Nyheder og SamfundNatur

Ford Mustang - hesten tilbage til Columbus ... Er det en historisk arv i dette land?

Mustangs - heste, der vendte tilbage til Amerika, Columbus, tage dem fra Spanien i 1493. På det område af Nordamerika , og tidligere levede primitivt hest. På grund af en eller anden grund (muligvis jagt eller ændringer i de klimatiske forhold), de ophørte med at eksistere på disse arealer.

Således er det første blev bragt til Florida og Mexico Mustang - hesten er en efterkommer af iberiske heste, der har taget deres oprindelse fra de arabiske og andalusiske heste. Mustangs spredes på det amerikanske kontinent i forud for de første bosættere i Mississippi jord. Nogle af dem løb ud af besætningen bliver destilleret, ofte bortført indianere.

I nyere tid, koloniseringen af Amerika indvandrere fra Frankrig og England også bragt deres heste. Gennem 200-300 år, der bor på prærien og blev en vild mustang - hest, der ikke længere har nogen lighed med hestene anlagt af den spanske, ud over høj udholdenhed. Foretagsomme opdrættere begyndte at fange vilde heste - mustangs. De krydsede dem med de tyske racer. Krydsningsprogrammer Mustangs skete som følge af, at om vinteren ranchers frigivet alle hestene efter behag, for at de fodres og overleve sig selv, og med ankomsten af foråret, når de havde brug for hestekræfter til at håndtere jorden og til at bevæge sig, de de fanget opfange vilde og unge.

Indisk liv dramatisk ændret Mustang. Hesten blev brugt af dem som et transportmiddel, det spændt for skraberen bruges i kampe, jagt vilde tyre, i handelen. Indianerne i deres handel, videresælge, stjæle. Nogle indianerne var besætninger tusindvis af leder af heste, mens stammer - titusinder. Ved begyndelsen af det tyvende århundrede i Nordamerika gik vi besætninger, for i alt befolkning på to millioner. De blev jaget blev almindelige. Hunters fanget heste til salg af militært eller af hensyn til kødet - hestekød anvendes til at fremstille pølser og bacon, samt foder til kæledyr.

For at gemme de forarbejdede landbrugsprodukter lander fra invasion besætninger, deres jages eller blev skudt direkte fra flyet. Som et resultat, halvtreds år på det amerikanske kontinent blev sjælden Mustang. Hesten skal beskyttes, så blev skabt love, som beskytter disse dyr. I dag findes de kun i beskyttede områder af USA. Men i et land er en løbende debat om status for disse dyr, fordi de ikke alle er enige om, at de er arven fra Amerika.

Mange amerikanere har en negativ holdning til de vilde heste, hævder, at de reducerer mængden af foder, selv observere, at de vilde besætninger lever i tørre områder, hvor der på grund af mangel på vand, flokke af køer og får græsser ikke kan. Hårdt naturlig udvælgelse, som blev udsat for vilde heste, tilpasse dem til de mest krævende forhold. På jagt efter mad, de er en dag mere end firs kilometer.

I dag, hvis en vild besætning vokser kraftigt, er den del af hestene fanget og givet til den private økonomi til borgere med et ekstra gebyr på $ 125 for hver hest taget på en ranch (betyder Mustang). Horse foto er ligesom, den fremtidige ejer vælger et år og tager sig af det, og først derefter modtager den lovede belønning, og al mulig ret til det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.