SundhedMedicin

Inhalator med hænderne: mulighederne og anvendelsen af reglerne

Forkølelse især aktivt manifesterer sig i efterårssæsonen, når virus ind i kroppen, svækker immunforsvaret. Ud over medicinsk behandling, hvilket kredsløb har ret til at tildele kun en læge, vil proceduren være anderledes hjælpestof falder inhalation. Køb en anordning til inhalation terapeutisk damp på ethvert apotek eller butik, der sælger medicinsk udstyr, men det er bedre at gøre med deres hænder inhalator.

De fleste muligheder

Hvis du ikke ønsker at genere at fremstille enheden, kan du bruge de mest almindelige teknikker, der vil have den virkning indånding. Den nemmeste løsning - at opvarme vand i en skål og tilsæt et par dråber æteriske olier, helst nåletræer. Et alternativ til disse stoffer kan være sædvanlige bagepulver baseret to spoon halv liter varmt vand. Efter opløsning bør læne over den fremstillede opløsning, dækket med et håndklæde, og indånde dampene, indtil væsken i beholderen køler.

Lav inhalator med hænderne, og du kan bruge den sædvanlige kedel, hvor at forvarme vandet, og derefter tilføje til det en blanding af æteriske olier eller apotek medicin "Pinosol." Inhale par inhalator bør kedel under anvendelse rør fremstillet af papir, som bør holde direkte over tuden. Glem ikke om sikkerhedsregler. Efter skal inhalere dampene ovenfor kun den varme væske, som kan brændes. Analog af kedlen kan blive sædvanlige for vanding stueplanter.

Glem ikke om den gamle "bedstemor" metode, hvorved også opnået et rigtigt hjem med deres egne hænder inhalatoren. Gør det muligt at bruge panden bare kogte kartofler, et par som skulle ånder, dækket med et håndklæde eller tæppe.

Ved hjælp af en flaske

Det er nemt med hjælp af algoritmen præsenteret nedenfor, vil du være i stand til at opbygge en inhalator fra en flaske med sine hænder. Til denne proces skal du bruge følgende materialer:

 • plastflaske lille volumen, fortrinsvis 0,5 l;
 • plastrør (et rør kan anvendes til cocktail);
 • saks eller en kniv;
 • Scotch.

Omkring midten af flasken bør være at lave et hul med en kniv og sæt til rør, hvoraf en del vil være uden for. Sæt låg på flasken bør fjernes, som bør ske gennem halsen af vejret under indånding. Ved bunden af flasken er fyldt med varmt vand hvori der er opløst en blanding af soda eller dråber af æteriske olier. Til tætning enheden skal tætne rørsædet Lukkebånd til flasken.

For at bruge en sådan anordning er meget enkel - gennem halsen af enheden er en lang ånde, som skal vare ikke mindre end syv sekunder. Den luft, der passerer gennem det varme vand, mættet æteriske olier og har en positiv virkning på slimhinderne, fjerne bakterierne.

optioner indånding

Hjem behandling mætte kroppen sund luft kan udføres med en række fyld.

 1. En opløsning af soda og vand. Er det mest almindelige valg, pr liter kogende vand anvendes skefuld soda. Ved hjælp af en sådan formulering blødgør slim og udskilles. Hvis inhalatoren er lavet med deres egne hænder, oftest er det fyldstof vant til det.
 2. Anvendelsen af mineralvand. Derefter yderligere komponenter er ikke påkrævet, men skal være pre-release gasser.
 3. Pine olie. Fit fra enhver form for hoste. Per liter vand, der skal anvendes et par dråber af enhver væsentlige sammensætning eller blanding.
 4. Herbal inhalation. I dette tilfælde, kogende vand skal først koge lægeurter såsom kamille og mor-og-stedmor, eller færdige apotek afgifter. Du skal indånde dampene varm bouillon.
 5. Brugen af løg og hvidløg. Opslæmning af disse komponenter skal overvindes gennem osteklæde, således at opnå en saft, som tilsættes til væsken til inhalation.

Regler og kontraindikationer

Uanset inhalatoren med dine egne hænder, om lavet eller købt færdiglavet, er der visse regler, når at følge proceduren, som vil give det ønskede resultat. Hvis tilstoppet næse er til stede, så inhalere den medicinske sammensætning skal være gennem næseborene, ikke holder min ånde. I tilfælde af sygdomme i svælget, bronkier eller lunger, er ånde sker gennem munden, er det vigtigt at være holde vejret i et par sekunder.

På trods af alle de positive egenskaber ved indånding derhjemme, til denne procedure, er der visse kontraindikationer, der bør overvejes. Nedenfor er de vigtigste:

 • overspisning;
 • feber;
 • hypertension;
 • hjerte-kar-sygdomme;
 • patologiske sygdomme i lungerne;
 • hyppige næseblod forårsagede fartøjer svaghed.

Under graviditet, er hjem indånding ikke kontraindiceret, men de kan kun udføres med tilladelse fra lægen, observere alle foranstaltninger af forsigtighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.