Nyheder og SamfundMiljø

Oprettelse af COMECON. Lidt historie

Har regeringerne i forskellige lande i forskellige perioder af historien var et tilstrækkeligt antal grunde, der førte til foreningen af landet. I nogle år var det en militær konfrontation (som for eksempel i tilfældet med de allierede i begyndelsen af det XX århundrede, eller anti-Hitler koalitionen i midten), i den anden - behovet for finansiel og politisk støtte (CIS efter Sovjetunionens sammenbrud og oprettelsen af COMECON - Økonomiske Union af gensidig bistand i sidste ende 40-erne af det sidste århundrede). Lidt nærmere kig senest ved vores koalition annonceret på. Oprettelse af COMECON. Som det var.

Lad os starte med det faktum, at den egentlige årsag til at skabe en sådan økonomisk union i 1949, blev en ødelæggende og udbredte konsekvenser af Anden Verdenskrig. Lande i Øst- og Vesteuropa i løbet af denne globale militære konflikt lidt utroligt menneskelige og økonomiske tab. Snarere det vil endda sige, at den finansielle sektor i disse lande er blevet fuldstændig ødelagt. Recovery kræves ikke kun industrien, men også boligsektoren samt infrastruktur, for ikke at nævne befolkningen. Var behov for en regelmæssig forsyning af råvarer, udstyr og, selvfølgelig, mad. COMECON uddannelse i 1949 havde til formål at bidrage til at løse disse problemer.

Lande omfattet af

Deltagerne i den nye Commonwealth blev landets socialistiske Europa, nemlig Rumænien, Bulgarien, Sovjetunionen, Polen, Tjekkoslovakiet og Ungarn. Et par måneder senere, de får selskab af Albanien, og det følgende år, og demokratisk del af Tyskland (DDR).

Oprettelse af COMECON oprindeligt antaget, at det vil være sammensat af kun de europæiske lande og Sovjetunionen. Men i 1962 på det næste møde, blev det besluttet, at medlemmer af fagforeningen vel kan være andre lande fuldt ud deler og støtter de vigtigste mål for foreningen. En sådan ændring af politikken lov til at medtage i sammensætningen af de mongolske Folkerepublik, Vietnam og Cuba. Men i 1961, Albanien brudt alle aftaler og ophørte med at deltage i EU i betragtning af ændringen af position af staten regeringen.

EU Aktivitet

Det er værd at bemærke følgende kendsgerning: trods det faktum, at oprettelsen af COMECON var i 1949, dens aktivitet er et økonomisk fællesskab startede kun i 60'erne. Det var i disse år, ledelsen af den største af Staten (USSR) besluttede at blive til en slags forening af den socialistiske lejr, svarende til Den Europæiske Økonomiske Union, deler et fælles marked. Med andre ord, det havde antydning af et moderne EU. Comecon-lande i 1964 begyndte at engagere sig aktivt i en storstilet system bank bosættelser. Alle operationer blev udført af IBEC (Den Internationale Bank for Økonomisk Samarbejde), der blev grundlagt i 1963. en ny finansiel struktur i syv år. Hendes opgave var at udstede langfristede lån til gennemførelse af lokalsamfundet planer. Denne organisation kaldes den internationale investeringsbank.

70 år var præget af en ny fase - oprettelsen af COMECON program rettet mod økonomisk forening og integration. Det indebærer udvikling af højere former for national integration: investering, industrielt samarbejde, samarbejde inden for videnskabelige og tekniske udvikling. Det var i denne periode opstod en lang række internationale grupper og firmaer. I 1975, på trods af en mærkbar forsinkelse deres vestlige konkurrenter, Comecon-landene havde 1/3 af verdens industriproduktion. Men inden for koalitionen var under opsejling tendens til kapitalistisk udviklingsvej markedet. Sovjetunionen har gjort en indsats for at slutte sig til nye økonomiske program, men til ingen nytte. Den politiske situation 80 resulterede i et regeringsskifte og det politiske system i en række deltagende lande (Sovjetunionen, i særdeleshed), som i sidste ende endte i eliminering forening på initiativ af sine medlemmer. Vi kan ikke sige, at oprettelsen af COMECON har givet mange europæiske lande til at genoplive det krigshærgede økonomi og stige til et nyt niveau af økonomisk udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.