Kunst og underholdningFjernsyn

Award "Taffy" - den russiske svarer til "Emmy": 20 års succesrig eksistens

I det XX århundrede. moderne at deltage i forskellige placeringer, samt at blive nomineret til forskellige priser og udmærkelser. I tal Tv Arts har en prestigefyldt pris - prisen "Taffy", som uddeles hvert år siden 1995. Da denne pris blev etableret, og som blev dens ejer?

Historie Award

Prisen "Taffy" (som i decifrere betyder "tv-spredning") blev oprettet i 1994. Fonden, der står bag "russiske Television Academy". På det tidspunkt, Fonden støtter en halv snes lokale tv-stationer "Channel One", "TVC", "Rusland", "REN-TV", "CCC", "Hjem", "Den Røde Plads", og andre.

TV award "Taffy" skulle uddeles hvert år for fremragende præstationer inden for tv-kunst i flere kategorier. Nominee, og derefter vinderne bestemmes ved at stemme jury, der opstår bag lukkede døre. Juryen, til gengæld består af 20 repræsentanter fra hver forælder tv-station.

Den første ceremoni blev afholdt i maj 1995 i Moskva Art Teater. AP Chekhov. Vis begivenhed på luft kan være på TV "RTR" og blive førende programmer Vladimir Pozner og Arina Sharapova.

Bedre transmissionsoplysninger i 95-m er blevet anerkendt "Nyheder" til "RTR", og de bedste underholdningsprogrammer var programmet "Christmas TV" til "NTV".

nomineringer

Prisen "Taffy" i forskellige år nummererede et forskelligt antal nomineringer. Til dato, er de opdelt i to grupper: "Aften prime" "Day æter", og

I kategorien "Day Air" der er dedikerede sportsprogrammer, teles-spil, morgen-programmet, herunder en nominering for bedste førende. Også prisen tildeles den bedste talkshow, underholdning og uddannelsesprogrammer. I de senere år blevet et populært aktualitetsprogrammer program over temaet "Mennesket og lov" - denne kategori Transmission også nomineret til "Taffy".

Næsten hvert år juryen vælger den bedste telenovela og den bedste sitcom. Det undgik ikke opmærksomheden af programmet for det unge publikum, og selv salgsfremmende previews af kommende tv-shows.

I kategorien "Evening prime" primært vælge den bedste information programmet og den bedste sene talkshow. Også nomineret til de tildelingskriterier flere informationsprogrammer og journalister eller virksomheder, der driver nyhedsindslag.

Vinderne frem til 2014

Prisen "Taffy" er blevet tildelt mere end ti år, så listen over alle vindere er simpelthen umuligt. Listen over nominerede og vinderne af ceremonien besøgte næsten alle transmissionen, som kun eksisterer på russisk tv.

Så der vandt prisen "Taffy" i '96? Vinderne i de forskellige kategorier var tv-shows: "I dag" ( "NTV"), "Itogi" ( "NTV"), "Mens alle huse" ( "Ort"), "smart og klog" ( "ORT"), "Russisk på US ice "(" ORT ") cyklus" Kuchugury og omegn "(" RTR "), og andre.

I 2000 blev de foretrukne telecast ceremoni: "Rush Hour" ( "TV-2"); teleocherk Alexander Zinenko "Profession - reporter" ( "NTV"); "Ebola - et mysterium virus død" ( "REN-TV"); TV-serien "dødbringende kraft" ( "ORT") tv-program "Voice of the People" ( "NTV").

I 2005 vinderne i de forskellige kategorier er: "News of the Week" ( "Rusland"), "Historier i detaljer" ( "CTC"), "Tegning" ( "kanal"), en dokumentarfilm om den berømte sovjetiske skuespiller Frunzik Mkrtchyan ( "Rusland") og andre programmer.

Ceremonien med tildeling 2014

Den 2014 Award ceremoni blev afholdt for første gang er ikke Academy of russisk fjernsyn og præmier tv-industrien udvalget. Ceremonien af tildeling fandt sted i den første studie TTC "Ostankino".

Telecast "Vi spiser hjemme!" Blev kåret som den bedste af formiddagen programmet, og dens leder Julia Vysotsky vandt endnu en pris som den bedste studievært på den version af "Taffy".

I 2014, konkurrenterne sparet talkshow "Åbn Studio", der sendes på "Channel Five". Transfer "plat og krone", som er på t / en "fredag!", Viste sig at være blandt de bedste underholdning tv.

På det tidspunkt i æteren ledere brød tv-spil "Hvad? Hvor? Når "og journalistisk program" Undersøgelsen gennemføres ...", som er førende i mange år er uvægerligt Leonid Kanev. Også den høje pris blev tildelt, undervisningsprogram "Polyglot", dedikeret til accelereret læring tysk ( "Russisk-K"). Blandt de bedste sportsprogram er blevet anerkendt af programmet "The First Olympic", der blev sendt på "First Channel".

Hertil kommer, at juryen noteret professionalisme skaberne af telenovela "Mens sovende landsby" og sitcom "Kitchen".

Ceremonien med tildeling 2015

Præsentation af "Taffy" pris i 2015 fandt sted i juni i "Ostankino". Blandt morgenens program vandt programmet "Good Morning" blev erklæret, er udsendt på "First Channel". Hertil kommer, Home Premium hævdede førende Anastasia Chernobrovina, at selskabet var Vladislav Zavyalov ( "Morning af Rusland").

Blandt talkshow det blev anerkendt som det bedste show "The Observer" ( "russisk-K"). "Fashion sætningen", til gengæld blev en leder blandt underholdningsprogrammer.

Vis "Custom Game" blev en bedste show i 2015, og blandt de journalistiske redskaber igen i lederne undslap program "Undersøgelsen gennemføres ..." på t / en "NTV". Sitcom-vinder blev "Fizruk" og telenovela-vinder - "Return of Mukhtar" til "NTV".

Annonceringen af den kommende Tchaikovsky Konkurrencen er blevet kåret som den bedste reklame, der blev sendt på tv-kanalen "Rusland-K." De bedste oplysninger programmet var "News of Dmitriem Kiselevym" på t / en "Rusland-1".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.