LovOverholdelse om regulering

Fungerende chef for førskole institution: muligheder og begrænsninger

Pligter administrerer enhver institution, herunder børnehave, foreslår at sikre stabil arbejde af de ansatte medarbejdere i den periode, hvor tilstedeværelsen af hovedet på arbejdspladsen, og under hans fravær. Fravær kan være kortvarig, da den ikke er forpligtet til at udpege en anden person til at udføre de opgaver af hovedet (afgang til den overlegne organisation, til et møde med stifteren eller indgåelse af kontrakter om levering af børnepasning mad, legetøj eller lægemidler). Og der kan være langsigtet, når ordren af chefen (på tidspunktet for udpeges fungerende leder af varigheden af hans fravær den næste ferie, forretningsrejse, sygdom eller praktikophold).

Leder på plads udpeger normalt overlærer, metodelærer eller souschef i pædagogisk arbejde. I moderne børnehaver det er alle - navnene på de samme positioner, men med forskellige funktioner mellem hvervet som leder af børnehaven. Hvis fungerende chef tidligere var overlærer, overgangen til sin nye stilling vil han være økonomisk ufordelagtigt, t. Til. Dens kvalifikation kategori gælder kun for udførelsen af sin stilling som pædagog. Under udførelsen af deres funktioner hoved betalingen sker uden hensyn til kvalifikation kategori, medmindre den øverste vejleder ikke har bestået certificering af to stillinger i institutionen: den pædagog og leder. Den mest fordelagtige løsning - .. Hvis fungerende chef vil udføre sit arbejde uden befrielsen af arbejdet med de grundlæggende holdninger, dvs. den interne sort arbejde vil blive udstedt. Denne variant er mere almindelig, t. Til. Artiklen 151 LC RF etablerer i dette tilfælde, de ubegrænsede hensyn til service, mens den på fuld erstatning i stillinger sådan præstation er muligt for en periode på højst en måned. Dette er til gavn for undervisere, dvs. varigheden af deres ferie - .. Mindst 36 arbejdsdage.

For en person i den situation, souschef i børnehaven er der ingen sådanne problemer. Han har normalt en kompetencegivende kategori manager og linjen ligger i dens funktionelle ansvar at Vacation leder blev han - efter, med alle de rettigheder og pligter hans overlegne. Det kan være for samme periode suspenderet fra deres direkte ansvar for uddannelse.

Hvis den stedfortrædende leder af værkerne i børnehaveklasse på deltid, så for at tage kontor manager, han skulle tage en ferie i hovedbeskæftigelsen for samme periode (Art. 347 af LC RF). Restriktioner for sine aktiviteter definerede art. TC 345, som regulerer arbejdet i deltidsarbejde kun halvdelen af tiden ved en specificeret position. Således er deltidsansat - en arbejdstager, der fungerer som leder af kun halvdelen.

Hvis en eller anden grund de deputerede kunne ikke gøre arbejdet i hovedet under sin ferie, så fungerende direktør udpeget af grundlæggeren af antallet af interne medarbejdere med erfaring på kontoret eller på den frist, accepteret af de mennesker. Medarbejdere data ingen ret til at underskrive finansielle papirer, hvis det ikke er udarbejdet en særskilt tilladelse fra lederen af institutionen. I mangel af en sådan fuldmagt, men at det er nødvendigt at indgå kontrakten, fungerende leder har ret til at anmelde den fraværende medarbejder i transaktionen. Det samme, til gengæld skal vises på det aftalte tidspunkt for underskrivelsen af dokumenterne på din arbejdsplads.

Fungerende direktør under fraværet af hovedet har mulighed for at demonstrere grundlæggeren af deres potentiale inden for ledelse, som kan være et incitament og en grund til at yde ham den ledige stilling som chef for en anden børnehave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.