SundhedPræparater

Den bedste creme på huden allergi hos voksne: en gennemgang og feedback

Allergi er usædvanligt for normal krop reaktion på en bestemt patogen, som i dette tilfælde vil blive kaldt et allergen. Det kan manifestere sig i flere former. Personen er i kontakt med det allergen kan starte nysen, undertiden synes vandig, løbende næse, rødmen af huden, hovedpine, og endda destabilisere fordøjelse. I miljøet, er der mange faktorer, der kan forårsage nogle kategorier af mennesker har allergiske reaktioner. Hvis der er en udslæt, kan det hjælpe cremen af allergi hos voksne hud.

De vigtigste allergener

Allergiske reaktioner kan forekomme ved kontakt med allergenet, som kan være af naturlig oprindelse eller af kemisk natur. Hvad kunne være de naturlige allergener?

 1. Pollen nogle planter i kontakt med slimhinder kan fremkalde allergiske reaktioner. Blandt de mest kendte planter kan kaldes ambrosia under blomstringen, malurt, nåletræer, græsser, Ficus, bregner, azaleaer og andre.
 2. Poppel fnug er en af de mest almindelige irritanter.
 3. Skimmelsvampe - grunden kan være den øgede luftfugtighed i rummet eller jorden med haveredskaber i en urtepotte.
 4. Pet hår, og deres metaboliske produkter. Det handler ikke kun om den grød og hunde, dette gælder også for hamstere og andre gnavere samt papegøjer og så videre.
 5. Fødevarer - der er mennesker, der har været ikke-standard reaktion på honning, fisk og skaldyr, nogle korn og korn, æg, nødder, krydderier og endda nogle mejeriprodukter.
 6. En allergisk reaktion forekommer ofte, når insektbid, såsom hvepse, bier, myrer, myg, og så videre.

Dette er en grundlæggende liste over allergener, som findes i naturlig form i miljøet. Undgå kontakt med dem nogle gange utroligt svært, så i disse situationer er det ofte nødvendigt at anvende forskellige lægemidler, der blokerer fremkomsten af en allergisk reaktion.

En allergi kan manifestere sig direkte efter kontakt med aktivatoren, eller når det akkumulere til et bestemt beløb. Da udsættelse for allergenet kan tage fra nogle få minutter til flere uger efter som viser sig ikke-standard reaktion.

Naturligt forekommende allergener

Allergier kan forårsage ikke kun nogle naturlige faktorer eller planter, men også de produkter, opfundet af mennesket som følge af den videnskabelige og tekniske udvikling. Disse omfatter:

 • Kemiske midler - pulvere, detergenter og så videre.
 • Tobaksrøg.
 • Farvestoffer i fødevarer, herunder alkoholholdige drikkevarer.
 • Kosttilskud.
 • Smykker lavet af metal.

Hvis allergenet reaktion opstod umiddelbart, betyder det, at kontakten med emnet er bedre at stoppe i fremtiden ikke at gentage sådanne fejl.

sygdomssymptomer

For at fastslå, at der er en allergi, er det nødvendigt at observere det punkt, hvor reaktionen manifesteret og hvad den kan tilsluttes. Det er også nødvendigt at kende nogle grundlæggende allergisymptomer klart have en forståelse af, hvordan sygdommen kan udvikle sig. De vigtigste symptomer på allergi er som følger:

 • hududslæt, urticaria;
 • hvis du er allergisk tilsyneladende mad direkte efter dets indtagelse, kan det være en tunge følelsesløshed og tab af smag;
 • kvalme indtil opkastning;
 • fordøjelsesproblemer;
 • rhinitis;
 • svimmelhed;
 • hovedpine;
 • åndenød;
 • Blodtrykket falder;
 • nysen;
 • nasal kongestion;
 • nerve stressbetingelser;
 • rindende øjne;
 • kvælning;
 • takykardi.

Tolerere tilstedeværelsen af disse symptomer bliver det meget vanskeligt at lindre patientens tilstand, er det nødvendigt at tage bevist medicin, der bør være ved hånden tilgængelig.

Allergi hud

De fleste allergener manifesterer på hudoverfladen i form af udslæt kaldes urticaria. Hvad er nældefeber? Det kan være ledsaget af kløe og afskalning af huden, forekomst af udslæt og bumser. Hvis der er en reaktion af kroppen, som manifesterer sig ved ydre ændringer, er det tilrådeligt at bruge i sådanne situationer, lokal behandling. Til dette formål, cremen af allergi hos voksne hud. De kommer i forskellige typer alt efter oprindelsen af allergenet.

Hormonelle medicin til allergi

Når ikke-standard reaktion på allergenet påføres cremen på huden allergi hos voksne, hormoner ofte samtidig finder sted. Hvis årsagen til allergi ligger i de hormonelle forandringer i kroppen, er det tilrådeligt at anvende cremer hormonel type. De bør udelukkende udpeget af medicinske specialister på området. Eget brug af sådanne midler er kontraindiceret, da det kan få kroppen til yderligere skade.

Hvad fløde fra allergi i den voksne hud anbefales at bruge? Blandt de mest kendte og effektive antiallergiske topiske præparater, der er nødvendige for at være opmærksom på følgende:

 • "Akriderm";
 • "Afloderm";
 • "Advantan";
 • "Hydrocortison";
 • "Prednisolon";
 • "Kutiveyt";
 • "Dermoveyt", og andre.

Fløde allergi på huden hos voksne skal anvendes med ekstrem forsigtighed før brug bør undersøges bivirkninger, der kan opstå.

