TravelingHoteller

Hotel Resta Reef Resort 4 * (Egypten / Marsa Alam): beskrivelse, fotos og anmeldelser

Strand Hotel Resta Reef Resort 4 * - lille, hyggelig, fornemme resort designet til dykning, snorkling og bare slappe af på havet. Arabisk stil af bygningen blander med moderne bekvemmeligheder på et moderne design. Hotellet har specialiseret sig i familieferier og opfordrer unge par til en romantisk tidsfordriv.

Hotellet hører til den berømte italienske linje af "Bedste På hotellet & Resorts." Dens lignende europæere og amerikanere, især i den rolige og fredfyldte tidsfordriv og billig pris. Turister værdsætter hotel stærkt nok, som det er set i deres kommentarer til sitet.

Region Marsa Alam - end det er interessant?

Kystlinjen af denne nye egyptiske feriested strækker med så meget som syv mil. Og langs havet er bygget hovedsageligt af fire- og fem-stjernede hoteller. En af dem er Resta Reef Resort 4 * (Egypten, Marsa Alam). Her fra alle verdenshjørner de søger dem, der ikke kan leve uden dykning og snorkling. Turkis vand i havet, de rigeste koralrev - det vigtigste rigdom af udvej. Dens eneste ulempe, fra synspunkt nogle turister er for stærk isolation. Der er næsten ingen infrastruktur, klubber, caféer og hangouts. Derfor er hoteller forsøger at udfylde dette hul på sit eget område. Men stor tjeneste, komfortabel indkvartering, øde strande og smukke fisk - det er en bonus på Marsa Alam, som måske kan ikke prale af nogen anden egyptisk udvej. Men priserne bid her, og regionen er primært rettet mod velhavende turister. Og så god, i henhold til de gæster, "Resta Reef Resort" er, at dens pris er acceptabel for folk i moderate midler.

hotel placering

Hotel Resta Reef Resort 4 * er langt væk fra Hurghada lufthavn. Overfør ganske kedelig ud. Men denne Marsa Alam, med sit krystalklare vand, uberørte strande og koralrev af farver, der ikke behøver at gå til Sharm. For at komme fra Hurghada internationale lufthavn til hotellet, bliver nødt til at bruge mere end fire timer. Men hvis du flyver direkte i Marsa Alam (denne hub er åbnet for ikke så længe siden), så gå til det ti eller femten minutter. Lufthavnen selv er også forårsaget glæde for turister. I modsætning til Hurghada, ingen køer, trængsel. Meget hurtigt alle gøre ud, herunder et visum. Transfer er ofte lig den enkelte - også på grund af det lille antal mennesker. Omkring hotellet - ørkenen og et par "femmere": på den ene side hotellet af samme "kæde" "Resta Grand Resort", og på den anden - tre luksus komplekst netværk "Iberotel". I nærheden er der et supermarked og flere butikker.

Det område af hotellet

Hotel Resta Reef Resort 4 * - det er fem to- og tre-etages bygninger, der er midt i den frodige vegetation, parkområdet. Gåture stier omgivet af dadelpalmer. På hotellet er der en parkeringsplads, en række butikker med souvenirs, olier og tilbehør til en badeferie. Selv om området er lille, men alt er inden for gåafstand - en mole, en restaurant, barer, strand, pool. Den er opdelt i zoner. I første omgang er beboelsesejendomme, og derefter haven med stræder. Nedenfor - to swimmingpools, legepladser og strand. Men hvis du ønsker at gå, kan du gøre det i parken af tilstødende hotel "Grand Resta." Gæster "Reef Resort" er tilladt at bruge sin store swimmingpool og se den animerede show.

afregning turister

Hotellet Resta Reef Resort 4 * to hundrede og atten værelser. De er designet til et par gæster eller familie. Dobbeltværelserne har et areal på omkring fem og tyve kvadratmeter. Familie - lidt mere. En tredjedel af værelserne har havudsigt, mens andre har udsigt over poolen. Alle værelser har balkon, de fleste af dem - i arabisk stil med en mursten kuppel. Satellit-tv, minibar, pengeskab. I badeværelset - hårtørrer, altid har varmt vand med god pres. Vand aldrig sprøjtede med bruser.

