Kunst og underholdningFilm

Bobby Singer - karakter af tv-serien "Supernatural" af Jim Beaver

Scruffy plaid shirt, en gammel baseballkasket med et visir, en lille, men pæn skæg og bekymrede ser opmærksomme øjne. Det ligner helten af kult tv-serien "Supernatural" Bobby Singer (af James "Jim" Norman Beaver spillet). Publikum han er så glad for, at på trods af hans død i det 7. sæson, dette tal fortsætter med at blive vist på showet til denne dag.

Historien om helten, før han mødte Sam og Dean

Født Robert Steven Singer i 1950 i familien af hans forældre var ikke alle glat: far kunne lide at drikke, og at slå sin kone og søn.

Engang forsøger at forsvare sig selv fra et bankende berusede forældre, unge Bobby dræbte ham. Da han voksede op og begyndte sin egen familie, behøver du ikke ønsker at få deres børn, frygtede samme skæbne som sin far.

Singer elskede sin kone, men da det blev besat af en dæmon defensivt, skød hende. Imidlertid havde skudt dræbt sin kone, men ikke en dæmon i hendes krop. Bobbi Spas fra døden tilfældigvis nærliggende jæger Rufus Turner. Han hjalp til at klare den dæmon og underviste utrøstelig enkemand, hvordan at jage overnaturlige væsener.

I lang tid, Bobby og Rufus jaget sammen, men på grund af drabet på sin elskede Turner veje skiltes. På trods af dette, de aldrig har nægtet at hjælpe hinanden.

Senere parret vendte tilbage til en rimelig zombier, huske fortiden og realisere dets essens.

For en kort tid Bobby Singer boede hos hende, som før, men inden starten på den 5. dag blev tvunget til at dræbe hende til ikke at gå til de sædvanlige zombier.

Med John Winchester (far til Sam og Dean), Bobby opfyldt, når begge var erfarne jægere. For et stykke tid talt de, men senere faldt ud af en eller anden ukendt årsag.

I årene fra kampen mod ugudelighed Bobby Singer var en af de bedste eksperter på dæmonologi og indsamlet luksuriøse bibliotek af gamle bøger om emnet. Han har rådgivet mange jægere, hjælpe dem til at klare de monstre, ved hjælp af den opnåede viden.

Den første optræden Bobbi Singera i "Supernatural"

Mest sandsynligt, besluttede Bobby at indføre en karakter i plottet til at erstatte hans far Winchester brødre, der døde i begyndelsen af anden sæson. Men det ser ikke klodset, har Singers helt optrådte lidt før de sørgelige begivenheder - i slutningen af den første sæson.

I en serie af Bobby Singer vises for første gang? I det 22. episode af "Djævelens fælde". For at finde sin far, er Sam og Dean lokket dæmonen Meg kidnappe ham i en fælde. Og med hjælp fra Bobby tortureret hende og derefter udvist. Det Singer derefter nødt til at afgøre sagen med politiet, der fandt ham i huset af pigens krop, besat af dæmonen Meg.

Deltagelse i livet i Bobby Winchester brødre

Efter døden af far til hovedpersonerne er Bobby Singer erstatter det. Han optræder ofte i serien, hjælpe Winchester brødre.

I den anden sæson, tegnet fungerer som en dommer under et argument Dean og Sam, hjælper med at uddrive dæmonen fra sidstnævnte, og deltager også i lukning af portene til underverdenen. Meget ofte vil han give sine spillere en række ironisk råd: "Enten gør deres job med et smil, eller ikke prøve!" eller "Når du jagt efter den mest rimelige - at være paranoid!".

I den tredje sæson, Bobby begynder at dukke oftere. Hans vigtigste resultat i denne periode - erhvervelse af færdigheder til at gøre de Colt kugler, der kan dræbe dæmoner.

Med introduktionen af den karakter af Castiel (engel) i fjerde sæson helten Singer begyndte at give mindre skærm tid. På trods af dette, opfører han godt og flere gange reddet livet for sin menighed.

