ComputereInformationsteknologi

Hvad er et modulopbygget gitter. Hvordan man laver en modulopbygget gitter?

Modular grid - dette er en særlig skabelon, hvor designet af hjemmesiden og byggeri. Faktisk et system til at præsentere visuel information til den besøgende baseret på individuelle enheder, kaldet moduler. Website udviklet ved hjælp af skabelonen, det er meget lettere at læse og navigere.

Som anvendt mesh

Det modulære gitter bruges i udviklingen af bogen design, visitkort, varemærker, logoer og så videre. D. Sørg for at bruge det, når du opretter websteder. Korrekt gjort mesh harmonisk arrangerer miljø for alle resourceelementer - grafik og tekst. Med dets anvendelse er meget lettere at placere dem alle på siden og skabe klare grænser mellem dem. Arrangere elementer i en bestemt måde, er det muligt at gøre hver af dem synlige og samtidig at sammenkæde alle oplysninger på webstedet.

Former af modulære gitre

De mest almindelige modulære grid design sider - disse er tre grundlæggende celle-søjle. I dette tilfælde sidehoved og sidefod har en bredde svarende til deres størrelse. Denne standard indstilling anvendes typisk, når du opretter hjemmesider elskere. Undertiden bredden af en celle forøges med bredden af den anden.

Oprettelse af en anden udformning af modulære gitre - usædvanligt - kun af mennesker involveret i professionel web design. I dette tilfælde kun et præcist defineret bredde af kolonner og afstanden mellem de enkelte elementer. Modulopbygget gitter design forskellige slags nyhedskilder og online magasiner er normalt udviklet sig således:

  1. Oprettet sidefod. Der bør placeres navnet på hjemmesiden, navigationsmenuen, forskellige video.
  2. Siden er opdelt i tre kolonner. I dette tilfælde, to af dem har samme dimensioner. Den tredje kolonne er opdelt i to dele af en lodret linje. Således opnåede fire sektioner (nyheder, fotos, reklameplads, information sidste ændringer på webstedet).

Modulopbygget nettet for online-butikker i forskellige specialiseringer skabt noget anderledes. I dette tilfælde er det vigtigt at sikre nem navigation besøgende. Hvori de grupperede elementer er standard og ensartet måde. For hvert af objekterne vigtige oplysninger skiller sig ud i et gitter, der kendetegner det.

Linjen i editoren "Photoshop"

Steder skabt ved hjælp af raster eller vektor grafik redaktører. Mesh i dem for at skabe et meget brugervenligt. Lad os se, hvordan det gøres i den populære Photoshop. Opretter en modulopbygget gitter i "Photoshop" er meget enkel.

Til arbejde på kanten af billedet vinduet bar vises, skal du gå til den vigtigste menupunktet "Se» (View), og klik på 'line' linie (Linealer). I denne editor, kan du bruge en række forskellige elementer - dimitterede i centimeter, millimeter, inches, eller pixels. For at udføre den nødvendige tilpasning bør finde sted i hovedmenuen "Rediger» (Rediger). Dernæst skal du vælge 'Indstillinger »(Indstillinger) -«Enheder & linealer»(Enheder & linealer). Herefter vises der et vindue, hvor du kan ændre udseendet af linjen. I den øverste rullemenu vælger centimeter, millimeter, pixels og så videre. D.

Men som regel, når der arbejdes med "Photoshop" editor bruger en lidt anderledes, mere enkel måde. For at ændre måleenheden skal du blot klikke på denne linje i billedet, skal du højreklikke på vinduet. Efter dette, pop-up-menuen, kan du udføre den ønskede handling. Normalt, når du opretter et website med gitteret i pixels.

Photoshop Grid

Den meget modulære, "Photoshop" programmet gitter vil være synlig, efter at du tænder for indstillingen "Vis" hovedmenu - "Show» (Vis) - «Grid» (Gitter). Trin mellem gitterlinjerne kan konfigureres. For at gøre dette, skal du køre kommandoen "Edit" - "Indstillinger" - "Guides, gitre, og fragmenter» (Hjælpelinjer, gitter, udsnit). Du kan ændre ikke kun et skridt mellem linjerne, men deres farve. Ved hjælp af dette net, hurtigt og præcist placeret på arbejdsområdet, vil alle objekter af den fremtidige hjemmeside være ganske let.

Arbejde med markøren

Modular gitter site er skabt på en sådan måde er meget enkel. Markøren er på pindene til linjerne. Dette kan være nyttigt, hvis du har brug for at foretage nøjagtige blokke, en vis størrelse. Hvis denne funktion er en eller anden grund ville være unødvendigt, kan du deaktivere den. Som standard er starten nettet i "Photoshop" placeret i øverste venstre hjørne af vinduet. Om ønsket kan den flyttes til et andet sted af lærredet. For at gøre dette, skal du placere markøren på boksen til oprindelse, og blot trække det ved at holde museknappen nede. For at vende tilbage til udgangspunktet bør være et sted til at klikke to gange på den samme plads i hjørnet.

Derudover er der er alle mulige plug-ins til "Photoshop" editor tillader dig at foretage hjemmesider ved hjælp af et modulopbygget gitter endnu mere bekvemt. Hent dem online. Ved anvendelse af disse plug-ins kan skabe indgreb med forudindstillede parametre.

Net CorelDraw

Lad os nu se, hvordan man laver en modulopbygget gitter i CorelDraw vektor editor. Her skabte hun omtrent det samme som i "Photoshop". Ikon det er placeret på det øverste panel (i et gitter øjet). Når du har klikket på det vil være muligt at udføre alle de nødvendige indstillinger. Tilladt udvælgelse af afstanden mellem linjerne, en ændring enhed, og så videre. D. afgrænser operationsfeltet i vinduet billedet i CorelDraw og via vejledninger. De kan gøres synlige eller usynlige evt.

Modular gitter i design af hjemmesiden - et grundlæggende element i udviklingen af som bør gribes an med den største ansvar. Efter alt, hvor godt det vil blive struktureret ressource, der afhænger af den bekvemmelighed af sine besøgende, og dermed den tid, der bruges på dens sider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.