Placer turisterne efter maksimalt ti minutter efter sin ankomst, og registreringsnummeret du ville forvente i en hyggelig lobby, nipper kølig Hibiscus. Værelserne er rene og linned og håndklæder er pletfri og hvid. Alt fungerer fint, shampoo, shower gel og body lotion, selv ved tilstedeværelse af. På balkonen - stole, der er praktisk at tørre ting.

mad

Den største restaurant på hotellet Resta Reef Resort Marsa Alam 4 *, med titlen "Fountain" service i henhold til "Buffett". "All inclusive" omfatter både bar - på stranden og ved poolen. Der er en restaurant, en à la carte - er "La Casa", som har specialiseret sig i det italienske køkken. Fødevarer er meget god, især desserter. naturlige produkter - æg, oksekød, yoghurt, grøntsager, frugt. Alt er meget frisk. Fra livretter gæster fejre braiseret and, kylling og fisk på grillen, samt tomatsuppe. Fra alkohol til turister især ligesom rødvin, og cocktails i baren. Hotellet har en meget opmærksomme kok, der selv kan bringe børnene noget velsmagende. Selv side retter var varieret og usædvanlige, såsom kartofler "Aphrodite". Drinks tjener bringe. Sammenligning af fødevarer på dette hotel med en menu i Hurghada, turister kommer til den konklusion, at i Marsa Alam fodret meget bedre.

Underholdning og service

Hotellet er moderne og opfylder alle kravene til en god ferie. På stedet Resta Reef Resort Marsa A 4 * fangster "wi-fi". Her vil du ikke kun slappe af, men også sundere. En spa- og fitnesscenter - til tjeneste. Åbne to tennisbaner, og damerne til enhver tid kan besøge skønhedssalonen. Der er en legeplads og miniklub. Turister rost animation - som lokale shows og gæstekunstnere. Desuden er voksne underholdt af en hel dag på stranden, og børnene om aftenen. Animatorer munter, altid smilende, er det interessant at tilbringe tid sammen med dem. Det mest spektakulære kaldet "Fakir show" og dans med ild. Og to gange om ugen, på verandaen af restauranten serverer en god sanger med en jazz stemme. I kælderen et diskotek for dem der kan lide at danse om aftenen.

personale

Hotellet Resta Reef Resort Marsa A 4 * arbejder døgnet rundt. Personalet er høflig, høflig, altid villig til at hjælpe med at løse problemet og at indføre de manglende oplysninger. I dette tilfælde, de er absolut ikke påtrængende og irriterende. I russiske arbejdere taler ikke. Men de forstår engelsk. Kun én af de ledende medarbejdere kan kommunikere på russisk. Hvis du har spørgsmål - såsom hvor at tage opladeren, der tager en strand håndklæde med en tidlig afgang, og den anden - i receptionen vil altid hjælpe dig.

Strand og swimmingpools

Stranden i nærheden af hotellet egen sandede. I nærheden af - koralrev. Der er en mole med en fantastisk udsigt over havet afgrund. Vandet er meget rent og klart. Det tiltrækker turister i Resta Reef Resort 4 * hotel. Anmeldelser 2015 påstand om, at levende koraller, og mens snorkling du kan observere den sjældne fisk som engle, sommerfugle. Ved siden af det åbne hav er en lagune, hjem til muræner, rokker, blæksprutter. På stranden er åben center for dykning og arbejde legepladser. Men hvis du bare svømme med en maske, følelsen, i henhold til rejsende, bare utroligt. Fisk behøver svømme omkring dig og meget tæt. På åbent hav dybde er meget stor, kan vandet ses af ti meter. Hvis vejret er godt, kan du svømme i nærheden af molen, og når de store bølger - i lagunen. I en stærk vind stigen på molen løft og hænge det sorte flag. Laguna op til to meter dyb, vandtemperaturen er altid højere end fireogtyve grader Celsius. Dog kan havet kun indtastes i "koral hjemmesko." Puljer på hotellet Resta Reef Resort Marsa Alam 4 * - to. Begge er i fri luft, og en af dem er opvarmet.

