TravelingFlyrejser

Moskva, DME - hvilken lufthavn?

Moskva, hovedstaden i Den Russiske Føderation, er en enorm moderne by, beliggende på territoriet i den Østeuropæiske Slette, næsten i centrum, på floden af samme navn. Byens befolkning, ifølge den seneste folketælling gennemført i størrelsesordenen tolv og en halv million mennesker.

Det samlede antal personer besøger hovedstaden på daglig basis, herunder beboere i Moskva byområdet forstæder, nogle gange mere end sytten millioner i de travleste arbejdsdage. Trafik strømme af forskellige retninger skærer her, herunder adskillige luftveje.

DME - hvilken lufthavn, du vil komme til at tænke på?

Tre moderne aviahaba tjener hovedstadsområdet luft korridor, og det er ikke tælle et par dusin lufthavne i regional destination, samt private landingsbaner. SVO, VKO, DME - Lufthavnen har altid sin egen internationale kode. Og at det er angivet på billetten, boardingpas, bagage tags og anden dokumentation flyvning. Typisk er disse data er tilstrækkelige til fejlfri bestemmelse af de nødvendige oplysninger om flyvningen. Men det store flertal af aviaturistov ved modtagelsen rejseplan modtagelse eller udledning af den elektroniske billet er et rimeligt spørgsmål: DME - enhver lufthavn i hovedstadsregionen har et navn?

Lidt historie

"Domodedovo", også kendt som Lufthavn DME Moskva, - en af de ældste aviahabov hovedstadsregionen. Design og konstruktion af denne luft havn begyndte i 1956. Syv år senere, med en landingsbane på den nye lufthavn startede den første last flyvning e-mail-destination, og et år senere flyet steg i luften mærke "Tupolev" med passagerer om bord.

"Domodedovo" lufthavn. Aktuel status

Til dato, Domodedovo lufthavn (DME) er en af de største i Rusland. I 2013 han passerede igennem selv om tyve otte millioner passagerer. To separate baner er konstant i intensiv drift tilstand, idet der på daglig basis snesevis af brædder fra hele verden.

De er arrangeret parallelt, to kilometer fra hinanden, tillader starter og landinger på hver strimmel samtidigt og autonomt, uafhængigt af hinanden. Hver bane er certificeret ICAO international luftfart organisation for CAT IIIA kategori. Efter genopbygningen af det første band, der gjorde to og et halvt år siden, at lufthavnen var i stand til at modtage og fastholde super-tung transkontinentale passagerfly typen Airbus A380. I den centrale del af Rusland er det eneste sted, hvor det kan gøre lander et fly af denne type - "Domodedovo" (DME). Hvilken lufthavn vores store land kan stadig prale af det?

Klassificering og kodning

Hver organisation bruger sin egen form for koder lufthavne, navigations fastgørelsespunkter (fx VOR-beacon) og andre landbaserede fly. DME - kode "Domodedovo" lufthavn i henhold til IATA klassificering. Ifølge ICAO, han allerede UUDD.

Ifølge koderne europæiske klassificering er tre bogstaver betegnelse på USA - fire bogstaver. Nogle gange Udpegning mellem bogstaver tværs tal (især i mærkning VOR-lille flyveplads beacons eller lokal værdi af landingsbaner og privat). Knyt med hinanden, kan disse koder kun for det område af USA, hvor det første bogstav "K" Den påpeger, at det er den kodning af objekter i USA ICAO, og de næste tre bogstaver er de samme i henhold til IATA kode. For eksempel, John F. Kennedy International Airport i New York, USA, ifølge den amerikanske klassificering er bogstavkode KJFK, mens de er på europæisk - JFK. I andre dele af verden mellem en kodning svarer ikke. Og alligevel er spørgsmålet stadig åbent. Moskva, DME - hvilken lufthavn, og vigtigst af alt, hvorfor det er sådan en usædvanlig betegnelse?

ICAO eller IATA - det er spørgsmålet

Let at forstå situationen, hvis man ser på de professionelle kilder til information om luftfart. Der er to internationale flyvning-luftfart organisationer: IATA (International Air Transport Association) , eller den internationale sammenslutning af lufttransport; og ICAO (International Civil Aviation Organization), eller International Civil Aviation Organization. I øjeblikket er de alle har deres hovedkvarter i Montreal (Canada).

