SundhedSund kost

Kosten pandekager. Calorie pandekager.

Pandekager - en af de mest berømte og lækre retter af russiske køkken. Det er svært at finde nogen, der ikke ville elske pandekager! Men kalorieindhold pandekager gør mange mennesker, der lider af fedme, til at opgive deres anvendelse. Hvad gør du, hvis du er meget ligesom pandekager, men ønsker ikke at tage på i vægt? Vil hjælpe dig nogle anbefalinger. Vi rådgiver kosten pandekager kalorier, hvilket er betydeligt lavere på grund af den særlige teknik, madlavning og ikke helt den sædvanlige sammensætning.

Det er kendt, at overvægt ringes ved et højt kalorieindhold kost. Derfor er vores mål - at reducere den maksimale brændværdi af pandekager, så de ikke går tabt deres smag kvaliteter. For at fremstille de klassiske russiske pandekager, vi har brug for:

  • En liter mælk,
  • en tredjedel af en teskefuld salt,
  • fem æg,
  • Fire kopper mel,
  • to spiseskefulde sukker,
  • lille citronsyre
  • en halv teskefuld bagepulver,
  • fire spiseskefulde vegetabilsk (fortrinsvis solsikke) olie,
  • halvanden kopper kogende vand.

Kalorie pandekager mælk med en sådan sammensætning er 200 kalorier per 100 gram produkt. Det viser sig, at hvis du beslutter at spise til middag 300 gram pandekager, så er det at bruge 600 kalorier, hvilket er næsten halvdelen af daglige kalorier for en voksen! Hvordan kan ændre opskriften, at vores pandekager blev kosten?

For det første er det ikke nødvendigt at hælde olie i gryden til pandekagerne er ikke brændt, da det giver ekstra kalorieindhold færdige produkt. Godt nok til at varme op på panden og let fedt det med bunden af et stykke bacon før tilberedning den første pandekage - om proceduren ikke kan gentages. Således, opskriften er 3 spsk smør.

For det andet, for udarbejdelse af pandekager behøver ikke hele æg. Den æggeblommen indeholder en masse fedt og kolesterol, som er ristet miste nogen nyttige egenskaber. Desuden pandekager uden æggeblommer er mere lys, luftig og behagelig at smagen! Så tag ikke fem æg og fem æggehvider.

Tredje, til pandekager mælk kan fortyndes med vand i et forhold på 1: 1 eller blot tage en fedtfattig mælk. Derfor skal du halvdelen af mælken, der er kun en halv liter. Desuden, hvis vi tager ikke den sædvanlige, og mineralvand, vil pandekagerne vise sig endnu mere frodig end hvis du kogte dem på en fed mælk.

For det fjerde pick majsmel i stedet for hvede, for at gøre pandekager. Kaloriefattige test på samme tid er meget reduceret.

Som et resultat af sådanne simple manipulationer du reducere kalorieindhold pandekager til 150 kalorier, hvilket allerede giver dig mulighed for at bekymre sig mindre om, hvad du tager på i vægt!

Ud over alle disse pandekager kan gøres endnu mere nyttigt. Efter alt, har du stræber ikke at tabe sig, men for at opretholde en sund livsstil. Hvordan man gør det? Ja, med hjælp af fyldet! De mange forskellige toppings til pandekager er meget stort. Hvis du ønsker at opretholde en slank figur og et godt helbred, er det bedre at opgive det fristende tanke af pandekager med syltetøj, kondenseret mælk, chokolade og honning - disse tilsætningsstoffer er for høje i kalorier og ikke bære en særlig ydelse for kroppen. Det ville være bedre, hvis du vælger en af følgende fyld: frugt og grøntsager (rige på vitaminer og lavt i kalorier), svampe eller fisk (nyttigt, fordi de indeholder sporstoffer), hytteost (en uvurderlig kilde til protein). Calorie pandekager med at udfylde alle omstændigheder stigning, men så du spiser gavnligt for din krop stoffer.

Det er alle de råd, som du kan give fans nyde de pandekager, som ønsker at bevare formen og sundhed. Men glem ikke, at for at få involverede pandekager stadig ikke det værd - store mængder af eventuelle stegte fødevarer, selv de mest forberedt på en sund måde ikke resulterer i gunstige virkninger på din krop!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.