SkønhedHår

Hvordan laver krøller ved hjælp af strygning

Mange berømte damer laver krøller med hjælp af strygning, men det betyder ikke, at 'almindelige' kvinder ikke kan bruge den samme metode. Du kan endda sige mere: denne metode er meget overkommelig og giver dig mulighed for at oprette hår i 15 minutter.

På trods af, at den procedure synes simpelt nok, nemt og hurtigt at gøre krøller ved hjælp af strygning bør tage særlig omsorg og opmærksomhed. Opret frisure anbefales at rengøre hår, så hans hoved ville have til at pre-vask og tør. Det er ønskeligt, at sidstnævnte forekommer naturligt uden anvendelse af tørreren. Hvis tiden er ved at løbe ud og vente, indtil tørt hår, bare én gang, er det muligt at ty til denne metode til tørring. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge en dedikeret værktøj, der har en termisk egenskab. Med det bevaret den naturlige struktur i håret, og også forbedret fiksering og givet ekstra glans Lokker.

For at gøre krøller ved hjælp strygning (foto eksempler er givet i artiklen) er enkel nok, som det er blevet sagt, men det er nødvendigt at tage hensyn til nogle af de nuancer. Den vigtigste af dem - den rigtige temperatur. Fejl mange kvinder er, at de ikke tager hensyn til din hårtype med permanenter. Således er enheden ofte bragt til en meget høj temperatur til at brænde igennem håret, mister deres skønhed, det endelige resultat af en bølge er ikke glad.

Anbefalet gennemsnitlig temperatur på 160 grader. Så for fint hår har brug for at blive reduceret. For at starte opvarmningen kan indstilles til 110 grader, resultatet af kontrol en bølge, denne værdi kan øges, hvis det er nødvendigt. Hvis er skabt sluserne ved hjælp af strygning på krøllet eller grove hår stærk, bør temperaturen være 170-200 grader, denne indstilling igen styres af testresultaterne.

Når opvarmningen er justeret, er det muligt at gå direkte til skabelsen af frisurer. Krøller ved hjælp strygning gjort på den sædvanlige måde. Den ensretter holdes vinkelret på hovedet og så tæt som muligt på det. Hold enderne af håret, er det nødvendigt at tænde for hår jern på den halve tur, det vil sige 180 grader. Når du er klar til at krølle, er enheden tilbage til sin oprindelige position, og en lås frigivet. Du kan gå videre til den næste streng.

For at få store krøller ved hjælp af strygning, bør du bruge en anden metode til curling. Enheden sænkes fra rødderne af håret i et par centimeter, kan dreje 180 grader i en retning og derefter igen bevæger den samme afstand som i begyndelsen, men håret er snoet i den anden retning.

Du kan også bruge denne metode. Utyuzhok bevæger sig meget jævnt langs håret tråde og dermed roterer. Resultatet er en meget smuk hår.

Det skal bemærkes, at hastigheden af bevægelsen afhænger kølighed krøller. Dette er et andet vigtigt aspekt, der skal tages i betragtning. Med den hurtige bevægelse er mere flydende låse, med langsom - tværtimod. Hvis de resulterende krøller tilfredsstille dig, er det kun at rede hår kam (nødvendigvis stor, for ikke at ødelægge billedet). Hvis noget gik galt, da proceduren skal gentages efter 30 sekunder, denne periode er nødvendig for at køle ned Stranden. På den afsluttende fase resultatet er fast med lak. Frisure er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.