Før Anden Verdenskrig, IATA baseret i Haag (Nederlandene). Hun var hemmeligt regulerings- og tilsynsmyndighed at give lufttrafikken i Europa, mens ICAO primært styret aerotrafik på det nordamerikanske kontinent. Selv om forvaltningen og udviklingen af luftruter har været og stadig er en prioritet i arbejdet i disse to organisationer, er deres rolle ikke kun begrænset til de opgaver i dagligdagen fly. En anden lige så vigtigt mål - er at sikre en sikker og regelmæssig fragt og passagertrafik, øge rentabiliteten tendenser, enhver støtte og hjælp i flyveoperationer.

IATA i Rusland

Her kan en tvivl opstå igen. I din e-billet kan specificeres som følger: Moskva, DME. hvilken lufthavn i dette tilfælde er det nødvendigt?

Domodedovo (DME) - lufthavn i Moskva-regionen, og det anses for at være luft porten af hovedstaden. Imidlertid er lufthavnen placeret geografisk i Moskva-regionen, på grænsen mellem Ramenskoye distriktet og bydel Domodedovo, fyrre-fem kilometer fra det historiske centrum af Moskva på den sydlige retning og i de toogtyve km fra byens grænser i hovedstaden - Moskva. DME kode selv - er en forkortelse af navnet på lufthavnen Domodedovo. Resten af luften porten af Moskva-regionen har et lignende derivat grundlag: "Sheremetyevo", også kendt som Sheremetyevo, også kendt som SVO. Eller, for eksempel, "Vnukovo", han er Vnukovo, det er VKO.

Hovedparten af det tidligere Sovjetunionen lufthavne kan tydes af europæisk IATA-koder. Selv om der er undtagelser. For eksempel, kodning af lufthavnen i hovedstaden i venlige Kasakhstan, byen af Astana, TSE er en forkortelse, som intet har at gøre med den moderne navnet på byen. Men kyndige folk huske, hvad navn bar denne by under sovjettiden: Tselinograd, Tselinograd. Derfor er den relevante kode.

ICAO om den post-sovjetiske rum

Hvordan betegnelse tildelt i ICAO-systemet? Der, også, alt er struktureret og lagt ud på hylderne. Det første bogstav i koden angiver landet, den anden - regionen, og de sidste to definerer cipher bestemt lufthavn. Under Sovjetunionen på det tidspunkt var det brev U er fast. Efter sammenbruddet af Unionen af Europæiske post-sovjetiske lande har en europæisk bogstavkode determinantregion E (for eksempel de baltiske lande), men hovedparten af nutidens uafhængige stater, arrangeret, som regel i Asien, har fastholdt de oprindelige koder, som ICAO (Tadsjikistan, Georgien, Armenien, etc. .) "Domodedovo" på dette princip var UUDD reduktion. Andre lufthavne, såsom lufthavn "Sheremetyevo", - UUEE.

Koder og flyvninger

Hvorfor har vi brug for disse koder? Kunne vi ikke bare give afgangsstedet, ankomststed, start motoren og flyve med ro i sindet, hvor du vil? Men det er ikke så simpelt som det ser ud ved første øjekast. Hver dag i luften på samme tid kan være et par tusinde fly. Ikke meget, du siger, og du vil være helt rigtigt. Men i luften og på jorden, er der et specielt markeret område - luftvejene.

Alle perle, kommerciel eller civile, fluer ved hastigheder på over flere gange køretøjets hastighed. Dette gælder især i flyets jet-drevne møller. I modsætning til en maskine, kan du ikke stoppe flyet i luften. Hver manøvre er nødvendigt på forhånd at forudsige. Selv lander moderne fly begynder at gå enoghalvfems hundrede kilometer fra destinationen lufthavnen.

Strenge procedurer, gennemførelsen af alle de kontrol tjekliste procedurer, samt navigation gennem en særlig plan for (flyveplaner) fly - det er de vigtigste elementer i administrere den stærkt fly. Enhver flyvning-plan - en asfalteret sti til destination på det forudbestemte højde flyvning (cruising niveau), under hensyntagen til klatre liner og reducere det som forberedelse til den endelige solnedgang på landing glidevinkel.

Luftfartøjer måde - er dens projektion i forhold til jorden - flytter fra en kontrol punkt til et andet den mindste afstand mellem dem, der er en lige linje. Og den mest bekvemme måde at beskrive det punkt - det er en unik kode i et klassifikationssystem, der er IATA og ICAO.

i stedet for en konklusion

DME .... Hvilket lufthavn i Moskva-regionen har kodningen? Nu er du sikkert og kompetent kan svare - "Domodedovo". Og det er ikke let at besvare, og selv forklare etymologi af denne reduktion, blinkende deres viden i selskab med venner eller blandt kolleger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.