ForretningNon-profit organisationer

"Sund land" - non-profit fond: en vigtig rolle i samfundet

"Sund land" - non-profit fond udfører sine aktiviteter i 12 år. Formålet med fonden var en psykologisk bistand til borgerne. I fremtiden organisationen udvidet sine aktiviteter.

I øjeblikket er det udført et dusin forskellige sociale projekter, åbnet mere end 36 afdelinger i hele Rusland, hjulpet hundredvis af tusindvis af mennesker. På trods af disse imponerende resultater, fondens arrangørerne siger, at arbejdet er stadig meget.

Virksomheden beskæftiger højt kvalificerede specialister med en imponerende oplevelse: psykologer, medicin, MD, terapeuter, behandlere.

Instituttets mission

"Sund land" - non-profit fond, den vigtigste opgave, som er en forbedring af nationen og tilbagelevering af de sande værdier. Klingende navn blev ikke valgt ved en tilfældighed: organisationen er vellykkede aktiviteter, som år lever op til sit navn.

Nationens Health Foundation definerer to indikatorer - social og psykologisk velbefindende. I overensstemmelse med dette og gjort bistand. På trods af en temmelig bred vifte af tjenester, de vigtigste retninger af fonden er behandlingen af narkotika og alkohol afhængighed og rehabilitering.

Desuden fundamentet rådgiver og hjælper ikke kun afhængig af mennesker, men også deres familie og venner, som spiller en vigtig rolle i den vellykkede helbredelse af patienterne.

Derfor er "Sund nation" - almennyttig fond, der giver en omfattende social bistand. Den rolle, som denne fond kan ikke understreges nok. Disse organisationer vil helt sikkert være mere, fordi ofte de hjælper helt gratis.

Mål og måder at opnå deres mål

Foundation arbejde er ordentligt koordineret, for at nå disse mål ved hjælp af en række sociale værktøjer.

En vigtig succesfaktor er perfekt matchet tilstand, som er forbeholdt professionelle. Som nævnt tidligere, er det psykologer, MD, terapeuter, chef narcologist land Bryun Evgeniy Alekseevich, koordinatorer og andre specialister.

Også fonden fremmer aktivt frivillige aktiviteter, kører en række arrangementer, der tiltrækker unge. Der er tilfælde, hvor patienten efter vellykket genoptræning ville være villig til at hjælpe andre i en lignende situation. Psykologer forklare dette af fonden, at en person er meget vigtigt at dele deres erfaringer, føler sin egen deltagelse, og hjælpe andre mennesker har en positiv indvirkning på den afsluttende fase af rehabilitering.

foranstaltninger

Ganske ofte fond "Sund land" blød arrangerer kulturelle begivenheder. Til glæde for medlemmer af organisationen sådanne handlinger genklang i hjerterne hos unge.

Skalering og ekspansion aktiviteter bidrager også til at fremme den sociale fond. I øjeblikket har mere end 36 filialer af "Sund land" (non-profit fond). Moskva, selvfølgelig, fører i antallet af aktiviteter og handlinger, men organisationen planlægger flere projekter i andre regioner i Rusland.

Vigtig rolle i samfundet

Det unikke ved fonden er, at organisationen kæmper ikke kun med konsekvenserne af narkotika og alkohol afhængige, men også aktivt arbejder på fuldstændig udryddelse af problemet. I denne henseende skriftlige videnskabelige afhandlinger, afhandling, studerede selve årsagen og fremkomsten af fænomenet afhængighed. Arrangører anser det for min borgerpligt at forhindre spredning, fremme af alkohol og narkotika.

"Sund land" - non-profit fond, yde bistand afhænger ikke kun af mennesker, men også de ældre. Samlet set er fonden ikke begrænset til at arbejde med en bestemt aldersgruppe: bistanden kan gælde for enhver person med eventuelle sociale spørgsmål.

"Sund land" aktivt at fremme en sund livsstil, fremmer stærkt tilbagevenden forfædres værdier som venlighed, kærlighed til arbejde, etik, miljøvenlighed. Også Foundation fremmer beskæftigelse og hurtig sociale tilpasning.

Anmeldelser og udførelsen af Fondens

I de senere år har et stigende antal medier publikationer om som bragte et uvurderligt bidrag til almennyttig fond "Sund land". Anmeldelser af mennesker, der passerede rehabiliteringscentre kun bekræfte dette faktum.

I mange familier til at forbedre forholdet: hans kone har lært at finde et kompromis, arbejdsløse unge fra lediggang at misbruge alkohol og narkotika, har formået at slippe af med dårlige vaner og finde et ordentligt job.

Åbnede mange rehabiliteringscentre, hovedsponsor for der er "Sund land" (non-profit fond). Feedback fra personale på resultaterne af genoptræning er imponerende: den procentdel af mennesker slippe af afhængighed er meget høj. Fonden garanterer 100% resultat i overensstemmelse med alle kravene i deres familier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.