Nyheder og SamfundNatur

Sygdomme struktur kaniner tænder. Hvor mange tænder kanin?

Dekorative kanin i huset - det er sjovt for alle de familiemedlemmer og behagelige gøremål. Men du behøver ikke gøre det forkerte valg? Hvordan finder jeg en alder af en kanin? Hvilke sygdomme er de? Og alligevel mange er interesseret i spørgsmålet om, hvor mange tænder kaniner. Ofte er der en opfattelse af, at de to - øvre og nedre, fordi på denne måde, de er portrætteret i billederne. Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Tænder og alder

Du kan ofte høre spørgsmålet: "Hvor mange tænder kanin (voksen)" I kæledyr kanin, men lange fortænder, der er fire ekstra, og toogtyve molarer og præmolarer tænder. I alt otteogtyve voksen kanin tænder: fortænder seks, tolv og ti oprindelige falsk (præmolarer). Hovedparten af tænderne ligger dybt i mundhulen, så de ikke er synlige. På øverste kæbe er placeret seksten tænder, og i bunden - og tolv.

Når du køber en kanin helt sikkert brug for at være opmærksom på, hvor meget den kanin tænder, og hvad de føler. I årige individer, begynder de at tage på en gullig farve, og kaninen forbi, jo større er gulfarvning af tænderne.

Mælk tænder og forandring

Unge kaniner tænder til år ændring. De, ligesom andre dyr, har mælketænder. Selvfølgelig er det vigtigt at vide, hvordan kanin mælketænder, og hvordan er deres forandring. Begyndelsen til en sådan Zubikov dannet selv i livmoderen til det enogtyvende dag fra undfangelsen.

Når kaniner bliver født, de allerede tegner sig for seksten mælketænder, hvoraf seks - fræsere. De resterende ti Zubikov - falsk (indfødte). Udskiftning af tænder er den attende inden udgangen af den første måned af livet.

Hvad er vigtigt at vide om bid?

Selvfølgelig er det meget nødvendigt at vide, hvor mange tænder kanin bør være ved fødslen og ind i voksenalderen. Men endnu mere vigtigt at vide, at tamkaniner er forskellige fra dem, der lever i naturen. Vilde kaniner har evnen til altid noget at tygge på - kviste, bark, buske. Kæledyr er ofte holdt i et bur. Hvis de har noget at tygge på, tænderne de vokser hurtigt, påvirker bid.

At vide, hvor mange tænder kanin dekorativ og at hans tænder er behov for kontinuerlig drift, skal dyrets ejer overholder visse regler.

  • For at undgå problemer med biddet, kaninen brug for en masse hø og objekter at give dem mulighed for at tygge. Til sådanne formål den perfekte frugt grene, særlige pinde fra dyrehandel.
  • Hvis du kommer fra en gren, er det nødvendigt at sikre, at de ikke er blevet behandlet med pesticider.
  • Dyret skal være fast mad i tilstrækkelig mængde. Hvis der er nogen, så de forreste fortænder vokser betydeligt, og kan forårsage malocclusion (ellers malokklyuzii). Ved denne sygdom tænder slidt ned, er kanin mund ikke lukket tæt, og de skarpe kanter af okklusionsfladerne skade de bløde væv i munden. Kanin i stor smerte, når tygge. Så er der udvikling af andre sygdomme. Bylder opstår, og fordøjelsesproblemer. Det kan løses ved at trimme tænder dette problem.

Når det er vigtigt at kontakte en dyrlæge?

For dyrlægen skal løses, hvis den kanin spyt flyder rigeligt, uld nær mundingen fugtig og sammenfiltret, rindende øjne, han nægter at spise eller vælge en blød.

Også forårsage bylder besøger en specialist på kinderne og kæben, dyret gør ondt, når du rører ved det schochkam, er røde eller tværtimod, hvide gummer, ubehagelig lugt fra munden, kæledyr taber i vægt.

Således kan en alder af kæledyret identificeres ved farve og hvor mange tænder kanin. Funktioner kanin tænder, de tonkovat. Derfor er nogle ejere, sparer dyrlægen hjemme underskårne kanin tænder ved hjælp af et søm Clipper. Efter at skære dem til fil neglefil for den samme søm. Denne metode er mulig, men det er farligt. Tanden kan revne. Derudover der er tilfælde af eksponering af pulpa, forårsager pulpitis.

Der er stadig en vigtig pointe: kaninen er syg, og han kan svare på denne procedure er uforudsigelig. Derfor er den bedste måde at løse problemet regrown tænder er en vandretur med en erfaren dyrlæge. Der, lægen bruger et særligt instrument.

Der er tilfælde, hvor en tand bryder kanin. Det er ikke noget at bekymre sig, de havde vokser op meget hurtigt. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at forkorte den anden til den passende størrelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.