Kunst og underholdningFilm

Drama "The Lovely Bones" og dens hovedperson Dzhordzh Harvi: et overblik over filmen og karakter

"The Lovely Bones" - det er en tung drama er en tilpasning af den eponyme roman skrevet af Elis Sibold. Filmen blev udgivet i 2009 og modtog meget gode anmeldelser. Dette er ikke overraskende, da filmen er virkelig stærk.

historie

Fra de første minutter publikum bekendtskab med en pige ved navn Syuzi Selmon, der bor i den lille by Pennsylvania med sine forældre, yngre søster og bror. Girl - glad teenager. Med drømme, planer, venlig sjæl og et kærligt hjerte.

Men det er blot et par minutter efter starten af filmen, beskueren Susie chokerende sætning - i begyndelsen af december 1973 blev hun dræbt. Den mand, der gjorde dette til hende - Dzhordzh Harvi. Absolut ikke mistænkeligt ved første øjekast, en mand, der bor i huset overfor. Selv godt ud - i store briller og overskæg med hvede. Vagonschik Han gør dukkehuse til børn. Og stadig voksende fantastiske skønhed roser. Det var ham, der dræbte Susie, mere og misbrugte hende.

Men pigen er ikke død. I filmen, siger de - mand, døende, ikke går væk, forsvinder ikke eller opløses. Han lever i en anden verden fortsætter. Og Susie - hun sad og så deres kære, den elskede, som hun ikke har været i stand til at opfylde, der ønsker at Dzhordzh Harvi blev straffet.

Billedet af morderen

Voldelige kriminelle spiller Stenli Tuchchi. Dzhordzh Harvi, da det viser sig i løbet af plottet af filmen, ikke kun dræbt Suzie, men også en kvinde, der lejede et hus, og de andre små piger. Det er forfærdeligt. Den mindste af dem var seks år gammel. Dzhordzh Harvi har klart psykiske problemer. At begå forbrydelsen, han bor i lang tid for dem, at huske tidspunktet for mordet på et uskyldigt offer. Men så er han overvældet af lysten igen. Og han leder efter et nyt offer.

Det næste var at være Lindsey Salmon - lillesøster Suzy. Hun og pigens far, føler, at morderen er Harvey. Han beslutter sig for at få selv med alt for slagfærdig dame. Fra det øjeblik, ved den måde, det har været omkring to år. Susie hele tiden er mellem to verdener og se deres kære. Den far og bror af pigerne endda føle hendes tilstedeværelse.

For Harvey, ved den måde, kom politiet. Den opfører sig ganske tilstrækkeligt. Tid til at fjerne de blodige sko og tøj, smide på bordet, åbne et magasin og en plade af cookies, selv sukkeret spildt - angiveligt morgenmad. Ingen har nogen mistanke. Han havde glemt at fjerne armbåndet undtagen med vedhæng Susie - "Trophy", som han holdt for sig selv. Men politiet lagde ikke mærke til denne detalje, og Dzhordzh Harvi formår at diskret smide det i min lomme.

skuespiller spil

Filmen er godt for alle. Det faktum, at det har masser af succesfulde recept detaljer, som seeren har tid til at overveje. Fungerende. Sammensætningen er fremragende - med spillet Mark Wahlberg, Susan Sarandon, Sirsha Ronan, Rose Makaveyr. Vi bør også nævne spillet Stenli Tuchchi. Han og alle skal være med i filmen "dobbelt" skuespiller. At være i et samfund, synes det tækkelig og meget høflig mand med en godmodig smil. Og alene med Suzy, han demonstrerer alle sine "djævle", udstedt ud af puljen. Når man ser på Stanley indtryk i rollen som Harvey, det er virkelig en rigtig mentalt forstyrret voldtægtsmand-killer. Adfærd, ansigtsudtryk, intonation - alt er perfekt serveret i gang. Derfor er det bedre at se en film i den oprindelige.

udfald

Filmen holder publikum i en høj spænding. Det er umuligt ikke at opleve empati, smerte, sorg, vrede og aggression under hans show. Seeren virkelig sympatiske helte. Og morderen ønsker de samme ting og Suzy - straf. Og det sker. Det betyder ikke undslippe straf Dzhordzh Harvi.

Filmen slutter med en meget god og hurtig. Lindsay finder tegn på skyld nabo - sniger sig ind i huset og opdager "Dagbog mord Suzy." I stedet for politiet ankommer, men Harvey har undsluppet. I sidste ende, da han forsøgte at lokke hans næste offer under påskud til at køre det, det falder istap - fordi retten i vinteren. Harvey gnider hans skulder og pludselig mister balancen. Morderen falder på en klippe til hans død.

Hvad kan jeg sige? Denne film anbefales at kigge dig omkring - og ikke kun til fans af drama. Fra det kan du gøre mere for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.