FormationHistorie

Anti-Hitler-koalitionen

Anti-Hitler koalitionen kan betragtes som en forening, der opstod natten over. Friktion og konflikt mellem deltagerne tager potshots på det hele dens eksistens. Hvad er årsagen til det skrøbelige denne alliance?

Hvordan det hele begyndte

Oprindelsen af foreningen, gik over i historien som "anti-Hitler koalitionen," er i et kontraktligt forhold, der eksisterede mellem Storbritannien, Frankrig, Polen og andre europæiske lande. I september 1939 efter Tyskland invaderede Polen, disse stater gik i krig. Så der var en koalition af "vestlige allierede", som begyndte oprettelsen af anti-Hitler koalitionen.

Indtil 1941 Sovjetunionen i denne koalition ikke var inkluderet. Signeret med Tyskland ikke-angrebspagt gjort sådanne alliancer er ikke blot unødvendig, men også urentabel, fordi over i 1939-1940. Sovjetunionen uden tab af erhvervede nye territorier: vestlige Ukraine, Western Hviderusland, Baltikum, Bessarabien og det nordlige Bukovina. Men den 22. juni har 1941 situationen ændret sig radikalt

Nu interesser Sovjetunionen og de vestlige lande faldt sammen. Allerede den 22. juni lederen af den britiske regering Winston Churchill erklæret sig rede til at bistå Sovjetunionen i krigen. Et par dage senere blev den samme erklæring fra den amerikanske præsident Franklin Roosevelt. Efter Frankrigs fald i 1940, den britiske, i virkeligheden, var nazisterne og deres allierede alene. Den Wehrmacht var ved at kunne udføre landing på de britiske øer, og i Stillehavet britiske kolonier truede Japan, taler i krigen på Tysklands side. Frygtede konflikter med Japan og USA havde sine egne interesser i Stillehavet. Derfor er den anti-Hitler koalitionen havde brug for en ny allieret. Allerede i juli 1941 Moskva var vært for et møde i den sovjetiske ledelse med britiske repræsentanter. I september 1941 Sovjetunionen annoncerede tiltrædelse Atlanterhavserklæringen - en erklæring om samarbejde mellem Storbritannien og USA i kampen mod Tyskland. Siden dannelsen af anti-Hitler koalitionen modtog en større indsprøjtning fremad.

Udfordringer og succeser

Men snart efter denne begivenhed, koalitionen mellem parterne opstod den første friktion. Og Storbritannien, og USA var fin restaurering af førkrigs-grænser i Europa. Den sovjetiske ledelse om sådanne forslag ikke vil acceptere. For så ville det have til at betale allerede knyttet til 1941 område. På grund af dette, blev underskrivelsen af den anglo-sovjetiske traktat af alliancen forpurret.

Et andet problem ved den anti-Hitler koalitionen står, var spørgsmålet om at åbne en anden front i Europa. De fleste af forbindelserne med værnemagten og allierede i Tyskland var koncentreret på det område af Sovjetunionen, så det var ganske logisk at strejke fra det område af Vesteuropa. Men dette forslag den sovjetiske ledelse, den britiske side reagerede uden begejstring, med henvisning til manglende styrke. Amerikanerne først var på siden af Sovjetunionen, men derefter gik til Churchills forslag ikke at lande tropper i Europa og Nordafrika. På grund af disse forskelle den anden front åbnet snart.

Men på trods af disse forskelle, anti-Hitler-koalitionen var i stand til at nå sit mål. Amerikanske levering af udstyr og mad var et vigtigt middel til allierede. Især vigtigt det var i 1941-1942., Når mange industrielle centre i Sovjetunionen var på den tysk-besatte område. Vigtigt var det for Storbritannien, afskåret fra deres kolonier på grund af den ugunstige situation på havene.

Sejren af de sovjetiske tropper i slaget om Stalingrad førte de allierede til at handle mere beslutsomt. Det blev klart, at krigen vendepunkt, og de vestlige lande er begyndt aktivt forbereder sig på åbningen af den anden front, for at de kunne afslutte krigen i Europa og forhindre den røde hær til at bevæge sig for langt mod vest. I 1944 allierede tropper gjorde en landing i Normandiet, der fremskyndede Tysklands nederlag i krigen.

Da vi nærmer forholdet mellem allierede sejr forkælet mere. I april 1945 var Roosevelt døde, der blev afløst som præsident Garri Trumen, justeret i forhold til USSR, mere negativ. Finde sovjetiske tropper i Østeuropa også bidraget til styrkelse af forbindelserne mellem de koalitionspartier. Når hovedformålet med de allierede - nederlag Tyskland - er nået, forholdet mellem Sovjetunionen og Vesten forpestet helt. Mellem gårsdagens allierede begyndte latent konfrontation, gik over i historien som den "kolde krig" og i lang tid, som skabte en spændt situation i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.