Nyheder og SamfundFilosofi

Ayurveda filosofi. Dens funktioner og grundskolen

På grundlag af vediske mytologi i midten af det første årtusinde f.Kr. i Indien modtog fødslen af gamle indiske filosofi. Det skete på et tidspunkt, hvor folk blev taget de første forsøg for at forstå omverdenen - plads, animere og livløse natur, samt selv. blev muliggjort Denne fremgang som følge primært af mental udvikling, når den menneskelige natur differentiering blev gjort fornuftigt, da midlerne til deres levesteder og den gradvise frigivelse af hende selv.

På grundlag af disse konklusioner kom evnen til at opfatte verden, det ydre rum, som noget radikalt anderledes fra ham. Manden begyndte at lave de nødvendige konklusioner, og derefter reflektere. De grundlæggende principper i gamle indiske filosofi er den tro, at livscyklus ikke er begrænset til en enkelt fødsel efterfulgt af døden. Læren har tre primære perioder:

 • Vedisk;
 • klassiske;
 • Hindu.

Dannelse af undervisningen "af gammel indisk filosofi" er baseret på vedaerne ( "viden" - på sanskrit) - en religiøs-filosofiske afhandlinger. Ritas lov - støtte ontologi af indisk filosofi, er rækkefølgen og forhold, gentagelse og kosmisk evolution. Indånding og udånding af Brahma er forbundet med at være og ikke-væren og fortsætter med at eksistere i hundrede års mellemrum. Nothingness efter døden har varet i flere hundrede års mellemrum, hvorefter genoplivet han.

Funktioner af gamle indiske filosofi er at vise øget opmærksomhed på reflektioner på viden om det transcendente, i modsætning til vestlige forskere. Fordi tro er evig og cyklisk opdateret global proces og er ikke oprettet filosofiens historie. Det er grunden til teorien om samfundet og æstetik - er to separate videnskab. Det vigtigste særkende af læren af "gamle indiske filosofi" er den direkte undersøgelse af de processer, der foregår i sindet i kontakt med den verden af fænomener og objekter.

Oprindelsen af filosofiske tænkning af menneskeheden fandt sted på et tidspunkt, hvor den første stat og klassesamfundet begyndte at erstatte stammeledere relationer. De gamle litterære monumenter er blevet bærere af visse filosofiske ideer, som er sammenfattet i den tusindårige oplevelse af menneskeheden. Og de ældste filosofi har oprindelse i Indien og Kina.

Ayurveda filosofi. skole

Som et resultat af en åndelig gennembrud i udviklingen af landet og etablerede forudsætningerne for social, politisk og økonomisk udvikling i det VI århundrede f.Kr. i Indien, der er de første stater er i rivende udvikling produktivkræfterne, i forbindelse med overgangen fra bronze til jern. Hertil kommer, i form af råvare-penge relationer, væksten i videnskabelig forskning begynder, er der kritik herskede i moralske holdninger og opfattelser. Disse faktorer og blev grundlaget for fremkomsten af en række skoler og doktriner, som igen er opdelt i to grupper. Foretrækker autoritet Vedaerne - er ortodokse filosofiske skoler, og ikke benægte deres ufejlbarlighed - en uortodoks skole i oldtidens Indien.

Ayurveda filosofi. Den vigtigste ortodokse doktrin

 • Vedanta. Til gengæld danner to retninger:
 1. Advaita genkender ikke nogen realitet i verden, bortset fra Brahman - den højeste enkelt åndelige essens;
 2. Vishishtadvaita-tilbad tre virkeligheder: materie, sjæl og Gud.
 • Mimamsa. Forskere anerkender eksistensen af det åndelige og det materielle i universet begyndte.
 • Sankhya. I hjertet - anerkendelsen af de to første principper i universet: det åndelige - Purusha (bevidsthed) og materiale - Prakriti (naturen, uanset).
 • Nyaya. Forskere siger, at der findes i universet, som består af atomer.
 • Vaisheshika. Det jordet på den tro, at verden består af stoffer, der har en effekt og kvalitet. Alt, hvad der eksisterer er opdelt i syv kategorier, nemlig stof, samfund, handling, kvalitet, inherence, funktion glemsel.
 • Yoga. Ifølge ham - det vigtigste formål med mennesket og alle hans handlinger bør være at fuldføre frigørelse fra materielle eksistens. Dette kan opnås ved at følge yoga (kontemplation) og voyrage (løsrivelse og slim).

Vigtigste uortodokse skolen:

 • Jainisme.
 • Buddhisme.
 • Lokayata.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.