ForretningSpørg eksperten

Hvad er materialoprovodyaschaya kæde?

Til slutbrugeren at opnå den nødvendige produkt til ham, det rå materiale, den er oprettet, det tager flere faser af fremstillingsprocessen, transport og mellemliggende etaper. Materialoprovodyaschaya kæde omfatter således forskellige indbyrdes forbundne enheder. I løbet af trafikstrømmen er konstant stigende omkostninger. Undersøgelser viser, at over 70% af produktets pris er omkostningerne i forbindelse med fremme af sine operationer. Lad os overveje yderligere, hvad der udgør materialoprovodyaschaya kæde, samt hvad der er de tilgange til koste optimering.

oversigt

Hvad er materialoprovodyaschaya kæde? Billeder præsenteret i denne artikel viser de forskellige muligheder for at levere varen til den endelige forbruger. Som det blev sagt ovenfor, ved først råmaterialet tilføres til produktionsanlægget, hvor det omdannes til et produkt. Derefter opbevaring, emballering, transport og salg. Materialoprovodyaschaya kredsløb er den vej, som genstandene passerer fra den primære fødekilde til slutbrugeren. Det omfatter forskellige enheder, der involverer specifikke operationer på en omkostning.

Materialoprovodyaschaya kredsløb: Beskrivelse

I hvert område dannet ressourceforvaltning strømning, der bevæger sig fra fødekilde til forbrugeren. Hvad er det materialoprovodyaschaya kæde? Svaret på dette spørgsmål er indlysende. Det er nødvendigt at give fordelene ved samfundet, at den har brug for. Forstå, der repræsenterer materialoprovodyaschaya kredsløb er enkel. Vanskeligheder kan opstå på tidspunktet for optimering af omkostninger. Efter alt, er hovedformålet med gevinst for øje virksomheder for og forbrugere - køb af produkter til konkurrencedygtige priser. Prisen på varer er udformet i den første sted under indflydelse af produktionsfaktorer. Prisen på produktet er også ved at blive lagt på lageromkostninger, transport og realisering. Fra det, vil som brugt materialoprovodyaschaya kredsløb afhænger af strømningsregulering effektivitet.

De vigtigste retninger

I de områder, hvor det anvendes materialoprovodyaschaya kæde, der produceres af en række forskellige metoder til optimering af bevægelsen af genstande af udgifter. De tillader dig at:

 1. Reducer mængden af reserver hele flowet stien.
 2. Mindre transport-omkostninger.
 3. Reducere varigheden af passagen af varer gennem kæden.
 4. Reducere forbruget af manuel arbejdskraft og omkostningerne ved lasteoperationer.

Værdien af at optimere opgørelse

De samlede udgifter til deres vedligeholdelsesomkostninger tegner sig for mere end 50%. I deres struktur, blandt andet omfatter udgifter til vedligeholdelse af administrative apparat, tabet fra tyveri eller skade produkter. En stor del af driftskapital virksomheder, som regel involveret i aktier. Dens andel kan ligge fra 10 til 50%. I produktionen cyklus, udgifter til vedligeholdelse reserver er inden for 25-30% af de samlede udgifter. Reduktionen af ressourcerne sikres ved at opnå en høj grad af sammenhæng i den deltager, som er dannet materialoprovodyaschaya kæde. Denne stigning forsyningssikkerhed, fordeling og forvaltning af bestande.

Reduktion af tid

Materialoprovodyaschaya logistik dannes direkte involverede processer. I øjeblikket er den gennemsnitlige varighed af produktet skabelse i den samlede varighed af den livscyklus er 2-5%. Således operationen til opbevaring, emballering, transport, realisering besætte det meste af tiden. Afkortning deres varighed for at fremskynde kapital omsætning og dermed øge overskuddet, og reducere produktets omkostninger. At reducere transportomkostningerne er optimeret leveringsruter, ensartede skemaer, reduceret tomgang kørsler.

integrativ kvalitet

Bortset fra det faktum, at en sådan materialoprovodyaschaya kæde, er det nødvendigt at sige, at i første omgang ser det ud som genstand for konstant analyse. Udforskning vejen for flytning af objekter fra råstofferne kilde til slutbrugeren, eksperterne udvikle nye metoder til at forbedre forskellige parametre i systemet. Inden for disse rammer, at forbedre de overordnede organisationsdiagrammer, hæver forholdet mellem de enkelte komponenter, er håndteringen forbedres. En omfattende økonomisk effekt af dette er normalt højere end den samlede virkning af de ovennævnte indikatorer. Dette bevirker, at forekomsten af integrative egenskaber. Disse kvaliteter har alle materialoprovodyaschaya kæde generelt, men ikke de enkelte bestanddele. Integrative egenskaber er udtrykt i systemets evne til at nå det ultimative mål. Når dette er gennemført 6 af reglerne:

 1. Den bestemmes ved det ønskede produkt.
 2. Passer indikator for tilstrækkelig kvalitet.
 3. Det bestemmes af den krævede mængde.
 4. Indstil den periode, inden for hvilken produktet skal leveres.
 5. Det er bestemt af leveringsadresse.
 6. Uddybe hvordan man kan minimere omkostningerne.

