ForretningSpørg eksperten

De samlede omkostninger som en planlægning element

Måske hver, tæller ændring i hans lomme, gad vide - hvor går pengene til? Især dette spørgsmål er egentlig for den øverste ledelse af store industrivirksomheder. Efter alt, en person, der, som forretningsfolk har altid været i stand til at tælle penge. Så for ikke at "gå i hundene" ville ikke skade at stifte bekendtskab med begrebet "samlede omkostninger".

Den anden udgave af den moderne økonomiske ordbog giver følgende korte elegante fortolkning af ovennævnte Udtrykket "samlede omkostninger -. En kombination af faste og variable omkostninger"

Det vil sige, hvis der for rent privatperson er yderst vigtigt, er spørgsmålet om omkostninger til køb af produkter i butikken, at problemet er noget mere kompliceret for virksomheder og virksomheder, da det er nødvendigt at tage hensyn til flere faktorer, der påvirker omkostningerne end den række butikker. Der er udgiftsposter, udgifter til råvarer, udbetaling af løn, skatter, transportomkostninger mv

Som det fremgår af definitionen, besluttede økonomerne at opdele de samlede udgifter til fast og variabel. Denne fremgangsmåde forenkler den koster problemet. Efter alt, den Komplekset består af en enkel. Og lad os nu forsøge at håndtere disse faste og variable omkostninger.

Hvis du har ekstra penge, er du velkommen til at ringe til det kapital og investere i produktion. Selvfølgelig er det købt som muligt nyt og moderne udstyr, evnen til at bringe overskud til ejeren. Værdien af den investeret i udstyr beløb, der vil aldrig ændre sig, og det er en konstant. Hertil kommer, faste omkostninger omfatter omkostninger for brug af bygninger og faciliteter, større reparationer og husleje, udgifter til administration er også inkluderet her. På kort sigt, uanset output værdi af denne type omkostning er ikke ændret.

Mængden af de variable omkostninger, på den anden side, afhænger af mængden og dynamik produktion. Med andre ord en stigning i produktionen fører til en stigning i prisen på dets produktion og salg. Omkostninger til råvarer, hjælpematerialer, energi og løn henføres til omkostninger i sindet. Naturligvis de samlede variable omkostninger identificeret for korrekt opmærksomhed som upraktisk at standse produktionsprocessen for eksempel på grund af simpel mangel på bolte, hvor købet omkostningerne blev ikke planlagt på designprocessen.

Kombineret i artiklen "samlede omkostninger" faste og variable omkostninger tages i betragtning ved beregningen af samlede udgifter til projektet, er det nødvendigt i forberedelsen af projektdokumentation og forskellige forretningsplaner. Af den måde, næsten altid nødt til at være klar til den stigning i de samlede omkostninger, især når det drejer sig et nyt projekt, der tidligere uprøvet, og derfor ikke ved, hvordan det ville være rentabelt og betale.

Et eksempel er det statslige program for udvikling af økonomien i regionen, med økonomisk nødvendighed. For eksempel har eksporten af råvarer fra de koloniserede områder i Indien infrastruktur i hele landet blevet udviklet. Som et resultat, effektiviteten af projektet i begyndelsen af dets gennemførelse var lav. Men i fremtiden på grund af de enorme profitter.

De samlede omkostninger kan også tages i betragtning i forbindelse med gennemførelsen af projekter, der er under et politisk motiveret. Selv hvor politik begynder, slutter med virksomheden. Under den sovjetiske æra, for eksempel et stort antal planter i udlandet, gav en tvivlsom gevinst for producenten blev bygget. For eksempel havde Kina bygget mere end 1.500 planter, med et solidt finansielt grundlag for de kits mv i Unionen. De samlede omkostninger til opførelse og idriftsættelse af projekter er tæt på et astronomisk tal, de har betalt for sig selv eller ej, det er ukendt indtil nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.