Kvarter, ture

Ikke langt fra Resta Reef Resort 4 * (Marsa Alam) Hotel Reserve er Abu Dabbab, hvor der er en luksus koraller og sjældne dyr - dygonger, søkøer. Du kan stadig gå til øen skildpadder, eller Mars Mubarak. Der er virkelig findes enorme, op til en meter, krybdyr, der ikke er opmærksomme på folk, svømme, slappe af, spise. Hvis du ønsker at gå, er turisterne rådes til at gå til Port Ghalib, hvor gode cafeer og på anklagebænken er både lokale rige. Denne ideelle eco resort, specielt designet af kunstnere og designere i sig selv er værd at prøve. Gyder, springvand, parker, arkitektur kopierer stort set hver ældgamle egyptiske relief strukturer - det er værd at se mindst én gang. Der er også organiserede udflugter til ørkenen på quad bikes. Som Marsa Alam ligger i den sydlige del, så er det tæt på at komme til Aswan, og du kan endda komme til Nassersøen eller i templet klippe kompleks af Abu Simbel.

Templet med en kolossal figur af faraonernes på bredden af reservoiret er stadig forbløffende. Og hvis det lykkes dig at komme til lyd og lys show, så vil du aldrig glemme denne tur til Egypten. En af de mest eksklusive ture til disse steder er at besøge dalen af Wadi Hammamat, som engang lå i vejen for handel campingvogne til Indien og Kina. Her kan du se gamle inskriptioner og helleristninger.

Pris og shopping

Selvfølgelig dem, der kommer til hotellet Reef Resort Resta Marsa Alam 4 *, ivrige efter at bringe noget at huske. Så behøver erfarne rejsende anbefaler ikke at købe souvenirs på hotellet, og anbefale at leje en taxa for tyve dollars og en tur til Port Ghalib. Her kan du købe og masker og svømmefødder og koraller hjemmesko og forskellige egyptiske bøder fem gange billigere end i butikkerne på hotellet. Hertil kommer, her kan du købe alt, hvad der er normalt drevet fra Hurghada - håndklæde, skaller, bøger, krydderier, jakker og T-shirts lavet af bomuld, magneter, beduin tørklæder, Galaba og så videre. God til Port Ghalib og orientalske slik, der har behov for ikke at købe på markedet eller i supermarkedet, men i særlige konditorier, for at undgå forfalskning. En tur til Wadi Hammamat vil koste omkring tredive dollars. Quad bike udflugter i ørkenen - omkring tres.

Resta Reef Resort Marsa Alam 4 * - anmeldelser

Turister sige, at dette hotel, selv om små, meget pæn, komfortabel, med veluddannede og hjælpsomme personale og god service, for hvilken det kræver en meget rimelig pris. Næsten halvdelen af rejsende - fra Tyskland. Andre - italienere, polakker, svenskere, franskmænd. Næsten ingen turister fra Rusland og Ukraine. Klart vand, fantastisk hav, masser af forskellige fisk, som du ikke vil se i Hurghada. Det er meget stille og rolig, og her kommer de, der ikke kan lide at hvile alt for støjende. Maden er lækker, stor og lækker. Rest Hotel Resta Reef Resort 4 * tilbyder fabelagtig, med en maksimal varme, komfort og nydelse. Han, i henhold til rejsende, og er værd de fem "stjerner".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.