Hjem og familieBørn

Fra Womar kuvert fordele og funktioner i produktet

Med fremkomsten af et lille barn i familien livet af forældrene ændre sig fuldstændigt. Nu er regelmæssige ture i den friske luft med krummer påkrævet. Efter alt, børnelæger insistere på, at barnet dermed styrke immunforsvaret, luften børnene god søvn, forbedrer appetit. Men hvad med om vinteren, når termometeret viser en lavere temperatur? Walking er ikke nødvendigt at aflyse, varm nok til at klæde barnet. Fremstillet af Womar kuvert vil være en fremragende erhvervelse for forældre. Det kan vikle barnet og være sikker på, at det ikke vil fryse og ikke bæres ud. Hvordan at foretage et køb? Hvad er fordelen ved produkter? Lad os undersøge i denne artikel.

Hvorfor har du brug for en pels kuvert?

Mange undrer sig: "Hvad er produktionsselskabet Womar kuvert pels" Svaret er ganske enkelt: det vil blive en uundværlig ting i vinteren tid, pålidelig beskyttelse mod kulden. Lavet af naturlige materialer. Fåreskind holder på varmen, mens ikke at tillade barnet at svede. Den gennemsnitlige temperatur af barnets krop i kontakt med denne naturlige skind - 36,6 ° C.

Womar - multifunktionel kuvert. Det kan bruges:

 1. Ved udskrivelse fra hospitalet. Smukke udseende, farverigt design, interessante programmer ser på billederne.

 2. Som en sovepose i vognen. Takket være de specielle kuvert fastspændt og fastgjort til en hvilken som helst underlag.

 3. Ekstra beskyttelse på slæden. Denne indstilling er ideel. Det yderste lag materiale vil ikke blive våd, og den indre sikkert varm baby.

 4. Som et gulv tæppe. Løste toplag, kan en konvolut bruges som strøelse, som barnet vil lære at kravle.

Sådan en universel ting, som virksomheden Womar kuvert produktionen, kan være en stor gave til børn og deres forældre. Vigtigst af kvaliteten - naturlige stoffer og pels. Du kan være sikker på, at barnet ikke fryser, selv i de døde af vinteren.

om det er egnet til babyer?

Mange forældre bliver vinter kuvert Womar når børnene henrettet seks måneder, og de kan ride i en kørestol møde. Dette er en forkert beslutning. Kuverten er også velegnet til spædbørn. Eksperter siger, at du kan bruge produkterne 3 vinter, og endnu flere.

For en nyfødt konvolut anvendes som en barneseng i en kørestol. valgt og reguleret af størrelsen af produktet ved hjælp af specielle skruer. Snørebånd krymper hætte, fuldt beskytte hovedet på de krummer fra vinden. Barnet er i en slags kokon. Efterfølgende når barnet begynder at vinde i vægt og højde, skruer skal justeres for at forlænge og dermed konvolutten.

Når barnet kan sidde, kan ud over det sædvanlige kuvert vendes til isolering til klapvogn. Det er nok at fastgøre systemet ved hjælp af specielle bælter.

Også vinter Womar konvolut kan anvendes som strøelse til slæder. flere toppe ren nok. Gør det ret nemt, bare lyne.

produktegenskaber

Før du foretager et køb, skal du være sikker på at gøre dig bekendt med de særlige kendetegn ved produktet:

 1. Konvolutten er fremstillet af naturmateriale. Som anvendt pels fåreskind.

 2. Produktet er let at bruge. Velegnet til både spædbørn og for ældre børn.

 3. De bruger høj kvalitet låse. Samtidig lettelse indersiden helt trimmet bomuldsklud til pels forhindrer ikke fastgørelse.

 4. Stærke sikkerhedsseler, der er egnede til vognene af enhver model (endda år canes).

 5. Praktisk størrelse. Konvolut Womar Zaffiro har parametre for 45 * 95 cm.

 6. Forudsat tøj i maskinen.

 7. Det ydre lag er vandtæt (polyester).

Prisen af konvolutten spænder fra 3500-4000 rubler. Men produktet vil vare dig for år, kvaliteten af de fremstillede produkter med den bemærkelsesværdige.

fordele Learning

Skindproduktion Womar konvolut har en række fordele:

 • Kun naturlig pels og stof, der anvendes til fremstilling.

 • Det besidder den ønskede kropstemperatur. Sagen er, at fårene pels er i stand til at regulere og styre temperaturen regime krummer. Barnet vil ikke fryse eller overophede.

 • Stof og pels ikke forårsager allergiske reaktioner.

 • Interessant design. Producenten tilbyder 13 forskellige farver.

 • Let at bruge. Brug konvolutten er meget bekvemt. Lynlåse gør det muligt hurtigt afdække produktet og sætte barnet der.

 • Egnet til enhver type kørestol.

 • Det ydre materiale (polyester) og uigennemtrængelig for fugt repellent.

Når du køber kuverter vigtigere - ikke købe en falsk. Ellers vil stoffet og pelsen være af dårlig kvalitet.

anmeldelser forældre

Womar kuvert, som kun positive tilbagemeldinger, viste sig at være den bedste. Dette produkt er meget populært blandt forældre, hvis familier havde børn. Selvfølgelig er den største fordel - det er en naturlig får pels. Mange forældre er fleece tæpper til nyfødte, men dette er ikke den bedste.

Også værd at bemærke er en behagelig øjeblik - vask i maskinen-gun. Ingen grund til at tage kuverten til renserier. Nok til at køre den fine vaskeprogram, og de ting er igen som ny.

Blandt de negative aspekter kan identificeres høj pris. Men da kuverten, kan du bruge mere end én sæson, købet er berettiget.

Som konklusion

Selvfølgelig uden pels kuverter vinter, du kan gøre, er det så nemt at pakke barnet i et tæppe, men hvem kan garantere, at barnet ikke vil fryse, eller omvendt, ikke slidt op? Det er meget nemmere at købe en speciel sovepose, som vil give barnet en behagelig temperatur i løbet af vinteren gåture.

Womar kuvert produktion er i stor efterspørgsel. Dette produkt har opnået positive vurdering af forældrene. Pris begrunder kvaliteten af produkterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.