SundhedAlternativ medicin

Sådan bruger saltvand til sundhed?

Toksiner er akkumuleret i den menneskelige krop i mange årtier. Sådant affald kan forårsage forgiftning, som i sidste ende føre til udvikling af forskellige sygdomme.

For at rense kroppen af toksiner og forbedre det, eksperterne anbefaler særlige udrensning saltvand. Sådanne procedurer eliminere den menneskelige krop af uønskede giftstoffer til det og bidrage til en normalisering af alle organer og systemer.

grundlæggende oplysninger

Hvad er Shank-Prakshalana? Denne rengøring saltvand hele den menneskelige krop. Denne teknik er ofte praktiseres yoga. Det er ekstremt let at implementere og meget effektiv.

Skaft-Prakshalana eller rengøring saltvand, gør det muligt at fjerne fra colon og hele fordøjelseskanalen madrester og andet affald.

Når en person drikker en specielt forberedt flydende, det kommer ind i maven, og derefter ved at udføre en simpel fysiske øvelser rettet på til tarmene.

Denne procedure gentages så længe saltet vand, der kommer ud, er klar og gennemsigtig.

Ifølge eksperterne, rensning af saltvand er sikker for menneskers sundhed. En lignende procedure kan udføres af alle, men i henhold til en streng overholdelse af alle trin.

teknikken

Saltvand er et enkelt og effektivt middel, der kan være i hjemmet til at rense hele fordøjelseskanalen. Som nævnt ovenfor, sit udseende, er denne metode kræves af de indiske yogier. Den bogstavelige oversættelse af "Shank-Prakshalany" lyder som "Konkylie handling".

Salt vand ikke absorberes af det menneskelige legeme, men passerer igennem det, som om gennem skallen. Den største fordel ved denne metode er, at det gør det muligt at rense alle dele af tarmene og mave.

Essensen af denne procedure ligger i det faktum, at folk forbruger på en tom mave specielt forberedt væske. Salt, der er føjet til vand, får den til at ikke bare gå ud i urinen, og sender den til den intestinale hulrum, som fører til global rengøring, hvor kroppen ud alle toksiner.

indikationer metoder

Drikke saltvand til selv- rengøring af tarmen i følgende tilfælde:

  • Når tabe. Det er ikke en hemmelighed, at udskillelsen af toksiner fremmer vægttab. Endvidere efter en sådan rengøring i human intestinal markant forbedrer funktionen af fordøjelseskanalen og metabolisme. Det hjælper også at dumpe overskydende vægt.
  • I kronisk forstoppelse. Saltvand er i stand til at organisere arbejdet på, ikke kun maven, men tarmene. Regelmæssige procedurer under anvendelse af lignende væske reducerer forekomsten af forstoppelse minimeres.
  • Luft i maven og oppustethed.
  • Hvis der er behov for en normalisering af mave-tarmkanalen.
  • For at opretholde tarm sundhed i mange år.

Hvordan er proceduren?

Som saltet vand kan være rent tarmene derhjemme? Der bør foretages Sådanne terapeutiske foranstaltninger først efter morgen opvågnen. Rensningsprocessen udføres som følger: en mand på tom mave drikke et glas salt væske, og udfører derefter en simpel øvelse. Næste han igen drak vand og laver øvelser.

Sådanne handlinger skal gentages indtil, indtil hele fremstillede opløsning er nået.

Som en generel regel, indtil tarmen forbruges omkring seks kopper vand. Det skal bemærkes, at jo mere væske du drikker, jo klarere vil det være output fra tarmen. Således efter at rense hele proceduren skal du få helt klart vand.

Funktioner udrensning

Under kørslen, er specialister i denne procedure ikke anbefales at bruge toiletpapir. Dette skyldes det faktum, at salt vand irriterer anus, og groft papir øger ubehag. Således er det let at vaske efter hver afføring. Også, om ønsket, anus kan olieret eller nærende creme. Disse foranstaltninger vil reducere irritation og andet ubehag.

Hvor meget i renseprocessen anvendte saltvand? Tarmen tømmes efter sjette glas med en opløsning. Generelt for hele proceduren, skal du måske omkring 15 kopper vand. Det afhænger af graden af slaggedannelse af kroppen og din tarm forurening.

Eksperter advarer om, at på et tidspunkt ikke skal forbruge mere end tre liter saltvand. Når ud af kroppen kommer ud helt transparent væske får lov til at drikke 3 kopper konventionel varmt vand uden salt.