Målet vil blive anset for at være opnået, når alle disse elementer.

Hvorfor bruge materialoprovodyaschaya kæde?

I øjeblikket af særlig betydning med hensyn til den økonomiske aktivitet det har erhvervet markedsføring. Det fungerer som en særlig forvaltningsordning, skyldes som produktion er tilpasset markedets krav. Dette vil igen, er med til at sikre de mest rentable salg. Marked forsker handlinger primært materialoprovodyaschaya kæde. Analysen specialister overvåge og bestemme efterspørgslen opstod. Undersøgelsen samler og sammenfatter oplysninger om, hvilken type produkt der er behov for på markedet, hvad det skal være kvalitet, hvor meget, hvornår, hvor han vil blive efterspurgt.

Materialoprovodyaschaya logistik giver avancement af massen af råvarer til køberen. Integration giver dig mulighed for at levere produkter på det rigtige tidspunkt, interesserede forbrugere og med minimale omkostninger. Marketing formulerer opgaven med at gennemføre en systematisk tilgang til dannelsen af kommercielle forskydning. Med en effektiv gennemførelse af de enkelte trin skal være udformet som en integreret del logisk opbygget og afbalanceret system. I mellemtiden bør det bemærkes, at metoderne til teknisk og teknologisk integration af råvare deltagere fungerer som den vigtigste genstand for undersøgelse af logistik, ikke marketing. Sidste fokuseret på analyse af markedet, den psykologiske effekt på forbrugeren, reklame og så videre. Logistiske aktiviteter er fokuseret på dannelsen af tekniske og teknologisk koblede modeller bevægelsen af genstande på materialoprovodyaschim kæder. Som en del af dette styresystem bevæger produkter.

Kommunikation markedsføring og optimering

produktionssystem enhed under de nuværende markedskrav blive nødvendigt i forbindelse med de nye udfordringer inden for produktets markedsføring. Marketing opstod før logistik. I midten af det 20. århundrede, har produktionen fokus på skabelsen af populære produkter og brugen af forskningsmetoder af udbud og efterspørgsel den bliver afgørende faktorer i konkurrenceevnen. På det tidspunkt var det ikke har en særlig relevans dannelsen af gennemgående trafik management systemer. Dette skyldes først og fremmest manglende tekniske kapacitet til at gennemføre sådanne modeller. Desuden bruges, mens marketing værktøjer og så lov til at løsrive sig fra konkurrenterne. I øjeblikket er disse værktøjer er ganske utilstrækkelige.

Demand, som er påvist i forbindelse med markedsundersøgelser, bør være rettidig tilfreds med hurtig og præcis levering. Hun, til gengæld er kun mulig i tilstedeværelsen af velfungerende logistiksystem. Procesoptimering supplerer og udvikler marketing værktøjer. Logistik at associere forbruger, udbyder, i planlægning og transportomkostninger, teknisk-teknologisk og sammenhængende mobilnetværk. I dette tilfælde mødte økonomiske interesser for alle disse emner med minimale omkostninger til den salgsfremmende foranstaltning.

eksempel optimering

Essensen af logistik tilgang flyder ledelsen er integrationen af specifikke aktører i et enkelt system. Formålet med driften fungerer som evnen til hurtigt og omkostningseffektivt levere varen til adressaten. Implementering kompleksitet ligger i det faktum, at i løbet af processen er det nødvendigt at kombinere de fag med forskellige økonomiske interesser. Som et første eksempel materialoprovodyaschaya kæde vil blive betragtet inden for rammerne, leveringen af sukker fra fabrikanten til detailhandleren. I denne ordning er involveret tre parter:

 1. Producent.
 2. Warehouse.
 3. Kædebutikker.

Flux optimering reducerer den samlede pris for produktet bevægelse. Dette resultat opnås ved at udføre forskellige aktiviteter. Som en af dem tjener til at optimere emballagen. Typisk, i produktionen af sukker zatarivatsya poser. Deres kapacitet, typisk 50 kg. Ikke-optimerede denne produktstrøm repræsenterer således bevægelsen af poser fra producenten til butikken. Logistisk tilgang indebærer et tæt samarbejde mellem alle led i kæden. Lad os sige, at man handler som ejer af de tre deltagere. Hvor han kan arrangere pakning af sukker i poser? Dette kan gøres:

 1. Bag disken i butikken kundeservice.
 2. På det område af stikkontakten i rummet for fremstillingen af produkter til salg eller på arbejdspladsen medarbejder ansat udelukkende pakning.
 3. På distributionscentret i en speciel butik.
 4. På fabrikken fremstille produktet.

