Hjem og familieGraviditet

Fjern strækmærker efter fødslen

Strække eller "strækmærker" kaldes pauser det subkutane væv, som zapolnyutsya bindevæv. Ofte er der strækmærker efter fødslen, og årsagen til deres forekomst er for hurtig og stærk strækning af huden på brystet, sider og mave. Men det sker, at en kvinde fik under graviditeten mere end et kilo, kan strækmærker være mindre end den, der er kommet mindre. Og grunden ligger i det faktum, at under graviditeten kan forårsage en hormonel ubalance, hvilket reducerer elasticitet i huden.

Strækning efter fødslen er rødbrun eller rødlig farve på grund af blodkar, som er synlige gennem huden. Gradvist fyldt med bindevæv og strækmærker bliver hvide. Disse bands aldrig tan, fordi de ikke kan producere pigment under indflydelse af solen, så bliver meget mærkbar.

For at forhindre fremkomsten af strækmærker eller i det mindste reducere deres antal, er det nødvendigt at foretage forebyggelse, det vil sige, følger den diæt (det skal være balanceret), tage en kontrast brusebad og bad med aromatiske olier.

Massage og motion er lige så gode forebyggelses- og genopretningsforanstaltninger. Det hjælper med at forhindre overdreven strækning af bandagen og særlige undertøj. Men selv efter vedtagelsen af disse foranstaltninger streamers efter fødslen kan stadig blive vist. I dette tilfælde, med behovet for at bekæmpe strækmærker efter fødslen.

Fra strækmærker, som er særligt mærkbar i de første par dage, er det meget vanskeligt at slippe af med. Det er nødvendigt for en lang tid på en særlig måde at pleje huden. Ikke alle kvinder ved, hvordan man fjerner strækmærker efter fødslen. Først og fremmest i de første tre uger, er vi nødt til at fortsætte med at udføre forebyggende foranstaltninger, såvel som at tage fiskeolie, som er tilgængelig nu i en kapsel, og klippen presse.

Opløse ar og øge hudens elasticitet hjælper en speciel creme eller gel indeholdende vitaminer og ekstrakt af planter, samt kollagen. At opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at anvende dette værktøj i lang tid. Vi må vælge at være sikre og ikke-giftige cremer og geler.

Den behandlende læge kan også foreslå, hvordan man fjerner strækmærker efter fødslen. Aktivt begynder behandling af strækmærker kan begynde omkring seks måneder, hvor amning er ikke en hindring.

Meget effektiv er forskellige wraps: mudder, chokolade, blå ler , og især alger - kan bruges helt eller tang tang, eller mikroniseret tang. Komponenter anvendes på huden og øge virkningen af næringsstoffer wrap film. Disse foranstaltninger giver en god effekt, især hvis de strækmærker efter fødslen er ikke indelukket, men de er kontraindiceret til ammende mødre.

Strækmærker på maven efter fødslen er godt rengøres med mikrodermambrazii der tillod kvinder, der ammer. På huden under det påførte tryk fine slibende partiklerne, der suges vakuum og poleret hud, keratinmateriale fjerne partikler. Det stimulerer dannelsen af nye celler, der forårsager strækmærker på maven efter fødslen fade og bliver mindre dyb og synlig og derefter forsvinde. Kurset skal gentages flere gange hver syv til ti dage, men det er umuligt at solbade i et par måneder.

Ud over de kosmetiske og fysioterapi metoder til bortskaffelse af strækmærker, der er endnu mere radikal, som kan anvendes, efter amning.

Disse fremgangsmåder involverer anvendelsen af nuværende og ultralyd, udsættelse for kulde og varme, samt med anvendelse af laser og kemikalier. Har en god effekt ved injektion - mesotherapy forstærkning med guldtråd. Med ældgamle strækmærker kan behandles med medium og dybe skræl, som er udført i skønhedssaloner. En sidste udvej er kirurgi metode - adminoplastika.

Uanset hvilke metoder der anvendes, kompetent bruger dem vil helt sikkert bringe gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.