Publikationer og skrive artiklerPoesi

Poesi af indfødte dyreliv i sangtekster af det 19. århundrede

Russisk poesi er utænkelig uden en af sine vigtigste temaer - temaer af naturen. Litteratur af det 19. århundrede har efterladt os malerier, lyrisk, rørende, sjælfulde skitser charmerende hjørner af naturen, fuld af charme og hjertelighed. Tryk hjertet af det, og vi er på rejse gennem årstiderne og siderne i din yndlingsbog af poesi.

Åh, du zimushka-vinter!

En af grundlæggerne af den berømte Kozmy Prutkova - Alex Zhemchuzhnikov - i en kort linje udtrykte generel beundring for den fantastiske skønhed af russisk vinter "Da jeg første sne denne nice ...". Poetry indfødte natur, sin pragt og glans maler et Pushkin i det femte kapitel af "Eugen Onegin". Husk scenen i "Morning Tatiana", da hun vågnede op, kigger ud af vinduet og var glad for at se den hvide gård, tag, frostklare mønstre på glas og pels træ, "de strålende tæpper" i markerne?

Sammen med sin heltinde er glad digter og sjov vinter sjov, opløftende, inspiration. Russisk hjerte dyre denne tid af året, tvinger blodet til at koge, wakening vitalitet. I harmoni med linjerne i Pushkin poesi og indfødte dyreliv, præsenteret i værker af Nekrasov, Polonsky, Maikov, Fet, Bunin og mange andre mestre kunstneriske udtryk. De forlod os deres vidunderlige digte fra hvilke og ånder den frostklare friskhed, livlighed, klart følte munter, livsbekræftende begyndelsen. Desuden poesi indfødte dyreliv - det er poesi inspireret skønhed og styrke, storhed og dyb filosofisk indhold. Sådan var vinteren forekommer os i en bestemt fragment af Nekrasov digt "Frost, Red Nose" - "Ikke vinden raser over bor ...'. Fluffy toppe af fyrretræer, skinnende is på floder, aflejringer af farvet lys, snefnug i blænding af den kolde vinter sol - det vil sige, en blændende skønhed, der synger poesi indfødte dyreliv.

grøn støj

Russisk glade mand sjov vinter-mor. Men når foråret kommer, med det åbnede, og en ny side i vores liv. Og det oprindelige miljø i den russiske poesi forår vises før os i en anden, oprindelige charme. F. I. Tyutchev skildrer forår som en ung charmetrold, onde Spotter der ikke er bange for den onde heks-vinter, og har gjort gældende, al sin perfektion. Og med det, du er nødt til at begynde at ringe på himlen Lærkerne, summer på jorden-de "grønne støj" blomsterhaver, blomster jord, blomster og menneskelige sjæl. Det skriver N. A. Nekrasov i sit digt af samme navn. Tilgiv skader, er modgang glemt, sjælen længes efter fornyelse, glæde, kærlighed. Ikke uden grund i vores sind foråret er forbundet med ungdom, turde plan, lyse håb. Fordi en af de hyppigst anvendte af forfatterne af kunstneriske teknikker - personificeringen af at understrege enheden af natur og menneske.

Ah, sommer rød!

Glee glæde, taknemmelighed generøsitet af jorden er gennemsyret af poesi indfødte dyreliv i vers af russiske digtere i det 19. århundrede, dedikeret til fluen. Tiutchev her og glæde i den ukuelige tordenvejr, og Lermontov frodige blomstrende marker, når de "bølger gulfarvning kornmark", og blodrød blomme fylder luften med søde berusende duft. Sommer Poetry inspireret, fyldt med liv, bevægelse, farver, lyde, lugte.

I A. I. Bunina denne tid af året er forbundet med barndommen dyppet i solen, lykke, liv, sorgløs, når skoven synes endeløs palads, sandet som varmt silke, kærtegne hans fødder, og barken af fyrretræer varm varme er kærlig, work-slidt, barket hånd faderlig . Derfor understrege, at det er i naturen, vi har, hendes børn lærer venlighed og harmoni.

Øjne charme ...

Endelig efterår. Dette er en favorit tid af året de fleste af vores tekster, hvilket ikke er overraskende! Pushkin, for eksempel, indrømmede, at "glad for det alene." Efteråret række forskellige farver, sarte, lyse skønhed, den sidste byge af vitalitet af naturen, før den lange vinter søvn - alt Tiutchev meget fint og præcist beskrevet en blid smil fading. Og flyvende spindelvæv og klar smil solstråle gennem de tunge skyer og klare nætter Grace og trist-siroteyuschaya jord - alt er fint, flytning, uendeligt værdifulde for os.

For russiske digtere karakteriseret ved populære opfattelse af efteråret - høsttidspunktet, der sammenfatter, afslappet kontemplation af omverdenen, en forståelse af forgængelighed af alle jordiske ting, klog, ydmyg accept af naturens love.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.