Pakning på arbejdspladsen af sælgeren eller i et separat rum til at gemme de mindst produktive og den dyreste. Visse økonomiske resultat kan opnås, hvis processen er at organisere engros lageret. Men i praksis, kun et begrænset antal baser kan anvendes ved fuld kapacitet påfyldningsudstyr. Den maksimale effekt opnås ved at organisere pakkeprocessen på fabrikken. Så hvis ejeren af alle deltagere i kæden fungerer som én enhed, vil det skabe et system af emballage af producenten. I praksis er situationen anderledes. Alle deltagere i processen er i hænderne på forskellige ejere. I dette tilfælde, hvis butikken vil drage fordel af salget af allerede pakket sukker, vil organisationen af emballage på fabrikken kræve udgifter. Til produktet ikke holdes af hele kredsløbet i poser, er det nødvendigt at tilpasse deltagerne interaktion ordningen.

opløsning af problemet

Ved levering af bulk sukker i detailhandelen netværk, er alle deltagere i almindelighed at miste muligheden for at tjene ekstra indtægt. Dette kan undgås, hvis aktørerne sammen, løse følgende opgaver:

 1. Bestem mængden af ekstra indtægter, der opstår, når organisationer arbejder på emballagen af selskabet-producenten. I så fald bør de er enige om at procedurer for ligelig fordeling af indkomst.
 2. Vælg tekniske værktøjer på en leverance proces med emballeret produkt til detailforretninger. Disse omfatter især nævnes: emballage, udstyr, som vil blive fyldt på fabrikken pakket enheder og derefter transporteret til butikkerne gennem grossister, særlige transport, med hjælp af hvilket vil sikre effektiviteten af transport, udstyr til at udføre arbejde for losning / lastning og så videre.
 3. Aftal en sammenhængende, ensartet proces strøm af behandlingen fra pakkeanlæg til salgsområdet.
 4. Løs matematiske måder forskellige opgaver. For eksempel kan dette være problemet med at optimere optælling ved faser af produktets bevægelse, bestemmelse af de optimale batchstørrelser, og så videre.

Alle disse løsninger danner et kompleks matematiske værktøjer. Deres anvendelse kan skabe et integreret kredsløb materialoprovodyaschuyu give overskud kun ved flow kontrol kvalitet forandring.

Optimering af armerede betonkonstruktioner

Ofte de varer, leveret til tiden, værdsatte mere end bragt før eller efter det aftalte tidspunkt. Som et eksempel, overveje levering af armerede betonkonstruktioner fra fabrikken til byggepladserne. Koncentration og behandling af oplysninger om byggepladser behov for specifikke produkter, data om forekomsten af parken klar til præfabrikeret af produktionskapaciteten sker i datacentret. Hver dag det udviklede leveringsplaner strukturer. De viser leverandøren og modtageren af hvert produkt, antallet af køretøjer, der leverede dele.

Planlægning udføres op til et minut. Panelet leveres fra fabrikken til byggepladsen til det punkt, hvor arbejderne er nødt til at installere denne særlige stykke. Indsendelse af artikler til gulvet udføres "på hjul" - direkte fra præfabrikeret. Gennem denne organisation levering eliminerer behovet for losning og efterfølgende opbevaring af armerede betonkonstruktioner på webstedet. I overensstemmelse hermed reducerer behovet for reserver, i et stort område af byggepladsen. Bygningen kan konstrueres i træerne, og ikke på sitet rodet med defekte eller ingen tid bragte designs. Gennem denne optimering reducerer behovet for at tiltrække yderligere arbejdere, fonde, og teknologi.

obligatoriske betingelser

For at fungere effektivt organiseringen af levering af armerede betonkonstruktioner fra fabrikken til byggepladsen skal være:

 1. Tilstedeværelsen af specialkøretøjer og udstyr fra producenten og på faciliteterne. De skal teknologisk konjugeret med hinanden og med de produktparametre.
 2. Klart definere sekvens af handlinger af disse ansvarlige teknologi operationer.
 3. For at løse transport problem. Det indebærer optimering ruter, udarbejdelse af leveringsplaner.
 4. Gensidigt forbundet økonomiske interesser alle deltagere i kæden.

Som et resultat, vil objekter levere det rigtige produkt, i det korrekte beløb på et bestemt tidspunkt og med minimale omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.