SundhedPræparater

'Erespal' Sirup guide

Forkølelse for mange er ikke ualmindeligt - hyppige ture til hospitalet, hoste, løbende næse og lignende. Gennem det passerede, sandsynligvis alle. Især hoste er forsinket i lang tid. Derfor ved sådanne tider er det vigtigt at bestanden et effektivt lægemiddel. Kom til støtte "Erespal" sirup. Instruktioner tillader dets anvendelse selv hos spædbørn. Det er sød til smagen, derfor er det let at drikke og ikke spytte ud, som normalt sker med andre sirup.

Lad os i detaljer "Erespal" sirup. Instruktioner med følgende:

Beskrivelse. Flydende appelsin bundfald undertiden former, men det forsvinder når Ryst hætteglasset.

Komposition. 100 ml sirup har til 0,2 gram aktivt stof - fenspiridhydrochlorid. Endvidere i sukkeropløsning "Erespal" sammensætning indbefatter adjuvanser - et ekstrakt af lakridsrod, et farvestof med gul farve, smag med honning aroma, vanilje tinktur, renset vand, glycerol, kaliumsorbat, saccharose og saccharin (dette er en betydelig ulempe af præparatet som sødestoffer er mange gange sødere end fruktose og kan påvirke sundheden for dit barn).

Farmakologi. En sirup fungerer som et anti-inflammatorisk lægemiddel, hjælper med at rense bronkierne. Hovedsageligt udskilles i urinen.

Indikationer.

- indikeret for akutte inflammatoriske sygdomme i åndedrætsorganerne og ENT (bronkitis, otitis, rinotraheobronhit, bihulebetændelse, tracheitis, nasofaryngitis og rhinitis);

- med regelmæssige allergisk rhinitis samt rhinitis, som manifesterer årstidsbestemte;

- for respiratorisk under influenza og mæslinger;

- når symptomer på pertussis som et overordnet terapi.

"Erespal" sirup instruktion forbyder tilfælde af overfølsomhed, selv om en af de stoffer, der udgør lægemidlet.

Med forsigtighed skal bruge stoffet til patienter, der ikke tåler fruktose samt diabetikere (i den del af saccharose).

Dosis og applikation.

Børn op til et år (10 kg legemsvægt) - fra 2 til 4 teskefulde sirup (svarende til en dosis på 4 mg). "Erespal" sirup instruktion tillader blande sig i sutteflasker.

Børn over et år (med en legemsvægt over 10 kg) - fra 2 til 4 spiseskefulde af lægemidlet før måltider.

Voksne - den 3.-6 spsk sirup bør tages lige før måltider.

Som med al medicin, mulige bivirkninger. Dette er sådan som takykardi (forsvinder med faldende doser), kvalme, mavesmerter, lidelsen i tarmene og mave, somnolens forekommer undertiden desuden forskellige udslæt, ødem, pigmentering af forskellige typer, urticaria kan vises på huden.

Når du ser nogen af de ovennævnte effekter, stoppe med at tage sirup og drej til den praktiserende læge.

Amning og graviditet. Tag ikke siruppen under graviditet og amning, da der ikke er etableret dataene på penetrationen af det aktive stof i modermælken og er ikke blevet undersøgt.

Det skal bemærkes, at sammensætningen af lægemiddelstoffet der - parabener, kan de forårsage allergi, som i nogle tilfælde vises ikke under modtagelse, men senere. Siruppen påvirker ikke førerens evne. Men i nogle tilfælde kan det forårsage døsighed, så du bør holde dette i tankerne.

"Erespal" hoste hjælper, mange har opdaget fra personlig erfaring, desuden kræver det ikke særlige opbevaringsforhold, den eneste - ikke gemme det i områder, der er tilgængelige for børn. Holdbarheden er 3 år fra produktionsdato. En anden af dens store fordel er, at det er egnet for hele familien - fra spædbørn til den øverste.

Hold dig sund, tage vare på dig selv og din familie mod kulden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.