FormationVidenskab

Miljøproblemer i steppe zone: årsager og løsninger

Steppe i alle kontinenter, kun at kalde dem forskelligt. I dette enorme eurasiske steppe zone på det område i Ukraine og Rusland, Afrika og Australien - savanne i Sydamerika - Pampas, i nord - prærien. Men uanset hvad du kalder disse biologiske systemer, miljøproblemer i steppe zone er næsten den samme overalt.

Hvad er det steppe?

Steppe kaldte sletterne, dækket med græs. De er placeret i tempererede og subtropiske zone af begge hemisfærer. Et karakteristisk træk ved stepperne - manglen på træer. Læhegn her skubbes kunstigt.

klimaforhold

Steppe zoner er normalt placeret i den tempererede kontinentale og skarpt kontinentalt klima. Varme somre, undertiden for meget, fordi temperaturen stiger over 40. Lidt regn. Vinter kan være en moderat blød og hård. Sne falder kort. Han havde ikke harbor jord stigende grad bevæger sig fygesne.

Dyr og planter

Før beskriver de miljømæssige problemer i steppe zone, er det nødvendigt at fortælle hvilke dyr og planter kan findes her. Floraen af steppe præsenterer en bred vifte af græs tæppe. I stepperne voksende fjer, Myalik, græs, svingel, ovsets og et stort antal pæreformet arter. Steppe planter er tilpasset lange perioder med tørke, derfor, aktivt voksende i foråret, ved hjælp af en fugtig jord efter vinteren.

Dyr i steppe zoner er primært nataktive, fordi tvunget til at vente de varmeste dage. Det er hjemsted for antilope, talrige gnaver, jerboa, ørne, tårnfalke, lærker. Derudover er der et stort antal slanger og insekter. Af den måde, fuglene flyve ind i mest for vinteren på andre områder. Planter og dyr er fuldt føler problemerne med steppe zone, og desværre de fleste af disse problemer er skyld folk.

Årsager til miljøproblemer

Steppe zone passede perfekt til landbrugsaktiviteter. Manden fik klar til agerjord og græsgange hjertelig. Men det irrationelle anvendelse af jorden meget hurtigt nedbryder deres ressourcer. Miljøproblemer i steppe zone føre til ødelæggelse af stepperne og absorptionen af disse områder skov og ørkener. Sæt endda en særlig sigt - "ørkendannelse". Denne forringelse af økosystemet, forringelse af dets biologiske potentiale.

Eftersom steppe zoner er ofte tørke og tørre vinde, folk begyndte ikke blot at pløje, men også at overrisle store dele af steppe. Vanding kaldet kunstig vanding af jorden. , Bygget vandingssystemer og vandværker til at levere vand. Dette gør det muligt at dyrke afgrøder stabil, men har truende konsekvenser:

 • Den begynder nedbrydningen af landskaber;
 • der er jord tilsaltning og naturlige reservoirer;
 • spildevand udgør en trussel for forurening af naturlige vandområder;
 • saltsøer dannes på steder reset afløb vand;
 • forekomme svigt jord ;
 • jord og vand forurenet med giftstoffer og nitrater (herunder underjordiske og grundvand).

På trods af at kunstvanding udbytter høje økonomiske fordele i landbruget, det forværrer miljøproblemer steppe. Det betyder, at en person har brug for at tænke på måder at minimere problemerne.

Hvordan man kan reducere de negative menneskelige påvirkning

Hvis du vil gemme steppe zone, der er udviklet en række forskellige aktiviteter. De tager sigte på at reducere problemerne og genoprette den økologiske balance. Miljømæssige problemer i steppe zone, bliver løst på følgende måde:

 • Det skaber beskyttede områder og natur reservefond;
 • listerne over truede plante- og dyrearter, der skal indgå i den Røde Bog;
 • træffe foranstaltninger til bevarelse og genopretning af truede arter af flora og fauna;
 • begrænset tilbagetrækning af sorte jord jord til uhensigtsmæssig brug;
 • at blive moderniseret landbrugsmaskiner;
 • genopdyrkes jord;
 • restaurerede landskaber, forstyrrelse af den økonomiske aktivitet.

Miljøproblemer i steppe zone kræver maksimal opmærksomhed, fordi steppe gradvist forsvinde fra jordens overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.