, Putin og pro-Kreml kraft "Unity".

skandaler

Når du er på toppen af den russiske politiske elite, Lesin glemmer sin skabelse Video International. Mindst, hævdede nogle personer i medierne. Mikhail Yurevich er anklaget for magtmisbrug, som han angiveligt bruges til at hjælpe agenturet. Ifølge informanterne, var det under vingen af Lesina udtænkt Video International beslaglagt omkring halvfjerds procent af reklamemarkedet i den russiske tv, med succes unddrage skatter, skjule indkomst, det interagerer med underverdenen og er en anden ulovlig aktivitet. Og ministeren styrer agentur, som har en blokerende aktiepost, selvom officielt forholdet til firma.

En af de kommunistiske deputerede angiveligt afleveret til præsidenten bliver bedt med en anmodning om at undersøge situationen og skride til handling. Men lederen af sin minister ikke fyret tilstand. På Lesina karriere klage ikke påvirkes på nogen måde. Det er muligt, at dette er blot et rygte, hvilket bringer ned fjender.

Rådgiver for præsident

I foråret 2004, ministeriet, ledet af Lesin, elimineret. I stedet skabte han en ny struktur - Federal Agency for Presse og Mass Communications. Det blev underordnet Kulturministeriet og Mass Communications.

Analytikere forudsagde Mikhail Yurevich topposten i det nye agentur, men han fik ikke en. Mikhail Lesin sprang endnu højere, bliver en rådgiver for den russiske præsident til Media.

I sommeren samme år Mikhail først kom ind i første kanal af bestyrelsen. Senere blev han valgt til denne position mere end én gang.

det sidste årti

Det sidste årti af sit liv var med Yassin tilstrækkelig mætning og kontrast. I 2007 Mikhail Yurevich omfatte Rådets under Ruslands præsident, der skulle beskæftige sig med forberedelserne til 2014-OL i Sochi. I to tusind otte, han, udnytte de administrative ressourcer, var med til at vinde præsidentvalget race Dmitriyu Medvedevu.

Et år senere, Lesin faldt i unåde. Han blev afskediget fra sin stilling som præsidentens rådgiver. Og i 2010, Lesin udtrådte af bestyrelsen i den første kanal.

I samme år i medierne lækket oplysninger om, at "Video International" nu er kontrolleret af banken "Rusland". En Lesin blev medlem af bestyrelsen i "nationale meddelelser", er et flertal af aktier ejet af banken.

I 2013-2015 formand Mikhail bestyrelsen for "Gazprom-Media Holding", og det lykkedes at lave en masse store skridt i dette indlæg, herunder for eksempel, var der en vækkelse TEFI. Også den bedrift dengang købte flere succesfulde tv ( "Friday", TV3 og nogle andre), fire radiostationer, produktionsselskab og produktionsselskab, har udgivet "Voronin", "rigtige børn" og andre populære unge serier og ikke kun.

Personlige liv Mikhail Lesin: familie og børn

For første gang helten i denne artikel blev gift meget tidligt - allerede i nitten hundrede og 79:e år af hans datter Catherine. Mikhail Lesin, hvis kone var sandsynligvis også helt unge, ikke er i stand til at holde sammen på familien. Parret blev skilt. Generelt dette ægteskab statsmand lidt er kendt. Men er det ikke en hemmelighed, at han ikke forblive ungkarl. I 1983 blev en dreng født Anton. Hans far var Mikhail Lesin. Hustru Valentine - mor til et andet barn - næsten til sin død politiker og forretningsmand forblev hans trofaste følgesvend, afsætter sig til en familie og hjem.

Det var først i 2014, medierne fik de oplysninger, som dette ægteskab opløst Lesina. Anden kone allerede aldrende mand erstattede otte og tyve model, der fødte en anden datter. Men disse oplysninger er ikke afspejlet i officielle biografier figur.

Journalister glade og nød spottende ægteskab Mikhail Yurevich en ung skønhed. I sommeren 2014, tidligere rådgiver for præsidenten, "glad" pressen endnu en skandale. På dette tidspunkt økonomisk. Sagen vedrørte fast ejendom erhvervet i Amerika. Ifølge hende Lesin en af de amerikanske senatorer har spørgsmål. Politikeren spurgte, hvor gjorde propaganda chef for otte og tyve millioner dollars på et hus i Los Angeles. Og det er, hvad han sagde Mikhail Lesin: "Børn har købt huset på kredit"

Ekaterina Lesina faktisk var levende dengang i USA og var ansvarlig for det amerikanske Bureau of Rusland i dag, så svaret var ganske lig sandheden.

død

Sjette i november 2015 sit hotelværelse i Washington, blev fundet død Mikhail Lesin. Årsagen til hans død i lang tid forblev skjult fra offentligheden. Og selv efter at det er blevet frigivet den officielle version - et hjerteanfald, har folk havde spørgsmål. Og i pressen nu og da er der modstridende oplysninger. Det Lesina slået før sin død, at han ikke var død på alle, men blot skjult fra alle, at en dag "stigning".

Mange mennesker, i november 2015 var interesseret i spørgsmålet om, hvor han er begravet, Mikhail Lesin. Svaret syntes mærkeligt for de fleste. Politik blev kremeret, og asken er spredt i USA. I sit hjemland og har ikke bragt.

Værdi aktiviteter Lesina

Mikhail Lesin, hvis familie har været meget enkel, opnået meget i mit liv. En ingeniør i produktionen af op til præsidentvalg rådgiver gåtur er ikke givet til alle. Mikhail kunne lide at diskutere dette punkt.

Hans højeste position var ikke en formalitet. Denne mand var virkelig en indflydelsesrig person. Han er krediteret med dannelsen af det russiske mediemarked, samt definitionen af den offentlige orden i forhold til medierne. Med tallet Lesina binde lukning af flere uafhængige medier og den generelle fornægtelse af ytringsfrihed. Men om de døde, eller godt, eller på nogen måde ... Den for tidlige død Mikhail Yurevich var et chok for dem, der elskede ham og respekterede ham. Og der var mange mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.