FormationHistorie

Sulim Yamadayev - chefen for bataljonen "Vostok": biografi

Sulim Yamadayev Bekmirzaevich fik titlen Hero of Rusland i 2005. Under hans kommando var bataljonen "Vostok", aktivitet er kampen mod separatister. Yamadayev blev afskediget i 2008 efter en konflikt med Ramzan Kadyrov. Et år senere, blev Sulim Bekmirzaevicha myrdet. Datoen for hans død rejser mange tvivl og stadig.

familie

Sulim Yamadayev blev født på det enogtyvende i juni 1973 i Den Tjetjenske Republik, i landsbyen Benoy. Brothers - Aslan, Isa og Badrudi, Ruslan og Gabriel. De sidste to blev dræbt under Anden tjetjenske kampagne. Begge tildelt titlen Hero of Rusland.

Barndom, ungdom

Sulim Bekmirzaevich eksamen fra high school. Han har en barndom drøm om at blive soldat. Og efter skolen skulle gå ind i Afghanistan som frivillig. Men mens de sovjetiske tropper blev trukket tilbage derfra. I 1992 Yamadayev tilbage til Moskva for at gøre forretninger. Men det var ikke hans kald, og to år senere vendte han tilbage til Tjetjenien, hvor han blev en kommandør felt.

I 2004 Sulim Yamadayev indskrevet på Frunze militærakademi, hvorfra han dimitterede i 2007. I løbet af sine studier i 2005, blev en oberstløjtnant i den russiske hær.

Den første tjetjenske krig

Den første tjetjenske krig Yamadayev blev oprindeligt placeret i rækken af militante, som den første præsident for Republikken Tjetjenien. For et stykke tid var der endda en chef for intelligens i Khattab. I 1995 Maskhadov udnævnt til kommandoen over Sulim Bekmirzaevicha Gudermes front. Dette skete efter redningen Basayev s løsrivelse fra nederlaget i hovedstaden i Tjetjenien. Efter afslutningen af Første tjetjenske krig, de Yamadayev brødrene kontrollerede Gudermes.

anti-Wahhabi kampagne

Senere Kadyrov slægtninge bad om hjælp fra Yamadayev brødrene i anti-Wahhabi kampagne. Sulim hundrede mennesker samledes og indtil føderale tropper holdt tilbage 5000 Army krigere.

I 1998 i Gudermes står bataljon under kommando af Yamadayev og sharia hær, der Maskhadov opløst efter kort tid. En sjettedel af januar næste år, Sulim Bekmirzaevicha forsøgte at dræbe. Han blev bragt til hospitalet med et skudsår i hovedet. Et par dage senere blev han anklaget for et forsøg på hans liv Wahhabierne.

Tjeneste i Rusland

Helt fra begyndelsen af Anden tjetjenske krig Sulim Yamadayev Bekmirzaevich og hans tilhængere forsvarede Gudermes ved Wahhabierne. Når russiske tropper nærmede sig, sluttede han dem sammen med fem tusinde mennesker loyale over for ham. I november 1999 blev han overført til Gudermes "i hænderne" i Den Russiske Føderation.

Gradvist indtil 2000 til Sulim følgeskab af alle sine brødre med sine tropper, og går over til den officielle russiske regering. Dannelsen af den tjetjenske særlige formål selskab, kortvarigt RON.

I 2002 Sulim Bekmirzaevich Han blev udnævnt til stedfortræder kommandant i Tjetjenien - Sergei Kizyun. Med Yamadayev i marts 2003 - den øverstbefalende for den "Vostok" bataljon. Hans krigere har dræbt mere end 400 militante over tre år, sammen med deres kommandant felt Abu al-Walid.

Personlige liv

Sulim Yamadayev Han var gift. Han og hans kone havde tre sønner og en datter. Sulima kone indtil sine sidste dage var ved siden af ham. Nu, for hans kone og børn passet af slægtninge Sulima.

Konflikter i landsbyen Borozdinovskaya og i en kød fabrik "Samson"

Fjerde fra juli 2005 min far blev dræbt i Borozdinovskaya en af de krigere "øst". I landsbyen sendt en afdeling til at verificere og fastslå alle omstændigheder. Efter at han gik tilbage, ukendt i form af "øst" og masker angrebet indbyggerne, brændte fire huse, dræbte en mand og forsvandt sporløst.

Den anden mærkelig begivenhed fandt sted i en kød fabrik "Samson". Ejeren af den jord, hvor virksomheden er placeret, appellerede til Kadyrov og Yamadayev hjælp. Spørgsmålet var i omfordeling af ejendom. Deal med situationen blev sendt Yamadayev, som styrer bataljon "Vostok". Han gik på kødet-pakkeanlæg med en gruppe af sine mænd og haft samtaler med direktøren for virksomheden Khamzat Arsamakov. Men de foreslåede dokumenter ikke underskrev. Et par måneder senere, ukendte personer kidnappet to af hans brødre, som blev derefter fundet døde.

