Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan tilberede en gelé i multivarka

Multivarka er en stor hjælp for mange husmødre. Og på trods af, at der er omkring det og negativ feedback forbundet primært med madlavning varighed, det store antal forbrugere er glade for at bruge denne enhed. Temmelig nemt at tilberede selv i multivarka gelé, for det du behøver kun at have den nødvendige sæt af produkter og vælge den ønskede opskrift.

Så er taget oksekød eller svinekød grænsen, sat i en enhed fyldt med vand og placeres i "quenching" i et par timer. Det kan sættes på natten. Så om morgenen vil kun tilføje krydderier kræves her (som regel en laurbærblad, peber, skrællet hvidløgsfed, og så videre. D.), Sæt gryderet i yderligere 20 minutter. I de fleste tilfælde er det kød, på dette tidspunkt allerede er meget adskilt fra knoglerne, så kun hans trummerum. Det nedbrydes i den forberedte lille skål, pour filtrerede bouillon, køligt og sat på et koldt sted. Fadet anses færdig, når den fuldt hærder.

Du kan lave en gelé i multivarka ved hjælp af følgende opskrift. To svinekød ben godt renset (kan være præ-suge dem i et par timer i koldt vand), og skrab kniv anbragt i skål enhed produkter. De bør ikke skæres eller trummerum. Dette tilføjer også et pund magert oksekød, skrællede gulerødder, et par peberkorn, persille og løg. Alle ingredienserne er placeret i sin helhed.

Yderligere hældt i vand. Det skal være så meget at alle produkterne er blevet dækket med de øverste ca. fire fingre. Så gelé placeret i multivarka gryderet i 6-7 timer. Som et resultat, bør kødet har en blød, ikke meget syde. En time før klar her, kan du sætte et par laurbærblade og salt. Efter at grisetæer og oksekød får fra væsken, som filtreres, afkøles. Kødet er jorden og deler sig i en portioned skåle. Pynt fadet kan være, her sætte grønne ærter, skiver af kogte gulerødder eller æg. Bouillonen tilsættes hakket hvidløg, hvorefter den bringes i kog. Den resulterende væske hældes ingredienser. Skålen afkøles og sættes i køleskabet.

Hvis vi er ved at forberede gelé, er det muligt at tilføje forskellige slags kød. For eksempel, sætte lidt kogt kylling. Det vil give fadet en mere delikat smag. Krydderier er også taget til at vælge fra. Traditionelt her sætte peber og laurbærblad. Men du kan tage og specielle krydderier til de retter, der er solgt i mange supermarkeder. En grøn bjælke (dild eller persille) iboende i begyndelsen af cook sammen med de andre ingredienser, vil bouillon smag tilsætning.

Jellied gås at gøre simpelthen. Til dette formål slagtekroppe vasket, renset, sat i multivarku, fyldt med vand og sætte ragout. Det satte også sort peber, laurbærblad, hele flåede løg og gulerod. Væsken skal dække kødet oven på nogle få centimeter. Man skal huske, at gåsen få klar meget hurtigere end svinekød eller oksekød, så i dette tilfælde vil det være nok til 4-5 timer.

Slagtekroppen fjernes fra væsken, den adskilt fra knoglerne og dissocieres til fibre kød. Bouillonen filtreres. De, der bekymrede for, at råstyrke kunne i sidste ende ikke fryse, kan vi tilføje gelatine, tidligere dyppet i vand. I skål sætte gås kød, så det fylder skålen omkring en tredjedel. Lagt oven på skiver af kogte æg, hakkede greens. Alle fyldt med saltet bouillon. På bordet et fad serveret med sennep og revet peberrod til at give det skarpheden.

Aspic i multivarka tilberede let, uden behov for konstant at holde styr på, hvordan stuvet kød, der forenkler processen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.