Den følgende sæson, på trods af alle forholdsregler, Bobby tager besiddelse af dæmon og forsøger at bruge den til at dræbe Winchesters. helten formår dog at gribe et øjeblik og slå et slag selv antidemonskim kniv. Han formår at overleve denne skade, men næsten hele sæsonen, han tilbragte i en kørestol. Lider af denne, nogle gange et tegn falder ind i en depression (især på grund af den historie med tilbagelevering af sin kone zombie) og er altid på udkig efter en måde at helbrede. Desværre, engle er i stand til at yde Singer sundhed, nægter at gøre det.

I en scene, er Bobby tvunget til at forlade sjælen i pant dæmon Crowley, der som en bonus karakter helbreder sygdom. I den sjette sæson, handlen giver karakter en masse problemer, fordi den dæmon ikke ønsker at spille fair. Som et resultat, Singer finder begravelsen af kroppen af dæmon og med hjælp af afpresning tvinger hans sjæl tilbage. På andre tidspunkter, Bobby hjælper dekan for at vende tilbage Sams sjæl, som forblev i den infernalske bur med Lucifer.

I den syvende sæson af Castiel i den menneskelige verden trænge forfærdelige skabninger leviathans. At Bobby spiller en central rolle i sejren over dem.

Død Bobby og appel til spøgelset

Lederen af de leviathans, der slog sig ned i Dick Roman krop, er ansvarlig for død af Singer: under razziaer brødre og Bobby i hulen af fjenden skyder monster i hovedet sidste. Men helten ikke dø med det samme. Han blev indlagt på hospitalet, og hans sjæl, der venter på at dø, Bobby Singer, rejser i sine erindringer. Før sin død, helten vågner op og fortæller Sam og Dean om planer leviathans.

Efter døden af Bobby Winchesters brænde hans krop. Men ånden forbliver Singer strejfe verden, usynlig for andre, takket være Bobby krukke, som brødrene efterlod en souvenir.

Gradvist, helten lærer at kontrollere sine spøgelsesagtige beføjelser. I rollen som et spøgelse, han gentagne gange sparer Sam og Dean. Over tid, ånden i Bobby begynder søger hævn over hans morder og på vej til dette næsten dræber Sam. Indser alle Sanger anmodninger om at ødelægge krukken, hvilket giver de levendes verden.

Singer liv i det hinsidige

Den dæmon Crowley, huske alle Bobbys tilfælde, der søger at trods hans fortjenester, faldt han ind i pit. Helten selv forklarede uretfærdighed af disse ord: "Gør de tilsyneladende små onder, så at gøre en masse godt, men nogle gange onde kommer sgu vred ... Og ... godt for ham at betale en ublu pris ..."

Winchesters lære om det meget senere - i løbet af deres forsøg på at lukke helvedes porte, som Sam måtte udføre flere opgaver. Den anden var at redde uskyldige sjæle fra helvede. Dette hører til Bobbys sjæl.

Når du er i helvede, Singer tiden lidt det værste, tortur for ham: han så Sam og Dean bliver dæmoner. Den yngste Winchester stadig formår at få Bobby ud af helvede og skærsilden gennem skærmen til den menneskelige verden. Her ville han sende tilbage til at lide Crowley, men englen Naomi hjalp med at få mentor Winchester til himlen.

Bobby deltog i de seneste par sæsoner,

"Supernatural" Singers tegn vises med jævne mellemrum i hver sæson. I den niende, han fungerer som en del af Sams sind, som ikke ønsker at leve længere i denne verden.

I den tiende sæson af det i særdeleshed om dette helten serie. Og i en episode af "The Insider" Bobby hjælper Sam og Castiel bede ærkeenglen Metatron, hvordan man kan bryde den forbandelse af Kain mærket med Dean.

