LovStat og lov

Forfatningen Tyskland 1871

Forfatningen Tyskland 1871 blev vedtaget af den grundlovgivende forsamling den 22. april og trådte i kraft den 4. maj. Det er juridisk forankret oprettelsen af det tyske kejserrige, som omfattede 3 gratis byer og 22 af monarkiet. De vigtigste beføjelser er blevet overført til de føderale myndigheder, men for staten vil bevare nogle autonomi og. Placeringen af de allierede stater var ulige. Greatest privilegier fik Preussen.

Forfatningen Tyskland bestod af 14 kapitler, der indeholder 78 artikler. Den blev udviklet på baggrund af særskilte bestemmelser og principper i forfatningen i 1867.

Lederen af imperiet blev konge af Preussen. Han repræsenterede statens interesser i internationale forbindelser, førte diplomati har fuld militær magt, han befalede de væbnede styrker havde ret til at erklære krig på vegne af Empire, havde det afgørende ord i løsningen af retstvister. Derudover udnævnte han kansler (regeringschef) og embedsmænd.

Den lovgivende magt tilhører Parlamentet. Medlemmer af Forbundsrådet (det øverste kammer) udpeget af regeringen indgår i Empire State.

Tyskland forfatning Forbundsråd har givet ikke blot den lovgivende, men også en betydelig mængde af den udøvende magt. Formand for overhuset var kansler, som blev udnævnt af Kongen af Preussen. Den kompetence overhuset inkluderet skattemæssige forhold, lovgivning, kontrakter, mv Til udførelsen af lovene i kansler har kunnet afgive ordrer, giver de administrative vejledning afdelinger, havde ret til at forfatningsmæssige og lovgivningsmæssige kontrol. Reichstag (nedre kammer) havde lidt strøm og kan opløses ved kendelse Bundesrat.

Tysklands forfatning indeholdt bestemmelser om dannelsen af det nedre kammer vælges direkte af befolkningen i 3 år. De deputerede for gennemførelsen af dets aktiviteter har ikke modtaget noget vederlag. De blev betragtet repræsentanter for de mennesker, og de kan ikke trækkes tilbage. Love vedtaget af Rigsdagen, havde nødvendigvis skal godkendes af Bundesrat.

Regeringen ledet af kansler, der rapporterer til staten seretari, der var hans assistenter i forskellige afdelinger. Tysklands forfatning stadfæster en række offentlige beføjelser. Så det var ansvarlig for ledelsen af de væbnede styrker, bankvirksomhed, kommunikation, strafferet, sundhedsvæsen og andre. Den lokale regering er for det meste involveret i udførelsen af de kejserlige love.

Forfatningsret Tyskland i denne periode var rettet mod at løse de mest komplekse problemer imperiet, med militær magt. Grundloven indeholder ikke kapitler om de rettigheder og friheder. Et af kapitlerne, er den mest omfattende, dedikeret til "militær træning." Den repræsenterer den universelle værnepligt, borgere tilhører 7 år til sammensætningen af hæren og andre.

Tysklands genforening førte til betydelige økonomiske fremskridt. Land i lang tid er blevet en af de mest industrialiserede i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.