Kunst og underholdningBilledkunst

Ising bevægelse: sine "forældre", og beskrivelsen af

Bevægelse ising - er en nymodens dans gestus relateret (i det mindste i det postsovjetiske område) med eventuelle traditioner eller ritualer. Måske gennem denne Fortelle, hvis betydning er kun spekulationer gik først:

  • "Skildrer glæden ved" rugby spillere efter hver succesfuldt kastet bold;
  • kunstnere som rappere bruger dab hånd bevægelse, der ønsker at sprede deres fremførelser
  • mennesker, forenet af nogle fælles idé, overbringe nyheden om deres succes til den brede offentlighed.

Debbing - det er bare et modefænomen

Moderigtigt gestus af semantisk belastning er så lang forvirrede fans af rugby, er ganske enkel i design: hovedet bøjet over armen bøjet ved albuen, rugby (og regbistki) fryse i denne stilling i et par korte øjeblikke.

Gesture, vagt minder om bevægelsen af ising, blev set i "fantastisk dans" New Zealand rugby, uvægerligt de illustrerede holdene før starten af hver kamp. Dette syn er en af disse "ikke for sarte sjæle" atleter fra New Zealand, da det viste sig, "lånt" fra deres forfædre, der kalder sig Maori folk.

Nogle kloge fans har allerede givet en finte kaldet ising ret i deres opfattelse, navnet - "dum sløjfe", med de fleste fans enige om, at hvis en tåbelig gestus kun én rugby spiller, det ingen ville betale opmærksomhed.

Da det viste sig, bevægelsen ising - er ikke andet end et modefænomen dansetrin ramte ising, lånte amerikanske ungdom i afrikanske dansere. Vi lærte også, at de hvide "dansere" ekstremt nervøs sorte. Som rapporteret i medierne, sorte amerikanere er ikke tilfredse med det faktum, at den bevægelse, som er en del af deres nationale kultur, "gik til masserne".

Utilfredsheden af afrikansk-amerikanske befolkning forværres af det faktum, at de fleste af de "hvide mand" dab gør forkert.

"Forældre" debbinga. Hvem er de?

På spørgsmålet om, hvad det betyder at duppe bevægelse, medlemmer af den ældre generation - regulære diskoteker 1970-1980-erne - det svar, ising har intet at gøre med at forsøge at såre nogen eller opildne etniske fjendtlighed. Bevægelsen virkelig kom fra den afroamerikanske seneste år, hvilket nanyuhalsya "griner" pulver, nysen, ufrivilligt hælder til den ene side og tage stilling moderigtigt i dag.

Ifølge en anden version, ising - gestus af dans hip-hop, som indtil nu ikke nyder stor popularitet. For at udføre den korrekt, er det nødvendigt, hans hoved bøjede sig ned og hans højre hånd, klemme håndfladen af den samme hånd til en knytnæve, og bringe det til et hoved, mens den venstre arm forbliver lige og let udstrakte venstre. Hele sammensætning ligner en dynamisk dans bevægelse.

Årsagen til interessen i de russiske medier til denne mærkelige og ikke alle forstår de dansetrin blev ... en konflikt, der brød ud mellem to populære russiske rap kunstnere og deres fans. Clip "Tiger" udgivet L'One, skøre tilhængere af Jacques-Anthony skyldes ikke at bestride den traditionelle "der er bedre", og på grund af den berygtede gestus, snarere, som følge af hvilken en af de første russiske rappere brugte ising bevægelse i sit arbejde (i dette tilfælde forfatterskabet krav Jacques Anthony).

Grundlæggerne af den amerikanske debbinga anses for at være deltagere Migos gruppe. Under alle omstændigheder, de var de første til at vise DEB: første koncerter, og senere - i videoklip.

Hvad betyder det bevægelse dab?

For at lære alle at korrekt udføre denne bevægelse, Negros-rappere tog sig tid til at skabe mange video tutorials. Ifølge sorte kunstnere har brug for næsen begravet i indersiden af albuen bøjet hænder, producerer en karakteristisk "nyse" (den anden hånd på samme tid trækkes op).

Hvad er meningen med de fagter, tvinger mængden af fans til at rive sit hår og tøj? Ising - dette er den sædvanlige dans gestus, som er baseret på den vane at snuse et hvidt pulver med en albue.

En sjov episode skete i London

En gruppe unge mennesker samledes på trinene British Museum for flash mob, hvor alle deltagere havde planer om at udføre bevægelsen ising. Det viste sig at være for tæt på manden besluttede at deltage. Han smed sin hånd, men fejlfortolket formålet med en sådan en talrig forsamling, i stedet for "debet", gengivet SS hilsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.