I det ellevte sæson er et tegn vises i erindringer Winchester.

interessante fakta

  • Navnet på denne karakter var opkaldt efter en af de forfattere og instruktører i projektet Robert Singer.
  • I en af de parallelle universer gift karakter til bar ejer for Ohotnikov Ellen. Faktisk mange fans Efter at have medvirket i tv-serien karakter Sheriff Dzhodi Mills drømte, at hun blev gift for Singer.
  • Hero fans spørger ofte spørgsmålet: Hvad var navnet på den kone Bobbi Singera "Supernatural"? Karen Singer. I serien spillede to kunstnere: Elizabeth Marleau (tredje sæson) og Carrie Anne Fleming (5. og 7.).
  • Favorit skuespiller af denne helt er Torri Spelling, bedst kendt for rollen Donny Martin i tv-serien "Beverly Hills 90210". Som i hans personlige paradis i himlen, Bobby læse hendes biografi.
  • Let voldsramte baseballkasket - en slags karakter Bobbi Singera, er en iboende del af helten, samt en skæg.
  • Denne karakter - en af de få serier, der kunne gå til helvede, skærsild og himmel.
  • Witty citerer Bobby Singer er ofte brugt af fans af serien til at skabe Demotivators.
  • Oftest helten udbrød, "The Goonies!". Med disse ord på hans læber, og han døde i den syvende sæson.

Dzhim Biver - skuespilleren der spillede Bobby

Denne rolle er legemliggjort på skærmen Dzheyms Norman Beaver, som ofte kaldes Jim.

På den fædrene side, han er en fjern slægtning af den velkendte feministiske forfatter Simone de Beauvoir. Det var sandsynligvis fra hendes Beaver arvet en passion for at skrive. Så ud over at skuespillerkarriere, Jim er forfatter til flere bøger, mere end et dusin skuespil og en række artikler i Film i anmeldelse magasin.

Efter sin eksamen fra high school sammen med mine venner gik Dzhim Biver som frivillig i Vietnam. Efter hjemkomsten derfra besluttede han at blive skuespiller, der gik til University of Central Oklahoma.

Efter endt uddannelse flere år forsøgt Beaver uden held at få succes i erhvervet. Han turnerede med teatergrupper i hele landet og indsamlede materialer til en biografisk bog om George Reeves.

I de tidlige 80'ere, Jim formået at få en plads i Hollywood dramatiker selskaber Theatre West, hvor han tjener i dag. Snart en ny talentfuld dramatiker bliver forfatter til manuskriptet til flere amerikanske tv-serie.

Et par år gik op ad bakken og skuespillerkarriere. Afspilning af en veteran fra Vietnamkrigen i filmen "Land" Beaver er blevet meget efterspurgt.

I begyndelsen af 2000'erne, blev Jim Beaver inviteret til at spille i tv-serien "Deadwood". Surly guldgraver rolle i at bringe alle deres arbejde og vedholdenhed, glorificeret skuespiller uden for USA.

I de efterfølgende år, Jim spilles samtidigt i tre tv-serien "Supernatural", "John fra Cincinnati" og "Big Love." Trods aktivt arbejde i dette projekt, og fortsatte sin karriere dramatiker Beaver, som han blev nomineret til flere prestigefyldte priser.

I de seneste år, skuespilleren medvirkede i nogle episoder af den populære tv-serie "The Mentalist", "Psych", "Lie to Me", "Dexter" og andre.

Personlige liv Jim Beaver

Først bandt knude skuespiller under sine universitetsstudier. Hans valg var klassekammerat Debbi Yang. Desværre har dette ægteskab ikke sidste seks måneder.

Anden gang gik til alteret med Jim Sesili Adams. Sammen har de levet i 15 år, indtil i 2004 hustruen døde af kræft. Fra dette ægteskab, skuespilleren har en datter Medelin Rouz Beaver.

Dzhim Biver er meget ligesom hans karakter Bobbi Singera. Ligesom sin helt, skuespiller, kæmpede, han kan lide at læse en masse og mistede den kvinde, han elskede. Måske er det denne lighed skæbne hjulpet Jim til at spille denne karakter perfekt. Selv biografi af Beaver er der store resultater, i stedet for at deltage i "Supernatural" for de fleste vil det altid være Bobby Singer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.