Ikke-hormonale lægemidler mod allergi

Hvis du har brug for en creme for allergi på huden hos voksne, ikke-hormonelle agenter har fordele sammen med andre lægemidler med lignende virkninger. Hvis en allergi er ikke-hormonel karakter, er det rationelt at tage sig af er at forbedre patientens tilstand ved hjælp af salver eller cremer. De kan have forskellige virkninger og bivirkninger, bør de anvendes med forsigtighed. Nogle af disse midler kan anvendes til børn fra de første dage af livet.

Effektive retsmidler mod allergi

Hvis du vælger en creme hudallergi, vil anmeldelser om dem ikke være overflødigt at undersøge. Allergi antihistaminer, herunder dem markeret fantastisk "Fenistil" kan anvende "Psili Balm". Deres virkning er noget konkret, de ikke korrigere den underliggende årsag, og at bekæmpe symptomerne, kan eliminere dvs. rødme, udslæt, kløe, afskalning, og andre symptomer på en allergisk reaktion.

Hvis en allergisk reaktion manifesterer sig som et resultat af betændelse, er det tilrådeligt at være opmærksom på disse lægemidler, som også kan bruges til børn fra de første dage af livet, fordi de har en lang liste af mulige bivirkninger. Denne "Protopic" og "Elidel".

den kombinerede virkning af organerne

Enhver creme på huden allergi hos voksne, et foto af nogle af dem kan ses i artiklen bør ordineres af en læge. Hormonale midler fra allergi kan have en kombineret virkning på kroppen. Hvad vil det være? Et middel kunne have flere effekter. Hvis du vælger den bedste creme på huden allergi hos voksne, bør undersøgelsen starte med forberedelserne rettet handling. Kombination af lægemidler mod allergi kan eliminere svampeinfektion, indeholder i deres sammensætning antibiotika og har også anti-allergiske egenskaber. Blandt de bedste produkter er nødvendigt kombineret indsats for at være opmærksom på følgende:

 • "Lorinden";
 • "Triderm";
 • "Belosalik";
 • "Diprosalik";
 • "Akriderm GC."

Alle lægemidler mod allergi bør kun ordineres efter at have sikret allergenet og kun læge. Et stort udvalg af forskellige salver, cremer og andre medikamenter anti-allergisk virkning kan ikke være universel, især hvis vi taler om allergi. Derfor er det tilrådeligt at besøge en specialist til at bestemme for sig selv de bedste behandlinger og faciliteter.

Anmeldelser af ikke-hormonale præparater

Du køber cremen på huden allergi hos voksne? Instruktion er en af de vigtigste udvælgelseskriterier. Hvis vi sammenligner antiallergisk ydeevne og alsidighed for forskellige udslæt, så ikke-hormonale midler har flere fordele sammen med hormonal. Flere fordele er en ikke-hormonel creme for allergi på huden hos voksne, meninger om dem er forskellige.

Blandt de bivirkninger og kontraindikationer for brugen af sådanne midler er normalt kun indiceret særhed af nogle komponenter, der er i kø. Patienterne siger, at disse stoffer effektivt fjerne symptomerne på allergiske reaktioner over for patogenet. Hvis huden er beskadiget, helingsprocessen anvende midler sker hurtigt.

Mange peger på, at udbredelsen af bistader og andre skader på huden bremser og stopper helt. Jeg er glad for også at midlerne kan bruges til sådan barndom, samt gravide og ammende kvinder. De behøver ikke forårsage hormonelle forandringer i kroppen, hvilket ofte kan føre til et sæt ekstra kilo.

Hvis du vælger en creme hudallergi hos voksne, vil effektiviteten af hver af dem være anderledes. På trods af den universelle karakter af de ikke-hormonelle lægemidler, er de stadig nødt til at blive udnævnt af eksperter og anvendt af dem klar vejledning og supervision.

diagnostik

For at bestemme den optimale fremgangsmåde til behandling og de nødvendige midler til at identificere allergenet. Dette er ikke altid muligt ved laboratoriemetoder, ofte til hjælp almindelig observation. Hvad er metoden til diagnose? Det kan også kaldes metoden til trial and error. For at undgå dette eller hint faktor, er det nødvendigt at teste reaktionen af organismen til at kontakte ham.

Når det kommer til mad, at udelukkelsen af et bestemt produkt allergi kan forsvinde og ikke forstyrrer. Du bør være meget opmærksom på husholdningskemikalier. I dagens verden, er det en af de mest almindelige allergener, så hvis du har allergiske reaktioner på huden bør slettes og erstattes af et middel til at vaske tøj eller vaske op og samtidig observere reaktionen.

Alternative behandlingsformer

Selv den bedste creme for allergi hos voksne hud kan ikke klare opgaven, hvis du ikke slippe af allergenet eller reducere kontakt med ham. For at mindske risikoen for allergiske reaktioner over for det forårsagende middel, kan også anvendes alternative indflydelse:

 1. Traditionelle metoder til behandling.
 2. Forebyggelse.

Hvis vi taler om traditionelle metoder til allergibehandling, er det nødvendigt at sige, at i de forskellige oversigter over medicinsk retning, er der måder, der er i forbindelse med udarbejdelsen af afkog og infusioner, løsninger til intern eller ekstern brug. Men det er også nødvendigt at forstå, at nogle krydderurter, som ikke kun kan have en positiv effekt, men også forværre situationen, der vil medføre nye allergi, en ikke-standard svar.

De mest almindelige folkemusik retsmidler er mumie, tinktur af brændenælder og celandine, selleri. Til intern anvendelse bruges et afkog af hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.