ForretningNon-profit organisationer

Registrering Plakater almennyttige organisationer

Den nuværende russiske lovgivning gør adskillelsen af juridiske enheder i to hovedgrupper: kommercielle organisationer og non-profit organisationer. Det vigtigste element i non-profit organisationer er, at i modsætning til det kommercielle, er hovedformålet med deres aktivitet er ikke profit. Non-profit organisation oprettet af stifterne til at opnå et sociokulturelt, socialt signifikante eller velgørende formål; at engagere sig i overskudsgivende non-profit organisationer har kun ret til at opnå de lovpligtige formål. Disse juridiske former for non-profit organisationer såsom sammenslutninger og foreninger ikke har ret til at engagere sig i indkomstskabende aktiviteter. Alle områder af erhvervslivet, som kan engagere sig i non-profit organisation bør være klart angivet i sin fundats. De mest almindelige juridiske former for almennyttige organisationer er: midler (herunder offentlige og velgørende) institutioner, ANO (autonom nonprofit organisation), NGO (non-profit partnerskab) , offentlige organisationer, foreninger, fagforeninger.

Enhver juridisk person har ret til at bruge fastsat af loven betyder for individualisering. En af metoderne til individualisering af en non-profit organisation er emblem. Ikke at forveksle med den non-profit organisation logo varemærke. Dette er ganske forskellige måder at individualisering af en juridisk enhed. Loven forbyder ikke non-profit organisation og har logoet og varemærke. Men de fleste non-profit organisationer er tilfredse med den registrering af kun logoet som Denne procedure er meget hurtigere og billigere end registreringen af varemærket.

Registrer emblemer profit organisation udføres i Den Russiske Føderation Justitsministeriet. Pligter denne offentlige tjeneste ikke beskattes.

Spørgsmålet er: Skal jeg foretage registrering på non-profit organisation logoer eller du kan undvære det?

Svaret på dette spørgsmål kan findes i kap. 4 i art. 3 i forbundslov №7 «On Noncommercial Organizations". Det lyder som følger: "Non-profit organisation med tætning med det fulde navn på den non-profit organisation i russisk. En nonprofit organisation kan have frimærker og brevpapir med navn, samt behørigt registreret emblem. " Således kan vi se, at logoet registrering - duty non-profit organisation, ikke den rigtige.

Selve proceduren for registrering af non-profit organisation logoer detaljeret i de administrative forskrifter Justitsministeriet for Den Russiske Føderation for levering af offentlige tjenesteydelser i staten registrering af almennyttige organisationer af emblemer og symboler for en offentlig forening. Denne Administrativ forordning godkendt ved bekendtgørelse №10 af Justitsministeriet 01.02.2012

Tilmelding algoritme til non-profit organisation logoer er ganske enkel: den autoriserede registrering krop leveres ansøgningsskema (i skriftlig form), et uddrag fra godkendelsen af organisationen logoer løsninger / protokol i 2 eksemplarer (med billedet af logoet og dens beskrivelse), samt skriftlige samtykke en borger eller repræsentant for andre dokumenter, der bekræfter retten til at bruge det personlige navn på en borger eller symboler er beskyttet ved lov. Billedet i sig selv er en nonprofit organisation emblemer klistret (eller anvendes på nogen anden måde) på arket udsagn i 8x8 cm format. Logoet er afbildet i den farve, hvor det søges registreret.

Der er en udtømmende liste over grunde til afvisning af at registrere en non-profit organisation logoer. Her er nogle af disse grunde: forkert papirarbejde, indsendelse af dokumenter med falske oplysninger allerede er registreret logo med det samme eller tilsvarende til graden af billedets blanding, emblem krænker ophavsretten / intellektuelle ejendomsrettigheder, non-profit organisation er i færd med at likvidation eller reorganisering, og så videre.

Registrering selv en non-profit organisation logoer er hurtig nok: udtrykket for registrering af emblemet må ikke overstige 35 arbejdsdage fra datoen for indgivelsen af dokumenter til Justitsministeriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.