ForretningSpørg eksperten

Virksomhedens værdier - grundlaget for virksomhedskultur

Virksomhedens værdier er et sæt af standarder, regler, kriterier og overbevisninger, der påvirker adfærd en medarbejder organisation. Selvfølgelig, de er kernen i virksomhedernes kultur. Corporate værdier i virksomheden er det bindemiddel, der splochaet medarbejdere i forskellige rækker og divisioner skaber vi en enhed af synspunkter og handlinger, og gør det muligt for organisationen at nå sine mål. For at gøre dette, skal de adskilles, dyrkes og erklærede ledelsen af virksomheden og den mest respekteret af sine medarbejdere. Virksomhedens værdier, som deles af de fleste ansatte i selskabet, definerer et sæt af kriterier, som de danner en dom om enhver medarbejder som person.

I organisationen spiller de den samme rolle som for moral i samfundet, de tillader det at eksistere og udvikle sig. I denne henseende, påstanden om, at det selskab, hvor virksomhedens værdier er defineret kun formelt, i det lange løb ville være urentabel. Medarbejderen virkelig gennemsyret værdier, skal de overholde sine egne sociale aspirationer, moralske standarder, forståelse af personlige udviklingsområder.

Enhver medarbejder i et fælles værdisæt er deres egne forhold som ændrer sig over tid i processen for interaktion mellem mennesker. Det skal forstås, at ikke alle virksomhedens værdier, endda taget en person kan i sidste ende blive hans personlige. For at anerkende værdien, behandle det positivt er ikke altid nok til at gøre det personlige koder. Men på trods af dette, skal virksomheden foretage systematisk arbejde på dannelsen, hvilket bringer organisationen og uddybende værdier, medarbejderinvolvering i aktiviteter i forbindelse med deres gennemførelse. Som regel virksomhedens værdier, og eksempler herpå er angivet nedenfor, - ting forståeligt for de fleste mennesker. Noget kompleks og tvetydig kan ikke accepteres og forstås. Hvis man ser på de etiske kodekser for store kendte virksomheder, alvorlige om dette problem, er det meget almindeligt at komme på tværs af begreber som ansvar, selvkritik, ærlighed og åbenhed, venlig holdning til personale og kunder, engagement.

Det er vigtigt at forstå, at i ethvert anerkendt organisation har sin egen værdi, uanset om det er engageret i topledelsen af skabelsen eller ej. Derfor, for at være i overensstemmelse med de strategiske, mål for virksomheden, har brug for det job, der skal behandles, men det skal tage hensyn til de eksisterende uformelle normer, regler, kriterier og traditioner. En af de bedste måder i dette papir kan defineres rammer for oprettelse etablerede uformelle systemer, deres bløde korrektion i den ønskede retning, uden revolutionære rystelser, forbud og undertrykkelse. Dette arbejde bør indledes med en dyb analyse af den nuværende uformelle værdisystem med inddragelse af eksperter, og det ønskede resultat skal bevæge sig langsomt, som dækker alle niveauer i organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.