FormationHistorie

Berømte filosoffer: de gamle grækere - grundlæggerne af metode til at finde og kende sandheden

gamle ordsprog af berømte filosoffer og i dag er slående i deres dybde. I sin fritid, de gamle grækere har spekuleret på, om lovgivningen i udviklingen af samfundet og naturen, og om menneskets plads i verden. Sådanne kendte filosoffer som Sokrates, Platon og Aristoteles skabt en særlig metode til læring, som bruges i dag i alle videnskaber. Derfor skal enhver uddannet menneske i dag nødvendigvis forstå de vigtigste ideer, der har bragt så store tænkere.

Berømte gamle græske filosoffer faktisk blev forfædrene til alle videnskaber ved at udvikle deres teoretiske grundlag. Harmoni og skønhed - det er grundlaget for nogen af deres ræsonnement. Det er grunden til grækerne, i modsætning til deres egyptiske kolleger, søgt at beskæftige sig udelukkende med teorien, for frygt for, at praksis vil ødelægge elegance og klarhed af konklusionerne.

Bemærkelsesværdige filosoffer i det gamle Grækenland - er først og fremmest, Sokrates, Platon og Aristoteles. Det er med dem, og du skal starte studiet af udvikling af metoder til at søge efter sandheden. Disse kendte filosoffer skabte de grundlæggende principper, der allerede har modtaget direkte udvikling i arbejdet i deres kolleger, herunder vore samtidige. Lad os betragte hver af disse mere detaljeret.

Sokrates er grundlægger af den dialektiske metode til at finde og kende sandheden. Hans vigtigste princip var troen på forståeligheden af verden gennem viden om sig selv. Ifølge Sokrates, den kloge person ikke er i stand til onde gerninger, så viden i etik han skabt lige dyd. Alle hans tanker, han udlagde sine disciple oralt i form af samtale. Afvigere har altid været i stand til at udtrykke deres synspunkter, men læreren næsten altid formået at overtale dem til at genkende ukorrekthed af deres positioner, og derefter gyldigheden af hans synspunkter, da Sokrates - er også grundlægger af særlige, "sokratiske" metode til tvisten. Det er interessant, at Sokrates ikke var enig i de grundlæggende principper for det græske demokrati, fordi det menes, at en person, der ikke deltager i politiske aktiviteter, har ingen ret til at tale om det.

Alle moderne kendte idealistiske filosoffer især afhænge læren af Platon. I modsætning til Sokrates, for hans verden, som omgiver os repræsenterer ikke en objektiv virkelighed. Ting - det er bare en afspejling af den evige og uforanderlige prototype. Skønhed Platon - det er en original idé, som ikke har de grundlæggende egenskaber, men som man føler i de særlige øjeblikke af inspiration. Alle disse bestemmelser er godt lagt ud i værker som "Staten", "Phaedrus" og "Feast".

Aristoteles, kendt som lærer af den store hærfører Aleksandra Makedonskogo, selv om han var elev af Platon, men hans syn på sagens natur var fundamentalt uenige. Skønhed for ham - det er en objektiv egenskab, der kan være forbundet med visse ting. Det ligger i symmetri og harmoni af proportioner. Det er grunden til Aristoteles lægger stor vægt på matematik. Men den sande forfader til videnskaben, selvfølgelig, blev Pythagoras.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.