FormationHistorie

Italien under Anden Verdenskrig. Konsekvenserne af krigen for landet

Som vi ved, Nazityskland under Anden Verdenskrig, der var 2 vigtigste allierede, som villigt hjalp Hitler og havde deres egne politiske og økonomiske mål. Ligesom Tyskland, Italien under Anden Verdenskrig lidt store menneskelige og materielle tab.

Politik Benito Mussolini førte Italien til krigen

I udviklingen af italienske og tyske 30'erne havde en masse til fælles. Begge lande er blevet stærk økonomisk, men blev undertrykt nogen protestbevægelser og etableret et totalitært regime. Ideolog af italiensk fascisme var statsministeren i staten Benito Mussolini. Denne mand havde en monarkiets vaner, men du kan ikke sige, at han, ligesom Hitler forberedte sig på krig. Ved begyndelsen af Anden Verdenskrig, hans land var ikke økonomisk og politisk klar. Det vigtigste mål for Benito Mussolini - oprettelse af en økonomisk stærk totalitært regime.

Mussolini hvad der er opnået indtil 1939? Vi bemærker et par ting:

- bekæmpelse af arbejdsløshed gennem implementering af et system af statslige offentlige arbejder;

- udvidelse af det offentlige transportsystem, der har forbedret forholdet mellem byerne og landet som helhed;

- væksten i den italienske økonomi.

En af ulemperne ved Mussolini var hans ekspansionistiske orientering. Dette vil føre til alvorlige konsekvenser for landet så tidligt som 1943.

Italien under Anden Verdenskrig: den indledende fase

Dette land er flyttet til kampene sent nok. Italien i Anden Verdenskrig begyndte at deltage til juni 1940. Den vigtigste faktor, hvilket ikke er tilladt at gå ind i krigen før - den absolutte uvilje af hæren og økonomien for aktive kampoperationer.

Den første aktive handling Mussolini var en krigserklæring Storbritannien og Frankrig. Italien gik ind i krigen efter Wehrmacht tropper besatte hele Skandinavien, mange europæiske lande og begyndte at kæmpe på fransk jord. Analyse af forløbet, kan vi sige, at Italien gik ind i krigen under pres fra Tyskland. Hitler i årene 1939-1940 foretaget adskillige rejser til Rom for at kræve begyndelsen af aktive handlinger på den del af Mussolini mod almindelige modstandere.

Nazisterne havde aldrig troet italienerne seriøse partnere. Italien under Anden Verdenskrig til at udføre enhver kommando fra Berlin. Under hele Italiens deltagelse i krigen sine tropper var spredt tilfældigt på alle fronter af kampene, herunder i Afrika. Hvis vi taler om rent militære operationer, første akt af staten Italiens deltagelse i Anden Verdenskrig var bombningen af Malta 11 juni 1940.

Handlinger af italienske tropper i august måned 1940 - Januar 1941

Ifølge kronologi af de kæmpende tropper Mussolini, kan vi tydeligt se de to retninger af de angribende side angreb. Analysere de vigtigste offensive italienere:

- Invasion af Ægypten 13 September 1940. Tropper flyttet fra Libyen, som længe har været en italiensk koloni. Målet - at fange byen Alexandria.

- I august 1940 var det et angreb i retning af Kenya og Britisk Somaliland fra det område af Etiopien.

- I oktober 1940 italienerne angrebet Grækenland fra Albanien. Det blev i disse kampe, tropperne mødte den første alvorlige afvisning. Det afslørede komplet uforberedthed til krig, og de svage de italienske tropper.

Italien nederlag

Den skæbne af Italien i denne krig, i princippet var absolut logisk. Økonomien kunne ikke stå lasten, fordi der var en meget stærk militære ordrer, som industrien ikke var i stand til at udføre. Årsagen: mangel på råvarer og brændstof base i det krævede beløb. Italien under Anden Verdenskrig, især almindelige borgere, er blevet ramt hårdt.

Beskriv kampene på 1941-1942 ikke giver mening. Kampene fandt sted med varierende succes. Mussolinis tropper ofte besejret. I et samfund gradvist narostaet protestere glød, der manifesterede sig i en revitalisering af den kommunistiske og socialistiske bevægelser, styrkelse af fagforeningernes.

I 1943 var Italien allerede meget svag og udmattet af kampene. Konfronter fjender var det ikke længere muligt, så lederne af landet (med undtagelse af Mussolini) besluttet at langsomt bringe landet ud af krigen.

I sommeren 1943 i Italien en landing af tropper anti-Hitler koalitionen.

Italien efter Anden Verdenskrig

Overveje konsekvenserne af krigen for dette land. De kan opdeles i flere grupper: politiske, økonomiske og sociale.

Det vigtigste politiske resultat var regimets fald af Benito Mussolini og landets tilbagevenden til en demokratisk kurs for udviklingen. Det var den eneste positive ting, der bragte krigen mod halvøen.

Økonomiske konsekvenser:

- fald i produktionen af BNP og 3 gange;

- massearbejdsløshed (officielt registreret mere end 2 millioner mennesker, der var på udkig efter et sted af arbejde);

- en masse virksomheder blev ødelagt under kampene.

Italien under Anden Verdenskrig blev holdt som gidsler af to totalitære politiske regimer, som ophørte med at eksistere som et resultat.

Sociale konsekvenser:

- Italien efter Anden Verdenskrig, har det savnede mere end 450 tusind soldater blev dræbt og lige så mange sårede;

- i hæren på det tidspunkt, de var for det meste unge mennesker, så deres død førte til en demografisk krise - næsten en million børn er ikke født.

konklusion

Efter afslutningen af Anden Verdenskrig, Italien var meget svag økonomisk. Det er derfor, det stadig stigende antal kommunistiske og socialistiske partier og deres indvirkning på livet af staten. For at overvinde krisen i 1945-1947, blev mere end 50% af den private ejendomsret nationaliseret i Italien. Det vigtigste politiske øjeblik af den anden halvdel af 40'erne - i 1946, Italien officielt blev en republik.

Med den demokratiske udvikling i Italien ikke længere gik nogensinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.