Konflikt med Ramzan Kadyrov

I 2008, på grund af en ulykke, som var ophavsmand til Kadyrov fætter blev to soldater dræbt fra bataljonen "Vostok". Den næste dag Yamadayev og Kadyrov, mødte på vejen, havde en faldende ud. Som følge heraf blev mange samlet kraftenheder, der belejrede Gudermes base "i øst." Kadyrov besluttet, at mændene i bataljonen kom under hans direkte ledelse.

Fra dette tidspunkt begyndte den sidste konfrontation med Sulim. Den næste dag chef for bataljonen "Vostok" Yamadayev blev beskyldt for kidnapning og myrde civile. Som svar, han beskyldte Kadyrov for lignende forbrydelser. Som følge heraf blev Yamadayev frataget sin kommando "Øst" og erklæret i føderal søgning.

Enogtyvende i august 2008 blev etableret hans opholdssted. Yamadayev blev afskediget fra hæren, men forlod ham rang af oberstløjtnant i reserven.

Dubai

I november 2008, Yamadayev fortalte reportere i et interview om skænderi med Kadyrov. Og han var overbevist om, at Tjetjenien har forladt gruppen elimination. Sulim Yamadayev frygtede for sit liv. Som et resultat af de kriminelle sager mod ham, gik fra Tjetjenien i Den Russiske militære anklagers kontor. Dette gjorde det umuligt at blive skudt under anholdelsen. Yamadayev gik straks til De Forenede Arabiske Emirater og bosatte sig i Dubai. Name it dens ikke ændret sig, på trods af rygterne.

Sulim Yamadayev: sandheden om hans død

Mordet på Sulim Yamadayev stadig indhyllet i mystik. Angreb på ham var blevet begået i den underjordiske garage otteogtyvende af marts 2009. Det blev skudt. På scenen kom til chefen for Dubai Politi. Han har officielt bekræftet død Yamadayev. Det hævdes også, og russisk konsul. Ziyad Sapsabi, Federation rådsmedlem, bekræftede, at Sulim blev begravet på marts tredivte Dubai kirkegård i Al-Kuz.

Men Jesus, hans bror, erklærede, at Yamadayev kun alvorligt såret og er på hospitalet. Og allerede jeg kom til bevidsthed. Politiet tilbageholdt flere mistænkte i angrebet, men de blev løsladt efter et stykke tid.

Femte i april 2009 politimesteren i Dubai offentliggjorde navnene på de tilbageholdte og den ønskede liste gennem Interpol. Disse indtastet den russiske stedfortræder Adam Delimkhanov. Interessant var det faktum, at han er en fætter til Kadyrov. Desuden oplyser politiet pistolen morder udleveret vagt Delimkhanov. Det, til gengæld fandt det en klar provokation og beregnet til at medvirke i undersøgelsen. Men i Tjetjenien, han aldrig forladt, bevæger sig med tunge sikkerhed.

Lavrov interveneret i sagen, som leder af det russiske udenrigsministerium. Han forlangte, at alle de materialer og de faktiske omstændigheder i mordet på Yamadayev. Maj fjerde Isa (Yamadayev bror) sagde, at Sulim er ved at komme, og har allerede begyndt at tale. Men såret ikke havde i ryggen og nakken. Som forklaret Sulima familie, er det placeret i et af Dubais Hospital, men snart, så snart han bliver bedre, vil han vende tilbage til Rusland.

Tryk tvivl om, at Sulim Yamadayev er i live. Som bevis på sin bror Isa lavet et fotografi på hospitalet og viste det til trettende af april 2010. Han hævdede, at Sulim stadig behandles. Men i juli 16 Den Dubai myndigheder endeligt bekræftet, at Yamadayev døde under otteogtyvende forsøg inden marts 2009. Lidt senere, den treogtyvende i august 2010 Isa fortalte alle, at hans bror, afskåret fra familien af afgørelsen af livet-support-systemer.

De hævder det blev gjort, fordi Sulim Yamadayev angiveligt Bekmirzaevich ikke genvandt bevidstheden og var i koma. Så er det ikke knyttet til den tidligere version af den familie, han kommer sig. Desuden i et interview med medierne, sagde Isa, at forhandlingerne med sin bror igennem "Skype".

Den offentlige anklager i Den Russiske Føderation er blevet sendt til de officielle dokumenter i Dubai, hvilket bekræfter dødsfaldet Sulima Yamadaeva. De deltog i scene-protokollen, genetiske og retsmedicinsk undersøgelse. Alle dokumenter er blevet oversat til russisk. Og som forventet, notarized.

Den retsmedicinske undersøgelse, blev det anført, at skudt seks gange i Sulima Yamadaeva: kroppen og hovedet. Desuden fire kugler var fatale. Eksperter tog lillebror Sulim DNA for at bekræfte identiteten af den afdøde. Morgue arbejdstager hævdede, at kroppen blev givet til hans familie og begravet på kirkegården nummer 93 i graven nummer seksten.

Mordet Sulima Yamadaeva beskyldt tadsjikiske Maksudjon Ismatova og iransk Mahdi Lorniya. Begge tiltalte blev idømt livsvarigt fængsel i De Forenede Arabiske Emirater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.