Nyheder og SamfundNatur

Beskrivelse af vinter natur. Naturen om vinteren

Selvfølgelig, vi alle elsker sommeren. Strand og smukke tan og et minimum af tøj. Men i andre sæsoner også har deres egen smag og appel. Pushkin, for eksempel, elskede efteråret. Dette er et godt tidspunkt på året til at slentre langs stierne strøet med nedfaldne blade. En regnfuld aften glædeligt mens væk med en kop varm kaffe. Jeg falder i søvn om vinteren natur er ikke fyret sjæl digter. Men vi i dag kassere mod alle de farver, og vi nyder en ren hvid ark. Vinter.

Den koldeste måned

Ikke alle regioner i verden kan prale denne vinter, hård, med karakter. Nogle lande repræsenterer ikke hvad den hvide fluffy sne. For at forstå, hvad den virkelige skønhed af vinteren natur, tage en ren ark af landskabet og se på det. På dette tidspunkt, karakteren af maling udelukkende hvid.

december

Det er svært at sige, at vinteren begynder efter planen. Den første sne kan være en reel overraskelse i november. Og nogle gange vil det ikke vente, og det nye år.

Den første måned kaldes - Studenec. Uden det er umuligt at give en fuldstændig beskrivelse af vinteren natur, dens magiske forvandling. På dette tidspunkt er verden indhyllet virkelige frost. Luften er meget koldt.

Floder, søer dækket med is. Et dyreliv aftager. Ikke så hørte fuglene synger, og en sjælden dyr vil blive besluttet på et vinter tur.

Dag mister sin minut og nat tilføjer. Husene bliver varm og behagelig. På dette tidspunkt, er folk forbereder sig på en lys ferie. Vinduerne vises guirlander, og hans øjne lyser op med forventning lys nytårsaften.

januar

I øjeblikket kan observeres magien i vinteren med udbruddet af den anden måned. Januar, blev opkaldt til ære for de to-faced romerske gud for tid og gate - Janus.

Du kan ikke begrænse et ord beskrivelse af vinter natur på dette tidspunkt. I de meget bedste dage i skyerne ryg, lade solen på himlen. Det åbenbarer os de virkelige mirakler. Verden omkring os er fyldt med lys reflekteres af partikler af is.

I januar, på solrige dage, kolde stiger, vinden falder til ro. Naturen syntes naglet.

På dette tidspunkt, træer, græs og buske vinde styrke, hvile og forberede den kommende vækkelse. Hvis du tager en kvist og sætte det i vandet i et varmt hus, så i gang vil det komme til live. Det vil opløbet, og efter dem de unge blade.

I januar, dagen begynder gradvist at stige. Lang nat tilbagetog.

februar

Den tredje måned i vinter på den nordlige halvkugle kaldes Bokogrey. Dette er den korteste måned på året: en 28 dage i et normalt år og 29 i skudår. Solen på dette tidspunkt over horisonten alle ovenstående og varmen øges gradvist. Men karakteren af vinteren er stadig meget vildledende. Luften er kold.

Tilgangen af foråret føles hver dag mere og mere. I februar, meget ofte alternative optøning og frysning. Dette er en sand kamp mellem de to sæsoner. Vinden stiger, skifter retning, og med det skiftende stemning af natur. Hun græder sneen smeltede, og derefter størknet, har til hensigt at holde alt koldt ukrænkelighed.

Vinter i kunsten

Til denne forfatter russiske vinter - er indbegrebet af et eventyr. I sine værker af den tid, de ofte nævner usædvanlige tegn: brødrene måneder, frost-guvernør. Selv vinden ser ud til os som en levende væsen.

"I is racing træner zimushka-vinter,

Wind vinger banker på den søvnige hjem. "

Men mange ser historien om vinteren natur anderledes, mere prosaisk, men samtidig sjovt. De repræsenterer livet i denne periode drillesyg og legende:

"Drenge glade mennesker

Skøjter højlydt skærer isen ... "

Vigtigste beskrivelse af vinteren naturen for mange digtere er sådan en fascinerende begivenhed, som snefald. Alle havde en utrolig følelse, når landet bliver helt hvid. Alt omkring det forvandlet. Gråt forsvandt, mørke. Det syntes, at hun bor.

Om vinteren, det har alt. Det kan være farligt, skøre: frost, snestorm, snestorm. Men der er så meget glæde og højtidelighed.

Ikke kun mester i ord er taget til at beskrive årstiderne. Ingen så subtilt ikke føler alle de farver og nuancer af denne tid som kunstnere. Oftest naturens fænomener på lærred vinter ser fredfyldte. Alt er i fred og håb. Den første sne er et symbol på, hvad alle få det bedre.

Russiske kunstnere opfatter vinteren sit hjemland element. De viser ofte, at vore folk bruges til den hårde frost. Han var ikke bange for sneen, en snestorm eller frost.

Med ankomsten af koldt vejr er anderledes

Beskrivelse af vinter natur bør starte med ændringer af tidspunktet på dagen. Dag falder, natten bliver længere. Solen er under horisonten, og derfor varme er ikke så mærkbar.

Planter falder i søvn. I efteråret de forberedt til denne periode, droppe blade. Bevægelse saft stopper skorpen. Under den kolde sne det bliver en reel frelse for dem. Dækker jorden, grene, stammer tykt tæppe, forsvarer han og beskytter alle levende ting. Efter alt, nogle af planterne under sneen går med grøn. Denne vilde ingefær, jordbær.

Men der er planter, der fortsat vokse i de koldere måneder af året. For at behage os med deres farver i det tidlige forår. For eksempel de vintergækker.

Hvad sker der med dyrene? Selvfølgelig, på dit kæledyr vinter vil påvirke lidt. Men vilde dyr er ved at forberede denne periode på forhånd.

Trækfugle forlade deres hjem og gå til varmere himmelstrøg. De, der er tilbage til vinter isoleret.

Insekter er taget dybere ned i jorden, noget søvn i den varme læ hjørne. Men nedsænket i en drøm, ikke kun sådan en lille skabning. Et eller andet sted i buskene, under nedfaldne blade sovende pindsvin og slanger. Kæmpe brune bjørn kravler ind i hans hule til at vågne op i foråret. I intet tilfælde kan ikke blive forstyrret sovende bæst. Det vil være meget aggressiv og farlig.

Harer, egern, ræve - de ændrer "sommertøj" på en varm frakke. Selv deres farve bliver anderledes. Harer, tilpasning til ændringer i miljøet for at overleve, bliver hvidt.

Alt, hvad vi er nødt til at ændre sig med debut af koldt vejr. Vi selv ligne naturens fænomener i vinter: i store pels, varm hue og halstørklæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.