Nyheder og SamfundFilosofi

Visdom i et par linjer: interessante udsagn om livet

Rart at vide, at efter så mange års dominans af internettet og tv-folk, endelig, igen begyndte at læse bogen, og ikke en eller anden form for pulp fiction og klassikere som F. M. Dostojevskij, M. Yu. Lermontov, EM . Remarque, og mange andre. Utvivlsomt, værker af de store forfattere til alle tider indeholder interessante udsagn om livet, der kan motivere læseren, og til tider tilbage til livet fra grebet af depression og håbløshed. Sandelig, kan en god bog redde et menneskes liv!

Wise ordsprog EM Remarque

Denne store forfatter berømt for interessante citater, der er hundredvis af fans i hans værker. Bemærkning Citat kan være uendelig, da dens interessante udsagn om livet, venskab, kærlighed og samfund gennemsyret af oprigtighed og Kolka metaforer.

I en af sine ordsprog siger Remarque, at en person aldrig kan få nok af det, de allerede har. Det ser meget mere attraktiv ting, mennesker og resultater, som han ikke fik. Desværre er denne idé er relevant nu, da, at give efter for den hektiske rytme af byen og den belastning, der pålægges moderne værdier, folk er ivrige efter at erobre alle nye højder, ikke at lægge mærke til de simple glæder, der udgør en lille menneskelig lykke ...

Nogle efterhånden lære enkle dagligdags sandhed og omvender sig fra overdreven ambition og spildt tid brugt. Imidlertid er tid ikke vendes, og ifølge Remarque, meningsløst at forsøge at være hellig, fordi livet er ikke et museum ... Omvendelse er ikke nyttigt, men kun gør ondt i sjælen, så du bør lære af de fejl og komme videre.

Opgørelser af Gabriel Marquez

En utrolig talentfuld forfatter G. Marquez lærer os at være optimistiske, og under alle omstændigheder ikke give op. Samt bemærkning, ejede han de berømte interessante udsagn om livet, hvoraf de fleste er meget livsbekræftende.

En af de mest berømte citater Marquez har følgende ordlyd: "Du skal ikke græde, fordi det er overstået smil fordi det skete.". Det er yderst rummelig og virkelig universel. Det kan tilskrives de forstokkede relationer og identitet krise, og tvunget karriere forandring. Som Remarque, Marquez siger det nytteløse i anger og fortrydelse, som ikke er omfattet ånden. At sige farvel til fortiden, selv om den er fuld af fejl, bør vi takke en højere magt til lektion og erfaring og gå videre gennem livet med et smil, forsøger at forbedre sig selv.

Wise ordsprog om livet i George Bernard Shaw

Denne berømte irske forfatter efterladt ikke kun store bøger, men også manuskriptet til som modtaget "Oscar". Generelt er dette den eneste forfatter i verden, 2 skovler største gevinster af hele tiden - Nobel Prize og en Oscar.

Wise og lidt ironisk bemærkninger om mennesker, om livet får dig til at grine på hans egne Laster og dermed forsøge at udrydde dem. Forfatter så levende udtrykke tanker og resultaterne er så nøjagtige sammenligninger, at læseren lækkerier i hver linje af hans værker.

En masse udsagn viser er dedikeret til den politiske tema. Han er tydeligvis at gøre grin med myndighederne og det eksisterende sociale system. Et eksempel kunne være sin lyseste citat: "En tyv er ikke den, der stjæler og den, der blev fanget." Her ser vi en klar "sten" mod de korrupte myndigheder, der blev lanceret en utrolig tynd og stikkende, som i en unik stil show.

Berømte citater Antuana De Saint-Exupéry

Den store forfatter og filosof, var ikke kun geni ideer, men også en fremragende militære piloter, der besøgte den forreste og hvem ved første hånd krigens rædsler. Saint-Exupéry var en glødende beundrer af mænd af handling, enkeltpersoner, arbejder konstant på mig selv og nå alle nye højder. Han selv var en mand, hvad veltalende af hans interessante udsagn om livet.

Saint-Exupéry har altid stået for personlig vækst, som det fremgår af en af hans mest berømte citater: "Du er på udkig efter mening i livet, men kun dets betydning i det faktum, at du endelig gå i opfyldelse." Alle kendte filosoffer , før eller senere komme til den konklusion, at i virkeligheden, giver ingen mening med livet ikke eksistere, må vi beslutte at leve for og noget at arbejde hen imod. Ifølge Saint-Exupéry, meningen med livet består i realiseringen af mennesket som person, desuden er det ikke engang om karriere og erhverv, nemlig den person ... En mand må finde sig selv, sit kald og tro, hvis han er virkelig glad ...

Lyt til klassikerne

I dag, nogen litteratur, der ikke vedrører nutidig kreativitet, der kaldes en klassiker. Indikator, om denne nedbrydning af den menneskelige bevidsthed, eller en hyldest til fremragende forfattere og tænkere gennem tiderne? Uanset hvad det var, har forfatterne altid anset det for min pligt at forsøge at åbne folks øjne for det moderne samfund, at få dem til at reflektere over de evige spørgsmål, essensen af, som affyrede sind intellektuelle af hele tiden ... Reading erklæringerne fra store folk om livet, vil du ikke kun udvide min horisont, men og måske opdage noget nyt i forståelsen af mennesket og dets skæbne ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.