Sådan gør saltvandet?

kræves kun vand og salt til fremstilling af en renseopløsning. Cool væske fra hanen skal omhyggeligt filtreret og derefter kogt i høj varme. Derefter er det nødvendigt at afkøle til stuetemperatur eller forlade en varm (ca. 40 grader). Drik koldt vand ved rengøring forbudt.

Salt til forberedelse af en sådan løsning, du kan tage en almindelig kogebog. Andelene af rensevæsken er som følger: 1 liter kogende vand skal falde salt 1 stor ske. Alt du skal muligvis omkring 2-3 liter væske. Af den måde, er det muligt yderligere at tilføje saften af en lille citron. Fra denne løsning lidt rengøring magt vil stige.

øvelser

I processen med at rense saltopløsning er nødvendigt at udføre følgende øvelser:

  1. Stående på dine fødder, bør du lade en afstand mellem fødderne af 30 cm, og fingrene til at vride og løfte sine hænder. Fastholdelsen af den selv og stille vejrtrækning, du skal holde din ryg lige. Denne første position er nødvendig for at gøre hældningen på venstre, højre og derefter jævnt. Disse øvelser skal gentages 8-10 gange. Sådanne skråninger er åbne pylorus. Når de udføres en del af løsningen passerer ind i tyndtarmen og 12 duodenum.
  2. Stående, bør fødder sættes på en push og skulder-bredde fra hinanden. Den højre hånd skal trækkes vandret frem og venstre bøje tommel- og pegefinger rører kraveben på højre side. Gør kroppen vendinger, bør udvides til at fjerne den øverste lemmer så vidt muligt tilbage. I dette tilfælde skal det organ forblive stille. Med andre ord bør de skiftes gøres ikke over det hele, men kun omkring taljen. Denne øvelse skal gentages 4 gange. Det tvinger saltvandet at flyde godt gennem tyndtarmen.
  3. Til beruset løsning fortsatte med at bevæge sig gennem tarmene, er det nødvendigt at gøre øvelsen "Cobra". Store tæer skal røre gulvet og hofter - er rejst på det. I dette tilfælde bør foden skubbe op til 30 cm. Efter at have taget stilling "Cobra", bør dreje hovedet, overkrop og skuldre, så længe du ikke kan se det modsatte hæl. Gør denne øvelse bør være kun den øverste del af kroppen, mens den nederste skal være fast, samt at det er parallelt med gulvet. I dette tilfælde er det kun den tilladelige nedbøjning ned.

Kontraindikationer for anvendelse af teknikker

Kontraindikationer har overvejet en teknik stort set ingen. Det kan ikke kun finde anvendelse på mennesker med et mavesår. Også rense kroppen ved at modtage saltvand forbudt fra patienter med sygdomme i mavetarmkanalen i den akutte periode (herunder dysenteri, diarre, akut colitis, akut blindtarmsbetændelse, etc.).

Anmeldelser af mennesker

Effektivt rense kroppen med saltvand? Anmeldelser sige, at denne indiske teknik virkelig giver dig mulighed for at slippe af forskellige urenheder og sedimenter, som er bogstaveligt talt gennemblødt i foringen af tyktarmen.

De fleste mennesker, der ikke lider af forstoppelse og regelmæssigt tømme din tarm, fejlagtigt tror, at deres fordøjelseskanalen er i perfekt stand. , Eksperter hævder imidlertid, at selv spise rette person i tarmen kan være en bred vifte af affald og ophobes der ikke kun for måneder, men i årevis. Alt dette kan føre til udvikling af sygdomme, samt en betydelig forværring af mennesket.

At tolerere denne tingenes tilstand er urimeligt. Det er, hvor mange patienter tror. Udførelse af en rensning procedure ved saltvand, folk helt slippe af med de akkumulerede i deres fordøjelsessystem indskud.

Resultatet af en sådan procedure gør ikke lang tid at vente. Ifølge eksperter under saltopløsning i dag har ingen indflydelse på planerne for den næste dag. Så du skal ikke bekymre dig om, at afføring proces ville fange dig ved at overraske på arbejde eller skole. Resultaterne af denne procedure vil ikke smide alle i øjnene. Dog skal det manifestere sig i form af ren hud i ansigtet og på kroppen, samt frisk ånde.

Det skal også bemærkes, at den pågældende procedure er i stand til at levere en stimulerende og toning effekt på leveren. Desuden oprensningen af saltvand kroppen let og hurtigt hærder forkølelser og andre sygdomme, som er knyttet til forstyrret metabolisme.

Eksperter siger, at en af de vigtigste resultater af denne procedure er fuldstændig lindring af allergiske tilstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.